Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

QUOTE(MeiLLi @ 2013 02 04, 17:36)
Pavargau dejuoti ir ieškoti ligų.

ir as verysad.gif po proktologo ir zarnos ryjimo desiu taska.
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 02 04, 17:57)
ir as  verysad.gif  po proktologo ir zarnos ryjimo desiu taska.

jau seniai taip sakei lucero, kad desi taska, manau cia dar nepabaiga 4u.gif
Atsakyti
Lucero, kada tau pas proktologa ir kada tyrimas?
Atsakyti
Nu šakės. Nuėjau pas ginę, o ji liepė pas gastro konsultacijai nueit , nes kai spaudaliojo šoną skaudėjo ir ji pakietėjimus rado tai vėl užsiregistravau , o sakiau gi liausiuos... Dar hormonų tyrimą liepė pasidaryti tai gavau ir siuntimą... Padarė ginė daug tyrimų, bet po 2 sav tik rezultatai, bet sakė uždegimą turiu doh.gif . Šūds...
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2013 02 05, 14:20)
Nu šakės. Nuėjau pas ginę, o ji liepė pas gastro konsultacijai nueit

nu va, gali buti, kad ir tau teks ryti zarna doh.gif feee..... schmoll.gif
del hormonu tai ir man reiktu, nes tas nenormalus pms tai dieve padek doh.gif o gine nuo pms sugeba tik KT siulyti doh.gif net netiria kodel man jis toks sunkus.

oi, taip jau yra su tais gyd, nueini pas viena - tas nusiuncia pas kita rolleyes.gif

ta prasme gimdos uzdegima?
Atsakyti
Nežinau kokį. Padarė dar priedo ureaplazmos ir dar kažkokį tyrimą ir tada sakė pakomentuos dėl uždegimo, nes jį dažnai turiu ir neikaip neišsigydau... O hormonsu tirs man dėl policistinių k. , nes teplioja rudai ne tik mėnesinių metu , folikulų pilnos kiaušidės, gleivinė plona, mėnesinės nereguliarios, spuogai, plaukų slinkimas... O dabar dar pykinimai, prakaitavimas...

O žarnos nerysiu nebent su vietine nejautra, bet ir tai kas metus ryt žarną kai žinau, kad teras refliuksą ir paraudimą, o dar apie proktologą užsiminė, nes sakė pas mane problemos su žarnynu. Nu neee. Užpakalio niekam neduosiu g.gif . Tai turbūt vienintelė procedūra kuriai nepasirašysiu. Nešiu verčiau išmatas tirti ir tegul ieško ten ko nėr... Vsiteik nieko neras ir aš tą žinau... Nervuoja kai planus griauna.Nueisiu pas gastro tik pasikonsultuoti dėl rūgštumo burnoje 24h pere parą , nes nepadeda nė vaistai, o dantų gaila ...
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2013 02 05, 16:03)
, nes teplioja rudai ne tik mėnesinių metu , ... O dabar dar pykinimai, prakaitavimas...

.Nueisiu pas gastro tik pasikonsultuoti dėl rūgštumo burnoje 24h pere parą , nes nepadeda nė vaistai, o dantų gaila ...

- mane ir teplioja, bet ne rudai, o kraujo kraujagyslytem ar kaip pasakyti unsure.gif , nu raudonai , ne rudai....
-- ru rugstingumu geriau nezaisti, sugerti menesi omperazoli ir turetu pagereti, nebekilti rugstys. gal nerandi tinkamo omeprazolio, meginki lanobax arba ultop
Atsakyti
o man nuo rugstingumo padejo biciu duonele. 7rytus is eiles po sauksleli sukramciau ir uzgeriau saltu vyrintu vandeneliu smile.gif)
Atsakyti
Reiks pabandyti. Jos vaistinėj ieškot ar parduotuvėj blush2.gif ?

Omeprazolį gėriau rytais, vakare raniberl, o dar nakčia naudojau kažkokias pastiles ir taip mėnesį , bet pagerėjimo jokio. Mečiau viską ir dabar naktim n kartų keliuos ir skalauju burną , bet vistiek ryte visa burna apgraužta.
Atsakyti
MeiLli, o kaip gine nusprende kad yra uzdegimas be tyrimo> tai galima matyti? as ryt irgi einu, nes skauda pilvo apacia ko niekada nebuvo, bet maniau kad ryt nieko nepasakys nes paiims tepineli is pradziu g.gif
Atsakyti
Paėmė tepinėlį ir iškart pasakė, kad yra uždegimas. Buvau santariškėse pas Opolskinę tai apžiūrėjo tikrai atidżiai. Per dvejas kėdes perėjau biggrin.gif . Pasiūlė pasidaryt du tyrimus dėl ureaplazmos ir mycoplazmos , nes dabar nemokamai. O kadangi pas mane ne kas su anuo galu tai sutikau, nes vsitiek jau ant kėdės sėdėjau.

Labai greit pas ją patekau. Penktadienį užsirašiau , o antradienį patekau, bet tikrai patenkinta apžiūra, nes lankaus paprastai privačiai pas ginekologus , bet šį kart gavau geresnią apžiūrą valdiškoje įstaigoje.
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2013 02 05, 22:11)
Paėmė tepinėlį ir iškart pasakė, kad yra uždegimas. Buvau santariškėse pas Opolskinę tai apžiūrėjo tikrai atidżiai. Per dvejas kėdes perėjau  biggrin.gif . Pasiūlė pasidaryt du tyrimus dėl ureaplazmos ir mycoplazmos , nes dabar nemokamai. O kadangi pas mane ne kas su anuo galu tai sutikau, nes vsitiek jau ant kėdės sėdėjau.

Labai greit pas ją patekau. Penktadienį užsirašiau , o antradienį patekau, bet tikrai patenkinta apžiūra, nes lankaus paprastai privačiai pas ginekologus  , bet šį kart gavau geresnią apžiūrą valdiškoje įstaigoje.

as irgi visada privaciai eidavau o ryt eisiu valdiskai 4u.gif taupau pinigus, nes paskaiciavau kiek ant tyrimu ir daktaru ir vaistu padedu tai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti