Laba diena.
Aš - mama. Alergiško kūdikio mama (skamba kaip įstojant į anoniminių alkoholikų klubą...

).
Jau maniau, kad po gimdymo neteks prisėsti prie Supermamos (nebeliko intereso), bet, deja - sukakus mėnesiui, gavus antrą skiepą, sūnų išbėrė. Iš pradžių maniau, kad "visus kūdikius beria" ir nekreipiau dėmesio. Juolab, kad žodis "alergija" iki šiol man nesukeldavo absoliučiai jokių emocijų - nebuvau susidūrusi.
Po poros savaičių prasidėjo dideli pilvelio spazmai. Bėrimas plito. Supratau, kur šuo pakastas.
Alergiškas ir vyras, ir uošvis.
Dabar mažąjam - beveik 4 mėn. Apie porą mėn laikausi griežtos hipoalerg. dietos (maitinu). Svorio iki šiol priaugo daug, yra ramus, kol kas nesikaso, tad nėra labai baisu, bet visgi skaudu žiūrėti į raudonus plėmus, karts nuo karto atsirandančius ir išnykstančius naujus pabėrimus.
Tik "metus" valgyti uždraustuosius produktus, įvyko ryškus pagerėjimas. Iškart. Praėjo ir pilvai, ir bėrimai. Deja, beveik prieš mėn. bėrimas atsinaujino. MAtyt, tapo jautrus mano nuolat valgomam tam pačiam maistui (na nes juk nėra labai didelis jo pasirinkimas, kai išmeti visus pavojingus produktus!). Pilvukas beveik nebevargina (tik paryčiais suirzęs pasimuisto - "bezda", pakriuksi). Kol kas nešlapuoja, odelė švelni. Kelis kartus per dieną tepu LINOLA F - kol kas tinka geriausiai, nes yra riebiausias. Nuo sviestmedžio pradėjo smulkiai berti, plius jis visai nedrėkina - mečiau naudoti.
Penktadienį atlikau IgE testą Santarose. Nors abejoju jo tikslumu, bet, manau, verta griebtis bet kokio šiaudo ir kuo anksčiau, tuo geriau.
Dabar mėgaujuosi gera mažiaus nuotaika, šypsenomis, tobulėjimu, augančiu svoriu (tiesa, šį mėnesį bus vos keli šimtai gramų, nebe 1,2-1,8 kg, kaip anksčiau) ir savo pačios žaibiškai ištirpusiais kilogramais. Svarbu pastebėti ir džiaugtis teigiamais dalykais - tuomet gyventi labai gera
Taigi, prisistačiau

Seksiu temą toliau, nes, įtariu, jog teks tai daryti dar ilgai.
Kantrybės ir optimizmo visoms likimo seserims