Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 15, 14:22)
Bet geriau jau miegant, nei nemiegant, nes nemiegant skausmas toks, kad, sako, geriau gimdyti.

as nesuprantu, pagal ka tas skausmas pas visus skirtingas g.gif mano mama turejo rimtu bedu si zarnom, kolonoskopija jau daryta tris kartus, su ta slanga daeidavo beveik iki skrandzio, jokia narkoze net nebuvo siuloma, bet jei sake jokio skausmo jokios baimes nebuvo ir isvis tik nemalonu, atrodo, kad pilvas duju pilnas iki virsaus...
teciui mano rado vidini kraujavima irgi dare visa ciela kolonoskopija, ne jokia retroskopija, niu irgi jokia narkoze nebuvo siuloma, o jis dar kaip vyras toks bailys, bet sake, visiskai nieko neskaudejo, tik irgi diskomfortas toks...
Papildyta:
QUOTE(Lucero @ 2013 02 15, 15:50)
rado, bet negarantuoja kad tikrai kraujavimas tik nuo jo verysad.gif , gali buti zarnyne koks polipias ar dar kas. privalo isitikinti.

tai kaip suprast? tada sake tik hemorojus paleido, nieko nedare, o db persigalvojo? 4u.gif ir tu vis dar kraujuoji?...
Atsakyti
Sveikos, nu rado ta hemaroju, bet negali buti tikri, kad tik nuo jo viskas, as ir pati nesu tikra, kadangi trombocitai uzkile, o jie buna ir prie uzdegimu uzkile, na tiesiog yra daug klaustuku dar, del to siulo daryt ir kolonoskopija, kad tikrai isitikinti ar nera ligos zarnyne kokios.
o su skausmu tikrai kaip kam..... drauge tai sake, kad be vaistu baisiau uz gimdyma, kita klyke cype , o kitom nieko.... nu niekad nezinosi..
nu kraujavimas pas mane nera pastovus, buna pvz pora dienu , po to nebera, po to vel po savaites uzeina, dabar jau savaite ramu

blogiausia kad prisiskaiciau ten apie visokius zarnos pradurimus tyrimo metu tai is siaubo jau naktim miegot nebegaliu. nu man ne narkoze leis, o raminamus ir nuo skausmo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 16 vasario 2013 - 11:44
Sveikos smile.gif kaip savaitgalis praejo?

Meilli kazkur dingo.... kaip tavo dienos ar parejo???
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 02 18, 19:56)

Meilli kazkur dingo.... kaip tavo dienos ar  parejo???

Neblogai, tik va pasnekejot apie kraujavimus ir as pastebejau kraujo... ;/ maudzia apacia ir jauciu kad ten yra zaizdele :/
Atsakyti
Nu negi cia dabar visom tos pacios bedos eme reikstis g.gif va vandenei refliuksas, gastritas.... man tai uzeidineja kazkokie nerimo baimes priepuoliai, dabar priespilnis, man jis jau kelis menesius labai blogai veikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 02 18, 20:56)

Meilli kazkur dingo.... kaip tavo dienos ar  parejo???

Nutariau patylėt trumpam, nes problema ant problemos pas mane... Tulžis naktim taip kyla, kad visą burną išgraužia, o seilės geltonos... Šeštadienį nuvežiavom pas tėvus ir vakare nugarą surakino taip, kad pasisukt negalėjau ir šlapimo pūslė susitreikavo ant tiek, kad šlapimo kartą nesulaikiau tai sekmadienį lėkiau į budinčia ligoninę ir vos nepaguldė, nes vsikas link inkstų eina... Dar prie to savo obuoliuką tūlike paskandinau tai išvis važiavau namo ir verkiau, kad dar tokio savaitgalio neturėjau blogo... Dabar geriu antibiotikus stiprius ir jaučiu, kad žarnynas durniuot pradėjp tai actimel geriu išvien.
Papildyta:
QUOTE(Karolinan80 @ 2013 02 18, 22:44)
Neblogai, tik va pasnekejot apie kraujavimus ir as pastebejau kraujo... ;/ maudzia apacia ir jauciu kad ten yra zaizdele :/

