Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(arpos @ 2013 02 04, 00:04)
Visada lengviau sutikti su tuo, kas sakoma, nei pačiam mąstyti, bet už pasekmes juk atsakome mes patys

Štai man ir įdomiausia yra tai, kaip galima sutikti su tuo, ko iki galo nesupranti ir nesuvoki?

Ir vargu bau ar tada gali būti kokios nors pasekmės? Ar nesigauna tuščias laiko gaišimas?
Ir kodėl taip priešinamasi suvokimui? Kodėl taip nepageidautini klausimai?
Lyg priešas jums būčiau.
Juk rašiau, jog galvoju, kad čia galbūt slypi milžiniška jėga, placebo faktoriaus išraiškoje, tik kaip nenueiti klystkeliais? Klystkelius turėjau omenyje, jog ne taip gal einama? O gal ir taip? Todėl ir diskutuojame.
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2013 02 04, 01:52)
Štai man ir įdomiausia yra tai, kaip galima sutikti su tuo, ko iki galo nesupranti ir nesuvoki?

Ir vargu bau ar tada gali būti kokios nors pasekmės? Ar nesigauna tuščias laiko gaišimas?
Ir kodėl taip priešinamasi suvokimui? Kodėl taip nepageidautini klausimai?
Lyg priešas jums būčiau.
Juk rašiau, jog galvoju, kad čia galbūt slypi milžiniška jėga, placebo faktoriaus išraiškoje, tik kaip nenueiti klystkeliais? Klystkelius turėjau omenyje, jog ne taip gal einama? O gal ir taip? Todėl ir diskutuojame.

Galima sutikti,kas rašoma knygose (apie vizualizacijas), leisti per savo patirtį, tik rezultatas gali nedžiuginti, o priešingai.
Nežinau,kodėl klausimai nepageidaujami, gal visgi kažkam atrodo, kad bus netikėtai sugriauta smėlio pilis?
Būtent,apie klystkelius nei viena knygutė nerašo. Jau nebenoriu kaip sugedusi plokštelė kartotis, anksčiau rašiau, jog tikrai atsargiai reiktų elgtis su KV.
Atsakyti
Elysa tiesiog paleidžia minčių lietų, mintis seka mintį, o ką išmąsto, tą ir parašo. Turbūt mūsų pačių reikalas, ar mes dalyvaujame jos minčių sraute ar ne. Mane asmeniškai vargina taip pat. Nes iš tikrųjų prisipažįstu, kad nesuprantu tų minčių vingių, bet juk kikevienas čia ateina su savo reikmėmis, kiekvienas randa atsakymus sau ir pašnekovus, kurių mąstymas panašus, mes visi skiritingi. Vat Elysą gerai supranta Arpos ir valio smile.gif vadinasi ji taip pat rado savo pašnekovę, suprantančią jos mintis.
Agnyte, jei vyras visai nenori, tada gali įsivaizduoti jūsų gražius santykius, o jie taps gražūs,kai rasite bendrus sąlyčio taškus. O dėl pinigėlių- įsivaizduok,kad jie pas tave srūva, negalvok,kad tu dabar sėdi su vaikeliu, ne tavo rūpestis kaip jie atsiras, tai nebūtinai turi būti vyro darbas smile.gif Tu aktyvesnė, o jam matyt gerai, kaip yra. Todėl kreipk viską bendra linkme, nesusiek konkrečiai su vyru.
Atsakyti
QUOTE(arpos @ 2013 02 04, 09:20)
Galima sutikti,kas rašoma knygose (apie vizualizacijas), leisti per savo patirtį, tik rezultatas gali nedžiuginti, o priešingai. 

Štai rezultatas ir gali nedžiuginti vien todėl, kad kažko gali nesuvokti iki galo. Arba suvokti ne taip.

Tarkim, aš skaitau Mirabellos tekstą, kuriame daug sąvokų, lyg ir suprantamų protu, bet nesuvokiamų jausmais. Viena iš jų buvo - vienis su gamta. Aš pacitavau tiksliai jos panaudotą sąvoką ir paklausiau išaiškinimo. Ji puikiai atsakė savais žodžiais, kaip ji tai suvokia. Tada suvokiau ir aš. Kol rašiau jai atsakymą apie tai, žinutės pradėjo tirpti - įsijungė naikintojas su teise į "Delete" mygtuką. Na man aišku, jog kažkam prasidėjo isterija. Tačiau kodėl?
Kas gi blogo tame, kad aš paklausiau to, kas man buvo gal suprantama, tačiau nesuvokiama. O Mirabella man atsakė taip, kad aš šią sąvoką ateityje skaitydama nepraleisiu kaip tuščią pliką sausą sąvoką?

