Įkraunama...
Įkraunama...

Lygios teisės

as tai nepazistu pietiesciu moteru ir nezinau ju vertybiu anei pasauleziuros realiai. gal jom ne tas svarbu.
Papildyta:
QUOTE(Sahrazad @ 2013 01 03, 17:25)
Taip išeina, jei tik jaukumu rūpiniesi tai jau barakūda...

taip iseina. ale as verciau save vadinciau kaimiete kokia, kuriai mano namai ir mano seima yr svarbiau mano mokumo/nemokumo biggrin.gif netgi gali apsaukt intelekto stoka, nesusiparinsiu perdaug biggrin.gif bile laiminga buci tarp savo mezginiu ir geliu vazonu lotuliukas.gif o kazkas saskaitom pasirupins biggrin.gif
Atsakyti
Italija Roma, pasimečiau nuo savo grupės ir klaidžioju bandydama juos rasti . Praklaidžiojus kelias valandas pamatau ( lyg ir ) autobuso vairuotoją , priėjau ir pradėjau kalbinti lietuviškai - o ten pasirodo buvo italas panašaus kūno sudėjimo ir labai norėjo nuo manęs pasprukti - tai toks italų galantiškumas - jei motėris nėra graži , tai neverta dėmesio. tongue.gif Kazanovos , donžuanai....
Atsakyti
Taip, tobulų nėra, ir taip toliau, ir panašiai.

O tas "pietietiškas" pavyzdys toks visiškas išplėšimas iš konteksto pasirodė - skirtingi temperamentai, skirtingos kultūros, galantiškumas ir "bellaaa" ant kiekvieno kampo..
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 01 03, 17:16)
jei privalai but stipri, nebusi laiminga.

O jei ne privalai, bet tiesiog esi. Nu iš prigimties taip. Tai būsi laiminga, eidama prieš save ir apsimesdama virkaujančia idiote? rolleyes.gif

QUOTE(Raudona Saule @ 2013 01 03, 17:49)
ne debiiles. tai moterys, kurioms garbe sreikalas uz save susimoket ir but stipriom.

Ar jos moka, ar joms mokėtų, jos vis tiek gyventų toje pačioje šūdo duobėje, tik dar ir pabėgti negalėtų jei kokią dieną atsikvošėtų. Bo "brangusis" paaiškintų, kad niekur tu, durne, nepabėgsi, bo aš tave ne tik be pinigų ir namų paliksiu, bet dar ir vaikus sau pasiimsiu (vien iš keršto). Dabar tai jos bent turi kažkokią galimybę iš tos mėšlo krūvos išliti, nes vienintelis jų pliusas ir yra jų gebėjimas materialiai save išlaikyt.

QUOTE(Raudona Saule @ 2013 01 03, 17:54)
ne, tai yra lygios teises pasak vyru. butent tai jie turi omeny , reikalaudami, kad moteris uz save susimoketu. patikekit.

Visiška nesąmonė. Tokie santykiai yra kraštutinumas. Galima lygiai taip pat parankioti istorijų, kaip vyrų išlaikomos gražuolės yra laikomos kalinėmis savo pačių namuose, kaip jos tenkina įvairiausius (tarp jų ir itin žiaurius) savo vyrų (o kartais ir jų draugų) poreikius, apie tai, kaip jos gauna snukin už ne tą žvilgsnį ar žodį ir kaip jos neturi jokios galimybės iš to rato pabegt, bo vienintelis jų realus sugebėjimas yra gebėjimas gražiai atrodyti.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2013 01 03, 17:52)
O jei ne privalai, bet tiesiog esi. Nu iš prigimties taip. Tai būsi laiminga, eidama prieš save ir apsimesdama virkaujančia idiote? rolleyes.gif

Visiška nesąmonė. Tokie santykiai yra kraštutinumas. Galima lygiai taip pat parankioti istorijų, kaip vyrų išlaikomos gražuolės yra laikomos kalinėmis savo pačių namuose, kaip jos tenkina įvairiausius (tarp jų ir itin žiaurius) savo vyrų (o kartais ir jų draugų) poreikius, apie tai, kaip jos gauna snukin už ne tą žvilgsnį ar žodį ir  kaip jos neturi jokios galimybės iš to rato pabegt, bo vienintelis jų realus sugebėjimas yra gebėjimas gražiai atrodyti.

