Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

Sveikutes
apsirgau
ne gripu, bet persalimu.... vargas ;/
Atsakyti
[quote=MeiLLi,2013 02 26, 00:21]
O man ad visgi padeda, nes be jų jaučiu stogas šiom dienom būtų nučiuožęs. Mamai savaitgalį pasidarė bloga, o gyvena mažam miestuke tai daktarai nieko nedarė tai pratraukė parą su nuskausminamaisiais kol pasibaigė jų veikla ir vėl skausmai nesuėmė tai nuvežė greitukė į kauną... Naktį lėkėm viską metę, nes tėtė kaune nlb orentuojas tai prašė, kad kelią atgal parodytumėm, nes į priekį važiavo pakui greitukę , o mes gi Vilniuje gyvenam... Šian buvom klinikose tai pasrodo akmenys mamai , o temperatūra kolkas aukšta tai negali operuot... Tokia man įtampa, bet kolkas bent gerai jaučiuos, apetitas yra, blaiviai galvoju ir neverkiu .
Papildyta:
Na as tikrai nesakau kad nevartokite AD, tiesiog as pasirinkau ir bandau issikapstyti ir be ju, jeigu neina kitaip ir reikia pasikliauti psichiatrais wink.gif
O tas derealizacijos busena ir mane erzina, tas kuno nejutimas tikrai atsiranda ir atrodo, kad tuoj krisii, nes nei kojos nei rankos nebeklauso. Laikomes nepasiduodam, ir nesijauciame kad sitaip dedasi tik su mumis. Kuo geriausios nuotaikos visoms wink.gif
Atsakyti
Aciu Sagute. o kokiu paros laiku tau derealizacija buna ? man pvz nebuna ryte, buna i vakara.... popiet... bet is pat ryt nebuna. dazniausia istinka po itemptos dienos pvz kokio renginio, egzamino, keliones... tada visa vakara plaukioju dereale...
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 02 26, 20:25)
Aciu Sagute. o kokiu paros laiku tau derealizacija buna ? man pvz nebuna ryte, buna i vakara.... popiet... bet is pat ryt nebuna. dazniausia istinka po itemptos dienos pvz kokio renginio, egzamino, keliones... tada visa vakara plaukioju dereale...

Na man irgi geriau visada buna ryte, stengiuosi svarbius reikalus susitvarkyti iki pietu, vakaras man isviso sunkus metas, bet nemiega tikrai nekankina. Va tas benosan, gerai sutrikus miegui, valerjonas, nera labai tinkamas vegetatyvinei sistemai, jis miegui tinkamas wink.gif Neturiu dabar bedu su miegu.
Paskutine savaite suastrejo man derealas, kaip vadini, istisai vos nebuna, gal pries pavasari pasilpau vel, kaip siulo svarbu negalvoti, stengtis kazkuom uzsiimti, o cia tai yra sunku, va vis prisimeni ir galvoji, kas cia kodel ir kaip..pradejau tapyti, kad iseiti is sitos busenos, nzn kaip sau pagelbeti. Bet tas tiesa, kad Derealas suaktyveja popietu wink.gif
Atsakyti
man ir siuo metu suaktyvejo nes as manau del to, kad pailgejo diena, tai yra staigiai atsirado daugiau sviesos, mes gaunam daugiau sviesos, kazkaip reaguoja i tai smegenys ar psichika ar hormonai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 02 26, 20:50)
man ir siuo metu suaktyvejo nes as manau del to, kad pailgejo diena, tai yra staigiai atsirado daugiau sviesos, mes gaunam daugiau sviesos, kazkaip reaguoja  i tai smegenys ar psichika ar hormonai g.gif

Oh nu gall niekada nesidomejau situ reikalu, maniau kad siaip durnejimas vyksta, juokingai graudu net. Nevairuoju net automobilio, kazkokia baime turiu, kad nepridaryciau per demesio sutrikima negeru veiksmu smile.gif Taip norisi kad praeitu, linkiu ir tau, na gal va rasinejames ir tai jau kelios minutes negalvojam, kad isejom pasivaiksciot is realybes, kaip as megstu sakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sagute- @ 2013 02 26, 21:11)
Taip norisi kad praeitu, linkiu ir tau, na gal va rasinejames ir tai jau kelios minutes negalvojam, kad isejom pasivaiksciot is realybes, kaip as megstu sakyti smile.gif

thumbup.gif biggrin.gif gerai pasakyta..... man namie tas derealas dar pakeliamas, aplamai ne tik namie, bet kazkur viduj PATALPOSE jei uzeina stengiuosi sedeti ir nekreipti demesio pvz imti skaityt kazka smile.gif . o vat jei kur LAUKE uzeina, einant i parduotuves ar kur, tai vsio sakes, tuoj pat pa istinka doh.gif

p.s. as ir bijau vairuot ir nevairuoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 26 vasario 2013 - 20:38
p.s. as ir bijau vairuot ir nevairuoju
[/quote]

