QUOTE(Lucero @ 2013 02 18, 20:56)
Sveikos

kaip savaitgalis praejo?
Meilli kazkur dingo.... kaip tavo dienos ar parejo???
Nutariau patylėt trumpam, nes problema ant problemos pas mane... Tulžis naktim taip kyla, kad visą burną išgraužia, o seilės geltonos... Šeštadienį nuvežiavom pas tėvus ir vakare nugarą surakino taip, kad pasisukt negalėjau ir šlapimo pūslė susitreikavo ant tiek, kad šlapimo kartą nesulaikiau tai sekmadienį lėkiau į budinčia ligoninę ir vos nepaguldė, nes vsikas link inkstų eina... Dar prie to savo obuoliuką tūlike paskandinau tai išvis važiavau namo ir verkiau, kad dar tokio savaitgalio neturėjau blogo... Dabar geriu antibiotikus stiprius ir jaučiu, kad žarnynas durniuot pradėjp tai actimel geriu išvien.
Papildyta:
QUOTE(Karolinan80 @ 2013 02 18, 22:44)
Neblogai, tik va pasnekejot apie kraujavimus ir as pastebejau kraujo... ;/ maudzia apacia ir jauciu kad ten yra zaizdele :/
Aš ir pakraujuoju , bet žinau, kad įplėša, nes sysiuko patenka ir tada tooks skausmelis suima.. Ai dabar net nežiūrau į turinį , nes pabodo sau nervus gadintis, nes tikrai sau vėžį įsivarysiu su savo kalbom.
Papildyta:
Mėnesinės neatėjo... Laukiu dar... Noriu antibiotikus sugert prieš kitą chemiją pradedant gert

. Mažu dar nt parodys kažką
Papildyta:
QUOTE(Lucero @ 2013 02 16, 12:37)
Sveikos, nu rado ta hemaroju, bet negali buti tikri, kad tik nuo jo viskas, as ir pati nesu tikra, kadangi trombocitai uzkile, o jie buna ir prie uzdegimu uzkile, na tiesiog yra daug klaustuku dar, del to siulo daryt ir kolonoskopija, kad tikrai isitikinti ar nera ligos zarnyne kokios.
o su skausmu tikrai kaip kam..... drauge tai sake, kad be vaistu baisiau uz gimdyma, kita klyke cype , o kitom nieko.... nu niekad nezinosi..
nu kraujavimas pas mane nera pastovus, buna pvz pora dienu , po to nebera, po to vel po savaites uzeina, dabar jau savaite ramu
blogiausia kad prisiskaiciau ten apie visokius zarnos pradurimus tyrimo metu tai is siaubo jau naktim miegot nebegaliu. nu man ne narkoze leis, o raminamus ir nuo skausmo
Mažiau skaityk ir nervus gadinkis. Pabandyk nuo hemarojaus žvakutes panaudot ir pavartok kokių kivių. Jie gerai pralaisvina viską.