Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

Sveikos,

man tai prasidejo ligu sezonas - pavasaris doh.gif
vat sergu nuo pat pirmos dienos......pavasario...
sloga, gerkle, ausys uzkrito... vel teko atidet dantista
ka besakyt apie kolonoskopija, jei taip toliau sirgsiu , man atrodo ir ji nuplauks... doh.gif jau neviltis tiesiog apeme....
ar gali jau nuo pat vasario galo imti reikstis ta alergine sloga? unsure.gif as zinau kad ji man tik nezinau kam butent as alergiska
bet sikart kogero virusas...
reik eit krauja priduot hormonu tyrimui, ir tai atidejau iki kitos savaites, nes per sita persalima nedasliauziu, o jauciu ir kraujas sustreikuos unsure.gif
nu pasibedavojau, kas per imunitetas ?? doh.gif ir rodos stiprinu ....bet kaip pavasaris taip visiska duobe..siuo metu nejauciu nei pa nei derealo nei nerimo, nieko, nes pati kaip istisam dereale apspangusi nuo persalimo doh.gif ausys uzkrito tai isvis kai kosmose jauciuos... egzistuoju tik ir viskas.

Kaip jus? Meilli , kaip tavo hormonu tyrimai? man zinok slapimo tyrimas neparode nieko, geras , nors grynai slapimo pusles uzdegimo simptomai kamavo... unsure.gif nezinau, jauciuos tokia sugriuvusi.....jau daktare nustebus ziuri kaip as kas savaite vis su nauja beda dar anu neissigydzius doh.gif
Atsakyti

O nebandei imunitetui pastiprinti biciu pieneli vartoti, tik ne lietuviska, labai mazos ju dozes, daug isgerti reikia, kad efekta pajaustum smile.gif
O siaip tai Pavasaris, nors dar pranesa saltuko ir sniego, bet saules visoms, ir silumos wink.gif
Atsakyti
o man lb gerai pavasaris prasidejo, gaila kad snd vel salta, sninga;/
Atsakyti
o man skauda kojas ir rankas, negi gripas be temperaturos ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 03 01, 11:29)
Sveikos,

man tai prasidejo ligu sezonas - pavasaris doh.gif
vat sergu nuo pat pirmos dienos......pavasario...
sloga, gerkle, ausys uzkrito... vel teko atidet dantista
ka besakyt apie kolonoskopija, jei taip toliau sirgsiu , man atrodo ir ji nuplauks... doh.gif jau neviltis tiesiog apeme....
ar gali jau nuo pat vasario galo imti reikstis ta alergine sloga? unsure.gif as zinau kad ji man tik nezinau kam butent as alergiska
bet sikart kogero virusas...
reik eit krauja priduot hormonu tyrimui, ir tai atidejau iki kitos savaites, nes per sita persalima nedasliauziu, o jauciu ir kraujas sustreikuos unsure.gif
nu pasibedavojau, kas per imunitetas ?? doh.gif ir rodos stiprinu ....bet kaip pavasaris taip visiska duobe..siuo metu nejauciu nei pa nei derealo nei nerimo, nieko, nes pati kaip istisam dereale apspangusi nuo persalimo doh.gif ausys uzkrito tai isvis kai kosmose jauciuos... egzistuoju tik ir viskas.

Kaip jus? Meilli , kaip tavo hormonu tyrimai? man zinok slapimo tyrimas neparode nieko, geras , nors grynai slapimo pusles uzdegimo simptomai kamavo... unsure.gif nezinau, jauciuos tokia sugriuvusi.....jau daktare nustebus ziuri kaip as kas savaite vis su nauja beda dar anu neissigydzius doh.gif

Nepamiršk, kad hormonams kraują priduot reik tam tikrą dieną. Aš vakar pridaviau t.y trečią mėnesninių dieną, o šiaip savijauta mano gera išskyrus kartumą rytais burnoj. Džiaugiuos kiekviena minute kai tokia savijauta. Nežinau, bet arba ad padeda arba pilnavertė mityba, arba tai, kad pasiekiau ko norėjau. Net gaminti pradėjau biggrin.gif

O tu pagerk kokių vitaminų, daugiau vaisių, daržovių vartok.
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 03 02, 16:10)
o man skauda kojas ir rankas, negi gripas be temperaturos ? g.gif

Manau kad nebuna gripo be temperaturos smile.gif gal daugiau pajudejai raumenis skauda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolinan80 @ 2013 03 03, 23:27)
Manau kad nebuna gripo be temperaturos smile.gif gal daugiau pajudejai raumenis skauda smile.gif

nebent pasiskiepijus irpagavai virusa tai lb silpnai pasireiskia, bet lucero be skiepu, taip kad tikrai ne gripas jei temperaturos nera 4u.gif
Atsakyti
nu matyt kad ne gripas, tiesiog sanariai nuo oro ir persalimo..... sad.gif

kaip savaitgalis?
Atsakyti
o kaip pavadinti tokia busena kai jauciama pastovi vidine itampa, kurios realiai sukontroliuoti nelabai iseina ir net temperatura buna 37-37,3 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 03 04, 13:21)
o kaip pavadinti tokia busena kai jauciama pastovi vidine itampa, kurios realiai sukontroliuoti nelabai iseina ir net temperatura buna  37-37,3  doh.gif

man tas pats verysad.gif doh.gif

kazko sloga nepraeina verysad.gif negi vel teks eit pas daktare, jomajo doh.gif isprotesiu
Atsakyti
reik turbut man gultis i ligonine kad istirtu nuo galvos iki koju, nes su tais siuntimais su tom eilem as iki metu galo dar nebusiu issityrus doh.gif nuo gruodzio ledai vos vos juda, atmestos tik kraujo ligos
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 03 04, 16:04)
reik turbut man gultis i ligonine kad istirtu nuo galvos iki koju, nes su tais siuntimais su tom eilem as iki metu galo dar nebusiu issityrus doh.gif nuo gruodzio ledai vos vos juda, atmestos tik kraujo ligos

Na man temperatura 37.4 laikosi nuo to laiko kaip jau galutinai sugriuvau ir prasidejo sunku speriodas(pusmetis), priezastis visiskai nesuvokiama, tyrimus taip pat dariausi visus, galiausia kai pradejo nutirpineti rankos veido dalys, magnetinis rezonansas nieko neparode, na del ramumos aisku butina viska issitirti, bet kaip mano situacijoj, vos paeinu stiprus galvos svaigimai uzeina, o ligu neranda, tikiuosi, kad sveika ir tu ir viskas pasibaigs su siuo vienu bendru nerviniu susirgimu.
Atsakyti