Nesakysiu, kaip smagu, kad ir tu vieningai nevairuoji. Smagu tik tai, kad neatrodo, kad vienas ant svieto ir niekas nesupranta kas dedas manoj galvoj. Tai susikimbam rankom ir vieningai nepasiduodam, siaip sako nereikia kovoti su liga, reikia susidraugauti su ja smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sagute- @ 2013 02 26, 22:05)
Tai susikimbam rankom ir vieningai nepasiduodam, siaip sako nereikia kovoti su liga, reikia susidraugauti su ja smile.gif drinks_cheers.gif

thumbup.gif

nu nesmagus tas sutrikimas, nepatyres nesupras, imciau kam pasakoti pagalvotu kas cia per shizofrenike... unsure.gif doh.gif

jetau tikiuosi ryt geriau jausiuos nes siandien tai ragai doh.gif taip skauda gerkle kad visi derealai nublanksta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 26 vasario 2013 - 21:25
QUOTE(MeiLLi @ 2013 02 25, 22:51)
O dėl tarsi iš šono stebi aplinką tai man į savaitę bent pora kartų taipbūna ypatingai kai būnu grynam ore. Kartais net baisoka, nes viena vedžioju du šunis, o nejaućiu savo kojų darbo ir tai atrodo tarsi skrydis. Nes galva būna be jokių minčių, keičiasi vaizdas, o savęs nejaučiu . Tada įsikimbu į pavadžius, kad bent jausčiau , kad laikau kažką rankose, nes bijau šunis praterioti, bet namo neinu. Tik tada jokiu būdu neatsisėdu ant pirmo  pasitaikiusio kelmo, nes tada galva pradeda suktis taip, kad ojoj.

Aha, man irgi panašiai būna, kad kojų tarsi nėra, nežinau, ką jos daro, bet einu. Dabar laikinai globoju šunį, tai einam pasivaikščiot, irgi įsitveriu ir bandau apsimesti, kad viskas gerai ir man tik vaidenasi visi pojūčiai.

Šiaip pastaruoju metu man viskas lyg ir aprimo. Visą mėnesį nedirbau naktimis, gal organizmas spėjo atsigaut. Plius, prie įprastų treniruočių prisidėjo vaikščiojimas su šuniuku, specialiai laužiu save ir ryte vaikštom pusvalandį, o vakare pasiimam "rimtą" 3 km prasiėjimą. Sportas ir judėjimas man padeda įsitikinti, kad viskas su manim gerai, t. y. širdis dirba, kvėpuoju, nieko neskauda ir nealpstu nuo krūvio.
Atsakyti
as tai sergu
dar dariaus ismatu tyrima, viskas ok, nerado net kraujo ......
tai vel emiau dvejot abejot del tos kolonoskopijos
einu is proto...
o ta sloga pribaigs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 02 28, 18:54)
as tai sergu
dar dariaus ismatu tyrima, viskas ok, nerado net kraujo ......
tai vel emiau dvejot abejot del tos kolonoskopijos
einu is proto...
o ta sloga pribaigs doh.gif

O kazkokiais preparatais bandai padeti sau, ar tik istvermes?
Na sirgimas tikrai nepadeda dar siaip problemai, jau geriau net nereikia, viskas padvigubeja.
As galiu pasakyti pagrindinius dalykus kuriuos patare man vartoti. Pasiflora( http://www.herbastre...e-pasiflora.htm cia informacijos apie si augala) asmeniskai ir su patarimais vaistininko naudoju http://www.herbolari...a-natural-p-249 (didziausios sudeties pasifloros rastos tabletes)
Panikos priepoliui istikus naudoju cobalto buteliukus, palaikau burnoje kelias minutes, tikrai asmeniskai padeda ir nuramina (http://www.shopmania.ie/medicine/p-soria-natural-glucosor-cobalt-co-anxiety-depression-12-vials-615250)
Butinai reikia pasitarti pries vartojant su vaistininku.
Na ir dar tokio efekto kaip stipriais raminamaisiais, nepatirsite wink.gif
Atsakyti