Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

man tempa paprastai uzkilus buna virs 37. tai irgi kazkoks sutrikimas. nors visi daktarai delto pereiti. ir nieko. bet pastaru metu buna pakritusi, tada krato saltis, miegu, va keista savijauta. pastarosiom dienom tai degu arba salu, bet tempos nera. irgi kazkokios nesamones darosi su termoreguliacija. siaip prie vd buna ji sutrikusi.
Atsakyti
Sveikos
Blogai jauciausi kelias dienas, maude inkstus, pykino, skaudejo galva ir buvau apdujusi. Drebejo visas kunas. Pasirodo man netiko Ultop (Omperazolis) kurie mazina rugstinguma. Nutraukiau juos pries kelias dienas, tai po truputi sveikata gereja. O galvojau kad man sakes su nervais, reikes mane uzdaryti i psichuske. Nesitikejau kad tie vaistai gali duoti stiprius salutinius poveikius blink.gif Bet skrandziui padejo.
Atsakyti
QUOTE(Belekas0 @ 2013 02 06, 21:35)
Ar gali pvz nuo Vegetodistonijos sumazeti kuno temperatura?? Man kaip pries 2 metus ivyko PA ji nukrito ir dabar pvz laikosi 35,8 arba maziau. Gripas puola, sloga, atrodo veidas karstas lyg butu temperatura, o pasimatavus 35,8. Nes taip ji ir nepakyla dabar man niekada. Cia nieko blogo?   blink.gif

pabandyk termometrą pasikeisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pabaiga: 07 vasario 2013 - 09:06
QUOTE(MeiLLi @ 2013 02 06, 20:08)
Pati bijau va šalintis guziukus , nes tada sakė pilna narkozė, o aš dar niekad neturėjus tai galvoju kaip organizmas sureaguos  g.gif

Gasdint ar negasdint? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lysa @ 2013 02 07, 10:16)
Gasdint ar negasdint?  biggrin.gif

Gasdink. Prisiskaičiau tiek, kad šiaip ar taip bijau ne procedūros, o atsigavinėjimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Belekas0 @ 2013 02 06, 22:35)
Ar gali pvz nuo Vegetodistonijos sumazeti kuno temperatura?? Man kaip pries 2 metus ivyko PA ji nukrito ir dabar pvz laikosi 35,8 arba maziau. Gripas puola, sloga, atrodo veidas karstas lyg butu temperatura, o pasimatavus 35,8. Nes taip ji ir nepakyla dabar man niekada. Cia nieko blogo?  blink.gif

na mano temperatura rytais kartais buna ir 34.9, o diena siaip irgi tarp 35.6-35.8 4u.gif
Atsakyti
[quote=MeiLLi,2013 02 05, 19:57]
Reiks pabandyti. Jos vaistinėj ieškot ar parduotuvėj blush2.gif ?

Jos turi bitininkai, siaipturetu buti turguje kokiam, kur mociutes pardavineja medu smile.gif
Atsakyti
Sveikos
jauciuosi nekaip. siandien kazko skauda galva. verysad.gif
kaip jus?
Atsakyti
Suzinojau kad ismatu tyrimas vadinasi koprograma, labai stebiuosi savo seimos gyd., kad ji man jo net neskyre doh.gif susiradau kur daro privaciai, tik vat nesu darius nezinau nei kiek ten to daikto nesti nei kokiam indeli..... gal kas esat nese tirti?
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 02 08, 00:45)
Suzinojau kad ismatu tyrimas vadinasi koprograma, labai stebiuosi savo seimos gyd., kad ji man jo net neskyre doh.gif  susiradau kur daro privaciai, tik vat nesu darius nezinau nei kiek ten to daikto nesti nei kokiam indeli..... gal kas esat nese tirti?

Vaistinese buna parduodami vienkartiniai slapimo indeliai, i juos dedama ir ismatos.
Dedamas nedidelis gabaliukas. Nezinau, ar turit namuose vaikiska sikpuodi, labai paprasta i ji pasitustinti, paimti kiek reikia medziagos is vidurio ir likuti ispilti i unitaza.
Ant to vienkartinio indelio reikia uzrasyti savo varda ir pavarde bei gimimo metus.
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2013 02 07, 11:49)
Gasdink. Prisiskaičiau tiek, kad šiaip ar taip bijau ne procedūros, o atsigavinėjimo  lotuliukas.gif

Aha, atsigaivinejimas slysktus. Atrodo, kad mirsti, o dar su musu liga, tai isvis baisu doh.gif Atsimenu, rekiau gydytojai :kas cia vyksta? ar viskas gerai? pasakykyt, kad viskas gerai! lotuliukas.gif Man po gimdymo dare narkoze, nes reikejo gimda patikrinti...

Labai idomus straipsnis
http://www.ekodiena....kis-organizmui/
Atsakyti
QUOTE(Lysa @ 2013 02 08, 10:51)

savo kailiu patyriau šalutinį vaistų poveikį. Kurių vieni didele dalimi prisidėjo iki visiško nervinio išsekimo, o kiti, turėję nuraminti, iššaukė vieną baisiausių gyvenimo košmarų - vegetodistonijos priepuolius. Dabar tai juokas ima, tada tokioj baimėje gyvenau. Priepuoliai prasidėdavo bet kada : miegant naktį, einant gatve, sėdint prie kompiuterio. Net baimė buvo išeiti iš namų.
Pasikaičiau, kad kai kurios vis dar kankinatės su šiuo "džiaugsmu".
Papildyta:
QUOTE(Lucero @ 2013 02 07, 23:45)
kokiam indeli..... gal kas esat nese tirti?

vaistinėje yra specialūs tam reikalui indeliai, kurių dangtelis yra su lopetėle, tam reikalui surinkti.
Atsakyti