Aš ir pakraujuoju , bet žinau, kad įplėša, nes sysiuko patenka ir tada tooks skausmelis suima.. Ai dabar net nežiūrau į turinį , nes pabodo sau nervus gadintis, nes tikrai sau vėžį įsivarysiu su savo kalbom.
Papildyta:
Mėnesinės neatėjo... Laukiu dar... Noriu antibiotikus sugert prieš kitą chemiją pradedant gert doh.gif . Mažu dar nt parodys kažką lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lucero @ 2013 02 16, 12:37)
Sveikos, nu rado ta hemaroju, bet negali buti tikri, kad tik nuo jo viskas, as ir pati nesu tikra, kadangi trombocitai uzkile, o jie buna ir prie uzdegimu uzkile, na tiesiog yra daug klaustuku dar, del to siulo daryt ir kolonoskopija, kad tikrai isitikinti ar nera ligos zarnyne kokios.
o su skausmu tikrai kaip kam..... drauge tai sake, kad be vaistu baisiau uz gimdyma, kita klyke cype , o kitom nieko.... nu niekad nezinosi..
nu kraujavimas pas mane nera pastovus, buna pvz pora dienu , po to nebera, po to vel po savaites uzeina, dabar jau savaite ramu

blogiausia kad prisiskaiciau ten apie visokius zarnos pradurimus tyrimo metu tai is siaubo jau naktim miegot nebegaliu. nu man ne narkoze leis, o raminamus ir nuo skausmo smile.gif

Mažiau skaityk ir nervus gadinkis. Pabandyk nuo hemarojaus žvakutes panaudot ir pavartok kokių kivių. Jie gerai pralaisvina viską.
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2013 02 19, 13:06)

Mėnesinės neatėjo... Laukiu dar... Noriu antibiotikus sugert prieš kitą chemiją pradedant gert  doh.gif . Mažu dar nt parodys kažką  lotuliukas.gif

kaip butu faina smile.gif dabar svarbiausia inkstus susitvarkyti. sveik 4u.gif o del tulzies, tai manau tau teks zarna ryti ir gydytis, nes kaip suprantu tikrai nekas....
Atsakyti
Sveikos. man vakar buvo labai stiprus pa, net verkiau sad.gif
na o siandien skauda galva ir lakstau daznai slapintis, ar tik nebus kokia pusle g.gif
nebeturiu jau jegu su tom ligom nesibaigianciom.....
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 02 20, 17:02)
Sveikos. man vakar buvo labai stiprus pa, net verkiau sad.gif
na o siandien skauda galva ir lakstau daznai slapintis, ar tik nebus kokia pusle g.gif
nebeturiu jau jegu su tom ligom nesibaigianciom.....

viskas ne ligose, o tavo galvoje, pradek normaliai gydytis ad, eik pas gera psichiatra ir baigsis visos nesamones...
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2013 02 20, 21:20)
viskas ne ligose, o tavo galvoje, pradek normaliai gydytis ad, eik pas gera psichiatra ir baigsis visos nesamones...

duok dieve kad butu tik "galvoje"
nes jau ligu visokiu prisigalvojau
pvz man is nosies daznokai bega kraujas, bet daktare net nebesiaskina kodel doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 02 20, 21:26)
duok dieve kad butu tik "galvoje"
nes jau ligu visokiu prisigalvojau
pvz man is nosies daznokai bega kraujas, bet daktare net nebesiaskina kodel doh.gif

Pagerk AD, tada visos ligos dings, skrandis susitvarkys 4u.gif Nes matau kad per ilgai kankiniesi.
Atsakyti
bega ir man daznai kraujas is nosies bet tai tikrai ne kazkokia liga. pabandyk susirasti gera homeopate kuri tiria folio metodu. jis tiksliai parodo ligas. o homeopatija pades susitvarkyti, nes jei tau ir kasa ir skrandis reikia vengti cheminiu vaistu:)
Atsakyti