taip, bet is prigimties jei nesi ta stiprioji, mamuta nesanti medziotoja. tada irgi lygiai taip pat nemalonu, kai is taves to reikalauja, mol, visuomene dabar tokia, apsisviesk, pasikelk intelekta (sake gi man panasiai), zodziu buk tokia va, kaip mes, raumeningosios (prasom p[araidziui neskaityt)

kad ne krastutinumas, gan daug tokiu maciau. gi turiu pomegi stebeti zmones.

tas pamelynuotas tai mano tevo variantas. nuo tokiu ivykiu savo pacios gyvenime ir emiausi stebeti ir ziureti kas vyksta ir kodel tarp zmoniu. tai prisiziurejau per tiek metu jau.

o dfel sugebejimo graziai atrodyti - tai ne kiekviena tai geba biggrin.gif paziurekit kiek norinciu svorio numest biggrin.gif nu cia juokauju (skaitancioms paraidziui)
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 01 03, 18:58)
taip, bet is prigimties jei nesi ta stiprioji, mamuta nesanti medziotoja. tada irgi lygiai taip pat nemalonu, kai is taves to reikalauja, mol, visuomene dabar tokia, apsisviesk, pasikelk intelekta (sake gi man panasiai), zodziu buk tokia va, kaip mes, raumeningosios (prasom p[araidziui neskaityt)
kad ne krastutinumas, gan daug tokiu maciau. gi turiu pomegi stebeti zmones.

o dfel sugebejimo graziai atrodyti - tai ne kiekviena tai geba biggrin.gif paziurekit kiek norinciu svorio numest biggrin.gif nu cia juokauju (skaitancioms paraidziui)

Nu taip, eiti prieš prigimtį nėra reikalo. Šiaip aš manau, kad žmonių įvairovė tuo ir yra žavi, kad kiekvienas turi galimybę susirasti tokią antrą pusę, kokios jam reikia. O durnių yra visur, nepriklausomai nuo jų gebėjimo uždirbti pinigus.

Nu tai žinoma, kad taip. Lygiai taip pat kaip ir ne kiekviena, tą gebanti, gyvenimo palydovu pasirenka mano aprašytąjį variantą smile.gif Kiekvienas mes turim savo gebėjimus ir pagal juos pritraukiam tam tikro tipo vyrus, draugus, pažįstamus. Kartais dėl savo nepatyrimo arba vidinių demonų mes pasirenkam budelius. Bet aš tikrai nesutiksiu, kad ten pacituotieji variantai yra visų, su savo vyrais materialinio išlaikymo pareiga besidalijančių, moterų kasdienybė. Aš tikrai žinau, kad taip nėra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 03 sausio 2013 - 18:19
jop. bet apie tas, kurios nori gyventi po sparneliu ir nenori uz nieko moketi, sakoma, va tingines, neveiklios (nors cia ne izeidimas biggrin.gif ), visokios ten dar... nekokybiskos. nes kokybiska moteris dabar yra ta, kuri uzdirba tiek kiek vyras ar bent panasiai. jau varau kaip kita forumiete. apie visuomenes nuomone.

nu, ta arsioji visuomene yra tik forume ir mano uosviene, ale vistiek v eikia kazkaip.
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 01 03, 19:27)
jop. bet apie tas, kurios nori gyventi po sparneliu ir nenori uz nieko moketi, sakoma, va tingines, neveiklios (nors cia ne izeidimas biggrin.gif ), visokios ten dar...

Na, aš kokybės tuo nematuoju, tačiau aš nesu tikra ar tokios moterys yra labai drąsios ir savimi pasitikinčios ar kvailos ir naivios (o gal tiesiog mano suvokimas per daug skirtingas, kad aš suprasčiau jų tokius poreikius smile.gif). Ir čia tikrai ne įžeidimas. Aš manau, kad šiais laikais tik nedidelis procentas vyrų gali užtikrinti pilnavertę ir ilgalaikę materialinę šeimos gerovę. Dar mažiau jų gali užtikrinti, kad net ir tuo atveju, jei jam kažkas nutiks, jo šeima (vaikai bent iki pilnametystės, o jis su žmona iki mirties) galės nepriklausomai nuo įvykių bent jau patenkinamai išsilaikyti. Tarp šitų nedidelio skaičiaus vyrų mano nuomone yra tik nedidelis procentas tų, kurie sutiktų pasirašyti vedybinę sutartį, kurioje užtikrintų žmonai išlaikymą iki gyvos galvos jo mirties ar skyrybų atveju... Nu žodžiu, aš tikrai nesu tiek drąsi, kad palikčiau savo ir vaikų materialinę gerovę išimtinai vyro rankose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 03 sausio 2013 - 18:47
nu tai pilnai pasitiket kokiu tai vyru tai beprasmiska. del ju prigimties (jau atsiprasau vyru, bet taip matau as )

