Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

Fanore, tokių istorijų kaip tavo turbūt kas antra... 4u.gif Ką aš galiu pasakyt-
1. Būtina paleisti buvusį žmogų, tai reiškia visiškai kam atleisti, apie jį negalvoti ir geriausia būtų,jei sugebėtum jam palinkėti dar ir laimės..
tada atversi švarią sielą,tuščią lapą žmogui, kokio norėtum savo gyvenime. Kitu atveju, tu pritrauksi tokį patį,jei ne blogesnį.. sad.gif yra ir maldelė ta tema, ją reiktų savaip persirašyti. jei aktualu,ryt arba poryt galėčiau parašyti ją. Ten buvo pavyzdys apie moters n-tąją santuoką, ir visos buvo nesėkmingos.. Po to, ką jai patarė,ji sustiko savo žmogų su laiminga pabaiga.

2. Pamilti save. Stovėk prieš veidrodį ir kalbėk sau,kad myli,pajusk sau meilę. Iš pradžių bus keista, bet priprasi smile.gif Aš kartais atsisuku į veidrodį ir nusišypsau sau jau smile.gif jaučiu meilę tam žmogui, kurį ten matau. tai reikalinga tam, kad pamiltum save,panaikintum senus kompleksus. taip sakau, nes manau,kad jų turi,iš to, kad gyvenai su žmogumi, kuriam tu nereikalinga.. Turi pailti save, suprasti savo vertę,kad tu dievo kūrinys, kuriam reikalinga tokia,kokia esi, siekianti lavintis, siekianti jo teikiamo gėrio, NES TU TO VERTA smile.gif Pirmiausia turi patikėti pati,kad tu verta visų jo teikiamų gėrybių, o tavo duoklė už tai bus, tai,kad tu stengieisi suprasti, keistis ir tobulėti dvasiškai smile.gif

Aš ilgai stėbdavausi vyrais, kurie taip lengvai lieka vieni..kaip jie gali,kaip jie išgyvena..bet jie labai pasitiki savimi ir mano, kad jei ne ta, tai bus kita..gal dar geresnė. Tas juos ir veda per gyvenimą smile.gif

SĖKMĖS
Atsakyti
paleisti,atleisti....o va kaip negalvoti? ir laimes jam linkiu,ir nepykstu ir paleidau...bet negalvoti neiseina...nesamoningai mintys lenda i galva... doh.gif gal del to kad 23 metai santuokoj..
noreciau maldeles...
Atsakyti
sutinku,kad sunku, bet čia ir esmė, ilgas darbas su savimi, svarbu stengtis.. Aš viską esu perėjus, todėl ir gerai jus suprantu.
vakar taip gražiai perskaičiau- savo mintis reikia kasdien ravėti kaip gėlių darželį, kol ten išvis nebeliks piktžolių..(blogų, neigiamų minčių).
Ir nustoti gręžiotis atgal.. Nes gyvendami praeityje, neturėsime ateities, arba ji bus vėl tokia pati, kaip praeitis..

Sunku? Taip.
Bet verta? TAIP smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malram: 05 vasario 2013 - 10:28
malram jus kaip visada teisi smile.gif
Atsakyti
Ačiū smile.gif Tikiuosi, kad padėjau smile.gif Man ir pačiai dažnai reikia palaikymo smile.gif
Atsakyti
user posted image

Svajotojoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(malram @ 2013 02 04, 13:06)
Merginos, ar jūs apskritai dar ką nors vizualizuojat?? smile.gif

biggrin.gif labutis. Mano vyriškis prisivizualizavo taip, kad gaus į kailį, kai pareis. Pasirodo tokių žioplų klaidų pridirbo darbe, kad gėda net už jį. O viskas todėl, kad perdaug įniko į šią sritį. Mes čia gal būsime mažuma, kur abu šeimos nariai už to užsikabino. Jis pradėjo nuolat per ausines to klausytis, apie transferingą. Matau kaip keičiasi, atrodė, kad į gerą. Vakar pripasakojo įvairių dienos įvykių kaip jam viskas puikiai susiklostė, kad tarsi išdėstyta viskas buvo pagal jį ir šiaip visokių gerų dalykų, bet kaip suprantu perlenkė lazdą, jeigu kasdieninės klaidos lenda į viršų doh.gif O aš ir sakiau, kad tai tik netaptų fanatizmu, nes labiausiai gyvenime ir gąsdina fanatikai cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Owlet @ 2013 02 04, 16:13)
aš galiu pasigirti, man pasisekė vyrui pavizualizuoti  smile.gif
priešistorė : žmogus mėgstantis horoskopus, peržvelgęs mūsiškius, kaip poros ir atskirai  pakomentavo taip - kad šitam vyrui seksis jeigu klausys žmonos, ir kad aš esu šeimos galva (tiksliau kaklas-visa ko reguliatorius biggrin.gif ).

