na o as parasysiu kaip buvo man
kaip buvo tokia busena mano kaip lucero, as irgi keikiaus savo dieduli, ir skyrybas sau jau rasiau ir senmergyste ir t.t.

erzino jis amne ir t.t., aciu Dievui laiku pradejau gerti vaistus ir pamaciau, kad viskas buvo mano bedos, kai atsistate nervai, kai prasviesejo viskas, supratau, kad viskas mums gerai
lucero, o kas konkreciai tau su juo nesiseka?

na jei del to, kad nesupranta, labai retas vyras, kuris gali suprasti mus moteris, kad jiem neduota kazkaip, ju hormonai normalus, jiems nera jokiu pms , tai jie ir nesuvokia, kad kitaip gali buti
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 13, 15:43)
Mano seima-antra

Ir jei sukuriau antra seima budama jau pagyvenusi moterele, su dviem vaikais, be figuros, be grozio, be turtu-tai jaunoms tik dirzo gero reikia, kai sako, jog normaliu vyru nebeliko
o gal jus tiesiog esat gimusi po laiminga zvaigzde ir likimas jums maloningas siuo klausimu

nu zinokit, esu linkus pritarti lucero, normalu vyra rasti itin sunku, net jei esi jauna, grazi, pasitempusi ir t.t
Papildyta:
QUOTE(MeiLLi @ 2013 02 13, 17:10)
man vakar nuotaika vakare tai ojojoj... nuėjau su MB vonion , nes pati to norėjau , o po maudynių pradėjau verkšlenti iš operos "užkniso viskas, nenoriu nieko, einu miegot" . Tai gerai, kad vyras pas mane

. Kai paklausė kas blogai tai išlemenau , kad pms tai prisiglaudė mane prie savęs, o man tokia gėėėda , nes vyras grįžęs iš darbo mano norimų kvepalų be progos padovanojo, o čia žmonelė po maudynių kūkčioja

.
kaip fainai, koks saunus vyras, tikra Dievo dovana

o kodel jis nenori, kad tu dirbtum niekada ateity?

kad man taip...
Papildyta:
QUOTE(MeiLLi @ 2013 02 13, 17:58)
gersiu vaistus, kad išauktų
o kam issaukti?

o ka tokiu vaistu yra??? o tai kam, visitek atsiras anksciau ar veliau