bet. jei mano gyvenime atsiranda vyras ir jis man viska komplikuoja, noredamas, kad is ir taip nedideliu pajamu ar dar prisideciau prie seimos biudzeto - tai ne vyras, tai siurblys, mazgote ir vissikas niekalas. vyras neturi sudaryt papildomu problemu, jis turi palengvitnt moteriai materialinius reikalus. jei negali, tai ka padarysi. lai eina ir susiranda stirpia savarankiska karjeriste, o man be jo bus fiziskai lengviau biggrin.gif

zodziu. isliejau savo neapykanta skrudzams ir alfonsams, beigi tiems, kuriuos tuo itariu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 01 03, 19:27)
visokios ten dar... nekokybiskos.

Ne visai tai buvo turėta minty.
Net jeigu mano asmeninė pozicija ir būtų tokia, nesu ekspertė kitų žmonių kokybės klausimais, grubiai tariant. O ir reikalas ne mano.
Bet gi diskusija (iš mano pusės) kilo iš to, jog jūsų minimas sėdėjimas po sparneliu buvo siejamas su moteriškumu, moters vaidmeniu ir visa kitokia moteriška savastim.
Ir tada pasireiškia - aš irgi moteris - ir man tai nepatinka/ aš visai nenoriu būti tapatinama nei su žiurkėnu, nei su ružava princese.
Kiekvieno pasirinkimas kaip leisti savo gyvenimo laiką, laisvalaikį, bet kaip pretekstu tuo netikslu pasiremti "lyčių vaidmenimis".
Atsakyti
QUOTE(Braun @ 2013 01 03, 18:46)
Ne visai tai buvo turėta minty.
Net jeigu mano asmeninė pozicija ir būtų tokia, nesu ekspertė kitų žmonių kokybės klausimais, grubiai tariant. O ir reikalas ne mano.
Bet gi diskusija (iš mano pusės) kilo iš to, jog jūsų minimas sėdėjimas po sparneliu buvo siejamas su moteriškumu, moters vaidmeniu ir visa kitokia moteriška savastim.
Ir tada pasireiškia - aš irgi moteris - ir man tai nepatinka/ aš visai nenoriu būti tapatinama nei su žiurkėnu, nei su ružava princese.
Kiekvieno pasirinkimas kaip leisti savo gyvenimo laiką, laisvalaikį, bet kaip pretekstu tuo netikslu pasiremti "lyčių vaidmenimis".

nea. as turejau minty, kad vyras yra materija, o moteris - dvasia. nu bet cia jau ne visiem. tiek to.
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 01 03, 19:46)

bet. jei mano gyvenime atsiranda vyras ir jis man viska komplikuoja, noredamas, kad is ir taip nedideliu pajamu ar dar prisideciau prie seimos biudzeto - tai ne vyras, tai siurblys, mazgote ir vissikas niekalas. vyras neturi sudaryt papildomu problemu, jis turi palengvitnt moteriai materialinius reikalus. jei negali, tai ka padarysi. lai eina ir susiranda stirpia savarankiska karjeriste, o man be jo bus fiziskai lengviau biggrin.gif

Na, jei aš būčiau dar tame etape, kai mano gyvenime tiesiog atsirastų vyras ir jis man komplikuotų gyvenimą, tai natūralu, kad situacija netenkintų.

Tačiau gyvenant šeimoje ir auginant vaikus man vyras palengvina daug daugiau, nei materialinę situaciją. Nekalbant apie jausmus ar emocijas, grynai praktiškai žiūrint, vyras man palengvina praktiškai visas gyvenimo sritis (buitis, vaikai), todėl materialinė mūsų santykių pusė šiuo metu yra visiškai ne esminė. Aš galėčiau esant reikalui išlaikyti mūsų šeimą ir tai manęs nejaudintų, nes jo indėlis į šeimą yra daug daugiau nei piniginis.
Atsakyti