Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

QUOTE(Lucero @ 2013 02 13, 15:39)
Na, jums lengva taip sakyti, kai jau turit seima  smile.gif o va man juk noris sukurt seima, deja diedai tokie pasitaiko, kad laikas eina, o seimos taip ir nera.....

Mano seima-antra mirksiukas.gif Ir jei sukuriau antra seima budama jau pagyvenusi moterele, su dviem vaikais, be figuros, be grozio, be turtu-tai jaunoms tik dirzo gero reikia, kai sako, jog normaliu vyru nebeliko biggrin.gif
Atsakyti
o kaip daroma retroskopija?
Atsakyti
QUOTE(Karolinan80 @ 2013 02 13, 15:45)
o kaip daroma retroskopija?

swoon.gif Procedūros metu pacientas guli ant šono susirietęs, o gydytojas, naudodamas rektoskopą, apžiūri, ar nėra pakitimų apatinės storosios žarnos dalies vidinėje sienelėje.

bet kartais daro suniuko pozoje, ant keliu klupant, o ne ant sono........ tai va o man dare taip, ir dar toks jaunas daktaras , omg smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 13, 15:43)
jaunoms tik dirzo gero reikia, kai sako, jog normaliu vyru nebeliko biggrin.gif

nu duok dieve, kad ju dar butu like smile.gif bet matyt tokie ziuri i fainas ir normalias, o ne tokias nerimo apsestas kaip as biggrin.gif
Atsakyti
Nenurašyk taip savęs schmoll.gif . Reik mum tik vaiko ir liausis mūsų bėdos, o tai dabar po save kapstomės neturėdamos veiklos biggrin.gif
Atsakyti
Aha... tu kaip supratau po dvieju metu noretum pirmagimio? smile.gif
as tai kitamet noreciau ax.gif

http://blueskyalpaca...at_960x1281.jpg

beje mergaites gal kurios noretumet apsikeisti nuotraukomis? vis fainiau isivaizduot realiai su kuom bendrauji smile.gif mes depresijos temoj tai dauguma viena kita maciusios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 13 vasario 2013 - 15:40
QUOTE(Lucero @ 2013 02 13, 16:33)
Aha... tu kaip supratau po dvieju metu noretum pirmagimio?  smile.gif
as tai kitamet noreciau ax.gif

http://blueskyalpaca...at_960x1281.jpg

beje mergaites gal kurios noretumet apsikeisti nuotraukomis? vis fainiau isivaizduot realiai su kuom bendrauji  smile.gif  mes depresijos temoj tai dauguma viena kita maciusios smile.gif

Jau kartą apgavo NT tai vyras strikaliojo iš laimės. Abu susėdę planavom, kad kraustysimės , nes man į 5a sunku bus laipiot su pilvuku, o paskui su vaikučiu... O galiausiai kraujas paneigė viską... dabar mečiau kntrcpt tai gal koks netyčiukas ir bus blush2.gif . Nebijom, tik norisi su studijom padėti tašką, o dar metai su biškiuku . Vyras šiaip ar taip nenori , kad dirbčiau nei dabar nei vėliau , bet maža kaip gyvenimas susiklostys tai norisi to lapelio biggrin.gif .

man vakar nuotaika vakare tai ojojoj... nuėjau su MB vonion , nes pati to norėjau , o po maudynių pradėjau verkšlenti iš operos "užkniso viskas, nenoriu nieko, einu miegot" . Tai gerai, kad vyras pas mane thumbup.gif . Kai paklausė kas blogai tai išlemenau , kad pms tai prisiglaudė mane prie savęs, o man tokia gėėėda , nes vyras grįžęs iš darbo mano norimų kvepalų be progos padovanojo, o čia žmonelė po maudynių kūkčioja doh.gif .

Dėl foto tai aš galiu. Būtai vilnietė tai arbatos išgert pakviesčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2013 02 13, 17:10)
Kai paklausė kas blogai tai išlemenau , kad pms tai prisiglaudė  mane prie savęs

wub.gif grazus santykiai jusu, manasis tai mano, kad as ta pms susigalvoju, perdedu, nesupranta, kai meginau aiskint kad cia hormonai itakoja viska, tai atsove - tai susitvarkyk hormonus

rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 13 vasario 2013 - 16:28
QUOTE(Lucero @ 2013 02 13, 17:27)
wub.gif  grazus santykiai jusu, manasis tai mano, kad as ta pms susigalvoju, perdedu, nesupranta, kai meginau aiskint kad cia hormonai itakoja viska, tai atsove -  tai susitvarkyk hormonus

rolleyes.gif

Maniškis kolkas mane visur lydi ir nesvarbu ar tai ginekologijos klinika ar einu kraujo nusisiurbti biggrin.gif . Dar matyt per 4metus neužknisau su savo ligų ieškojimu.