Ir neišmanėle šioje situacijoje nebijojau pasirodyti juk aš. Aš nesupratau, aš paklausiau. Tai kur gi turėtų būti problemos?

Bet, jei mąstoma tokiu rakursu, ką parašė man dinazaurė, priežastį suprasti galima. Bet juk čia elementaru. Ji galvoja, kad aš taip mąstau, o iš tiesų taip mąsto ji. Ji, galvodama, kad perteikia mano mintis, iš tiesų perteikia savo mintis.
Juk dėl to aš nei supykau, nei ką. Tiesiog parašiau taip, kad suprastų, jog tą situaciją būtų naudinga permąstyti jai pačiai. Iš tiesų naudinga jai. Nes, jos gyvenimo kely juk ne vien aš painiosiuosi (nors aš visai jokios reikšmės neturiu), su tuo pačiu ji susidurs savo realiame gyvenime. O realiame gyvenime pasekmės būna skaudesnės.
Atsakyti
Merginos, ar jūs apskritai dar ką nors vizualizuojat?? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2013 02 04, 11:56)
Štai rezultatas ir gali nedžiuginti vien todėl, kad kažko gali nesuvokti iki galo. Arba suvokti ne taip.

Nei su knyga, nei su filmu nepasikalbėsi, klausimų neužduosi. Žinoma, galimas variantas,kad ne taip suvokta, kažkur tarp eilučių praleista. Tik pats metodas ėjosi puikiai, bet čia juk ne vaistai, taigi pašaliniai poveikiai nenurodomi. Tiesa, vėliau interneto platybėse pasipylė, bet jau nebuvo aktualu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arpos: 04 vasario 2013 - 12:30
QUOTE(malram @ 2013 02 04, 08:54)
Agnyte, jei vyras visai nenori, tada gali įsivaizduoti jūsų gražius santykius, o jie taps gražūs,kai rasite bendrus sąlyčio taškus. O dėl pinigėlių- įsivaizduok,kad jie pas tave srūva, negalvok,kad tu dabar sėdi su vaikeliu, ne tavo rūpestis kaip jie atsiras, tai nebūtinai turi būti vyro darbas smile.gif Tu aktyvesnė, o jam matyt gerai, kaip yra. Todėl kreipk viską bendra linkme, nesusiek konkrečiai su vyru.

dekui uz nuomone ir pasiulyma malram:) 4u.gif
Atsakyti
Į sveikatą smile.gif sėkmės vizualizuojant
Atsakyti
QUOTE(Agnyte Jank @ 2013 02 04, 14:50)
dekui uz nuomone ir pasiulyma  malram:)  4u.gif

aš galiu pasigirti, man pasisekė vyrui pavizualizuoti smile.gif
priešistorė : žmogus mėgstantis horoskopus, peržvelgęs mūsiškius, kaip poros ir atskirai pakomentavo taip - kad šitam vyrui seksis jeigu klausys žmonos, ir kad aš esu šeimos galva (tiksliau kaklas-visa ko reguliatorius biggrin.gif ). tai todėl leidau sau padirbėti su KV jo atžvilgiu. realiame gyvenime jaučiasi, kad mano vyrui sunku įsitvirtinti, apsispręsti ko tikrai nori, kuriuo keliu eiti, nors galvą tikrai gerą turi (o horoskope pas jį velkasi visokie karminiai dalykai su socialinio statuso įtvirtinimu, kad jis nori, o jam nesiseka, kad visada gauna mažiau nei jam priklauso ir pan- na tokia antai jo gyvenimo kova).

na, o kad jam būtu lengviau aš padedu "kovoti". Labai paprasta, aš žinau, kad aš būsiu laiminga, jeigu laimingas bus jis. TAi tokius ir kuriu vaizdelius. Aš žinau kad jis nori dirbti ir daryti karijerą ir aš matau jį kaip viršininką.