Kaip įdomu smile.gif Mane astrologija irgi užkabino, bandžiau viename anglų puslapyje pati žiūrėtis, nes žinau ir mudviejų gimimo valandas bent apytikriai, nes tais laikais nelabai minutėmis fiksavo, bet nuvylė, nes rašo rašo ir po to atvirkščiai jau prirašo. Juokeliai vienžodžiu. O norėčiau rimtai, tik nežinau kur kreiptis, pinigų vėjais nemėgstu laidyti :ax
Papildyta:
QUOTE(Fanore @ 2013 02 04, 22:43)
Tai tokia ilga izanga....tikiuosi issivaduosiu is to uzburto rato su jusu pagalba, na o dabar einu toliau skaityti  mirksiukas.gif

Sėkmės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(malram @ 2013 02 05, 09:52)
Aš kartais atsisuku į veidrodį ir nusišypsau sau jau smile.gif

Aš sau šypsausi gal 20 kartų per dieną, kažkokia graži aš sau blush2.gif ir taip nuo paauglystės darau
Atsakyti
QUOTE(malram @ 2013 02 05, 09:52)
Fanore, tokių istorijų kaip tavo turbūt kas antra...  4u.gif Ką aš galiu pasakyt-
1. Būtina paleisti buvusį žmogų, tai reiškia visiškai kam atleisti, apie jį negalvoti ir geriausia būtų,jei sugebėtum jam palinkėti dar ir laimės..
tada atversi švarią sielą,tuščią lapą žmogui, kokio norėtum savo gyvenime. Kitu atveju, tu pritrauksi tokį patį,jei ne blogesnį.. sad.gif yra ir maldelė ta tema, ją reiktų savaip persirašyti. jei aktualu,ryt arba poryt galėčiau parašyti ją. Ten buvo pavyzdys apie moters n-tąją santuoką, ir visos buvo nesėkmingos.. Po to, ką jai patarė,ji sustiko savo žmogų su laiminga pabaiga.

2. Pamilti save. Stovėk prieš veidrodį ir kalbėk sau,kad myli,pajusk sau meilę. Iš pradžių bus keista, bet priprasi smile.gif Aš kartais atsisuku į veidrodį ir nusišypsau sau jau smile.gif jaučiu meilę tam žmogui, kurį ten matau. tai reikalinga tam, kad pamiltum save,panaikintum senus kompleksus. taip sakau, nes manau,kad jų turi,iš to, kad gyvenai su žmogumi, kuriam tu nereikalinga.. Turi pailti save, suprasti savo vertę,kad tu dievo kūrinys, kuriam reikalinga tokia,kokia esi, siekianti lavintis, siekianti jo teikiamo gėrio, NES TU TO VERTA smile.gif Pirmiausia turi patikėti pati,kad tu verta visų jo teikiamų gėrybių, o tavo duoklė už tai bus, tai,kad tu stengieisi suprasti, keistis ir tobulėti dvasiškai smile.gif

Aš ilgai stėbdavausi vyrais, kurie taip lengvai lieka vieni..kaip jie gali,kaip jie išgyvena..bet jie labai pasitiki savimi ir mano, kad jei ne ta, tai bus kita..gal dar geresnė. Tas juos ir veda per gyvenimą smile.gif