Hormonus jau tyres? kaip rezultatai? Aš mėnesinių nesulaukiu doh.gif . Jaučiu palauksiu savaitgalio ir tada po NT sugadinimo gersiu vaistus, kad išauktų
Atsakyti
ne dar ne, po mms tirs.
nu keistai cia tau tos dienos nebepareina, ar nebus susije su tuom, kad emei vartot prefemin ?? g.gif
Atsakyti
na o as parasysiu kaip buvo man 4u.gif
kaip buvo tokia busena mano kaip lucero, as irgi keikiaus savo dieduli, ir skyrybas sau jau rasiau ir senmergyste ir t.t. biggrin.gif erzino jis amne ir t.t., aciu Dievui laiku pradejau gerti vaistus ir pamaciau, kad viskas buvo mano bedos, kai atsistate nervai, kai prasviesejo viskas, supratau, kad viskas mums gerai 4u.gif

lucero, o kas konkreciai tau su juo nesiseka? 4u.gif na jei del to, kad nesupranta, labai retas vyras, kuris gali suprasti mus moteris, kad jiem neduota kazkaip, ju hormonai normalus, jiems nera jokiu pms , tai jie ir nesuvokia, kad kitaip gali buti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 13, 15:43)
Mano seima-antra mirksiukas.gif Ir jei sukuriau antra seima budama jau pagyvenusi moterele, su dviem vaikais, be figuros, be grozio, be turtu-tai jaunoms tik dirzo gero reikia, kai sako, jog normaliu vyru nebeliko biggrin.gif

o gal jus tiesiog esat gimusi po laiminga zvaigzde ir likimas jums maloningas siuo klausimu 4u.gif nu zinokit, esu linkus pritarti lucero, normalu vyra rasti itin sunku, net jei esi jauna, grazi, pasitempusi ir t.t 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(MeiLLi @ 2013 02 13, 17:10)

man vakar nuotaika vakare tai ojojoj... nuėjau su MB vonion , nes pati to norėjau , o po maudynių  pradėjau verkšlenti iš operos "užkniso viskas, nenoriu nieko, einu miegot" . Tai gerai, kad vyras pas mane  thumbup.gif . Kai paklausė kas blogai tai išlemenau , kad pms tai prisiglaudė  mane prie savęs, o man tokia gėėėda , nes vyras grįžęs iš darbo mano norimų kvepalų be progos padovanojo, o čia žmonelė po maudynių  kūkčioja  doh.gif .

kaip fainai, koks saunus vyras, tikra Dievo dovana 4u.gif o kodel jis nenori, kad tu dirbtum niekada ateity? 4u.gif kad man taip... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(MeiLLi @ 2013 02 13, 17:58)
gersiu vaistus, kad išauktų

o kam issaukti? blink.gif o ka tokiu vaistu yra??? o tai kam, visitek atsiras anksciau ar veliau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jauniute: 13 vasario 2013 - 19:08
QUOTE(jauniute @ 2013 02 13, 20:12)

---lucero, o kas konkreciai tau su juo nesiseka? 4u.gif  na jei del to, kad nesupranta, labai retas vyras, kuris gali suprasti mus moteris, kad jiem neduota kazkaip, ju hormonai normalus, jiems nera jokiu pms , tai jie ir nesuvokia, kad kitaip gali buti 4u.gif

---kaip fainai, koks saunus vyras, tikra Dievo dovana 4u.gif o kodel jis nenori, kad tu dirbtum niekada ateity? 4u.gif  kad man taip... 4u.gif

---- na as seimos zmogus, ramus, noriu seimos zidinio, noriu vaiku ir vestuviu, o jis deja karjeristas, jei vaikas su juo bus ... tai nebent ant pacio trisdesimtmecio ar net veliau, nes jam vis negana... ir tai mane varo i depresija.....

---- Aha, ir as tokio noriu bigsmile.gif matyt vyras save suvokia kaip seimos galva o moteri kaip svelnia butybe kuri nori kad visada butu su ju meiles vaisiais, rupintusi tuom zidiniu namu smile.gif ir tai nieko blogo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 13 vasario 2013 - 19:24
QUOTE(Lucero @ 2013 02 13, 20:23)
---- na as seimos zmogus, ramus, noriu seimos zidinio, noriu vaiku ir vestuviu, o jis deja karjeristas, jei vaikas su juo bus ... tai nebent ant pacio trisdesimtmecio ar net veliau, nes jam vis negana... ir tai mane varo i depresija.....

Oi, tai tik bekit, Lucero, nuo jo neatsigrezdama ir negailedama doh.gif Toc toc mano pirmas vyras buvo:karjeristas, o ne seimos zmogus schmoll.gif Nereikia jiems vaiku, nereikia seimos, erzina juos moteru ligos ir bemieges naktys(o vaikai nebuna balti ir pukuoti, kaip toj nuotraukoj, ir verkia jie naktimis, ir suserga, ir apsivemia, ir i pampersus drebia). Visa tai ilgainiui tiek iserzina karjeristus, kad vis tiek meta seimas. Tai geriau lai meta, kol esate bevaike, nei kad su kruva vaiku-tada bus blogai ne tik jums, bet ir vaikams.

Jauniute, ne laimes cia dalykas, o tiesiog patirtis mirksiukas.gif Mes, buvusios jau syki seimoje moterys, sugebam is kruvos meslo(su raumenim, su kostiumais, su dzipais ir t.t.) isrinkti aukso grynuoli(kuklu, neissikirianti is kitu, mazai kalbanti ir t.t.). Mano draugiu burys tokios pacios, viena ju net su trim vaikais sugebejo gauti nuostabu vyra wub.gif
Atsakyti