tiesa labai sunku apibūdinti tą jausmą, bet aš žinau, kad taip bus. žinau ir tiek rolleyes.gif aš juo pasitikiu ir žinau , kad jis irgi taip galvoja (kas manau irgi padeda biggrin.gif ) na jausdavau vaizdelius kaip jį gerbia kolegos ir pan., kad klauso jo, kad jis kažką daro atsakingo ir svarbaus. tai taip aš kuriu vaizdelius galvoje, o realiai mokinu kaip jam galvoti ar sakyti, kad nebūtu iš tos serijos :"koks šūdinas mano darbas. prašau - šūdinas" biggrin.gif

Rezultatai tokie: naujam darbe per metus 2 paaukštinimai, na 3, jau kaip ir vadovas thumbup.gif , dabar per dvi pareigybes dirba, mokinasio būti vadovu ir senas pareigas atlieka doh.gif niekam per galvas nelipo, sąžiningai daug ir su meile dirbo, nes jam patinka jo darbas, o aš vis mačiau jį laimingą savajame darbe smile.gif

Atsakyti
na mat, tai taik patvirtina,kad galima ir kitam žmogui padėti.Murphy nemažai yra aprašęs,kad galima įsivaizduoti kitą žmogų,kad jam viskas gerai, be to,kad tas žmogus taip pat sutinka..
Atsakyti
Sveikos, skaitineju jus jau kelinta diena, letai, isigilindama, pasimegaudama,sustodama susimastyti.... SM esu jau seniai ir tik pries kelias dienas radau jus, neieskodama, taip tikriausiai turejo ivykti, viskam savas laikas. Mano laikas dabar, pries kelis menesius issiskyreme su zmogumi, su kuriuo nugyventi 6.5 metu tik, bet nors ir zinau, kad bus tik geriau, nes nebuvo geri santykiai, bet tai antras vyras mano gyvenime ir norejau tikriausiai perlipdama per save tureti seima, pastovuma, stoga virs galvos t.t. Yra kaip yra, ir judu berods graziai priekin, bet vis kazkas islenda kas nubloskia i pykcio liuna, pykstu, kad jis man nespejus issikraustyti is musu bendrai irengto namo jau turejo nauja druage, net nepajuto, kad kazka prarado o as prie geldos rankioju sukes savo gyvenimo. Ieskau jau keli menesiai kaip atsikratyti tos neapykantos, kaip nustoti galvoti kas buvo, kodel tiek atkentejus as ir toliau cia, o jis, tiek mane skaudines kaip niekur nieko dziaugiasi naujais jausmais. Keisciausia, jam moters tik kvapo namie reikejo ir tarnaites, o turi visa puokste, o as nuo mazens tik norejau seimos, mylincio vyro tvirto peties, ir ko labiausiai trokstu neturiu. Bet velgi, suvokiu, kad ateis ir i mano kiema svente, nesijuokit, bet tiesiog jauciu naujo zmogaus buvima, vat zinau, kad jis jau taip salia, vat rodos dar siek tiek ir mes susitiksim, bet turiu pirma isgyti nuo pagiezos buvusiam gyvenimui, turiu ismokti paleisti, tapti geresne. Tikiu Dievu bet ne baznycia ar jos tarnais nors ir lankausi joje kartais. Su aukstesnia jega bendrauju kasdien, dekoju uz tai ka turiu paverkiu kai kas blogo ateina, pabambu na uz ka ir vel man, bet jauciu jegu buvima savo gyvenime. Labai daznai aplanko jausmas, kad jau ta dariau, cia buvau, labai stipria intuicija turiu, draugai ir artimieji vadina raganiuke ir nors tikrai kitiems galiu duoti labai protingus patarimus, kai tai man kaip sakoma batsiuvys be batu....
Tai tokia ilga izanga....tikiuosi issivaduosiu is to uzburto rato su jusu pagalba, na o dabar einu toliau skaityti mirksiukas.gif
Atsakyti
..merginos, dalinuosi 4u.gif

http://www.train4cre...937775559870000

http://www.yogathera...-paslaptis.html

Tikiu, kad visoms bus i nauda ax.gif labai gera informacija!
Atsakyti