SĖKMĖS

Malram, zinau, kad butina paleisti, bandau kiekviena diena, bet vis atkrentu, kaip bacila kokia jis doh.gif Zinau, kad pati prisisaukau issiskyrima, nes kiekviena karta, kai verkdavau, prasydavau mintyse, kad Dievuliau, noriu tiek nedaug, vyro kuris mane gerbtu, myletu, nekoliotu, nezemintu ir t.t. ir prisirasiau biggrin.gif
Del kompleksu teisi esi, turejau ju visa puokste, bet po truputi mazeja jie, jau ir grazi sau palikau ir protinga, ir siaip pozityvas savo atzvilgiu, na gyju, va tik tas prakeiktas pyktis kad ji kur tararaika doh.gif
Jis vienas nebuvo NE DIENOS jau 12 metu, su kiekviena draugyste pries ja uzbaigdamas jau turedavo pakaitala, ir dabar man nespejus issikraustyti is musu pirktu namu, jau buvo nauja i mano vieta, ir as isejus tik 2 menesiai, nors issiskyrem jau daugiau nei 4, o jie jau gyvena ir vaikus planuoja, tik as ji gerai pazystu ir zinau jo veiksmu rata, bet man jau nebeidomu, as tik noriu uzmirsti, paleisti ir niekada jo akyse nematyti, tikrai dirbu su tuo. Pradzioje psichologes patarta visa ka jauciau isdesciau popieriuje, ir va uzvakar viska sudeginau, ir tokia gera energija per kuna perejo rolleyes.gif gyju, mazais zingsneliais bet i prieki. Kas man lengviau turbut nei kitoms paliktoms moterims, as jo neidealizuoju, brudas buvo yra ir bus, gyvenau, nes mokejo makaronuskabint, vaikams seima reikalinga, pasikeisiu, susitvarkysiu bla bla bla......o va kaip siandien atsimenu, kai pasake, kad viskas, as pajutau tik palengvejima, ir kai veliau verkiau tai buvo tik pykcio ir neteisybes asaros, na ir gaila saves kad vel nuo nulio viska, kad vel paieskos to gero zmogaus, kad vaikai ir t.t. ir panasiai, ova jis zaltys net dienos nebuvo vienas ir nesusimaste kokius randus paliko. Mtot, kiek pykcio dar turiu, kad svaistau energija galvodama ir rasydama doh.gif Na o jei i tema, tai kai sudeginau tuos lapus, uzrasiau kelis norus, kurie labai realus, ir matau juos, va atrodo kiti net ranka pasiekiami, vyra matau, tamsiais plaukais, su akinukais sedinti ant mano sofos, savo nauja auto maciau siandien, paskui mane vaziavo, darbo norai pasijudino, gavau reklama i pasto dezutee kur noreciau dirbti, na smulkmenos tokios, bet as ju taaaaiiiip noriu, taip apie jas galvoju ir letais zingsneliais ju link einu, kad neisbaidyti, kaip laukinio zveriuko ir zinau,man pavyks, nes mintys superine jega, tik dar visai neseniai as nemokejau jomis naudotis, ova dabar aplinkybiu deka radau sia temute, drauge atsiunte filma The Secret biggrin.gif
Padraikos mintys, bet tiek ispudziu, tike pokyciu mano gyvenime mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai nėra lengva 4u.gif
Bet svarbu, kad nori ir stengiesi o ne verki prie kelmo. Gal lengviau būtų jei apskritai sau nuolat teigtum, kad tau puikiai sekasi ir vizualizuoti ir valyti savo mintis nuo neigiamų..
Tiesiog, man puikiai sekasi eiti įpriekį, mano ateitis labai šviesi ir pan.. tiesiog, man nuostabiai viskas sekasi, esu verta meilės, mylinti ir mylima, aš dažnai taip abstrakčiai kartoju, dėl bendro vaizdo. Ir sakyt, ir rašyt ir galvoti..tam reikia nemažai laiko persiprogramuoti. Bet vistiek , kad ir mažais žingsniais bet į priekį.
Atsakyti
įkvepiantis straipsnis šia tema smile.gif

dar viena sėkminga istorija
http://www.lrytas.lt...7s-receptus.htm

tik komentarų geriau neskaityti cool.gif
Atsakyti
malram.noriu maldeliu blush2.gif
Fanore koks tavo gyvenimas panasus i manaji...ir as panasiai pati prisaukiau issikyrima,vis sakydama geriau jau vienai negu su tokiu....bet kai ir tas''toks''paliko skaudu.nera ne dienos kad apie nepagalvociau..atrodo paleidau,atleidau bet jis vis mintyse...ir kaip ji is ten iskrapstyt? atrodo viska padaryciau kad tik gryztu...atleisciau viska...bet..kita vertus butu vel uzburtas ratas,vel asaros nusivylimas...gal visgi tos skyrybos i gera..tik reikia laiko... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2013 02 06, 16:47)
malram.noriu maldeliu blush2.gif
Fanore koks tavo gyvenimas panasus i manaji...ir as panasiai pati prisaukiau issikyrima,vis sakydama geriau jau vienai negu su tokiu....bet kai ir tas''toks''paliko skaudu.nera ne dienos kad apie nepagalvociau..atrodo paleidau,atleidau bet jis vis mintyse...ir kaip ji is ten iskrapstyt? atrodo viska padaryciau kad tik gryztu...atleisciau viska...bet..kita vertus butu vel uzburtas ratas,vel asaros nusivylimas...gal visgi tos skyrybos i gera..tik reikia laiko... verysad.gif

Nu va jau dudos temoje smile.gif
Idomu, kad jus po skaudaus issiskyrimo vel galvojat norus apie kazkoki nuostabu vyra ir t.t. Vel tas pats greblys.Tuo ateiti ir savo laime siejate su vyrais, t.y. su isoriniais dalykais. vat jeigu bus toks ir anoks pagal jusu aprasyma ir ideala, tai jau tada.... smile.gif
Verciau pavizualizuokit ka nors del saves. Bet ne masina ar kokius puodus.. Meginkit isivaizduot save toj busenoj, kai esate laisva, idomi ir ypatinga ne del kazkokiu vyru, kad tik jie griztu ir atkreiptu i jus demesi. Gyvenat ne del ju, del saves, kad realizuot save visose srityse. Pajausite pilnatve, dziaugsma del kiekvienos pragyventos akimirkos, svytesit is vidaus - atsiras ir vyru eilute smile.gif 4u.gif
Atsakyti