Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(Zyzliuke @ 2013 01 23, 23:39)

mes cia ejom pernai kokius 20 kartu.
Atsakyti
QUOTE(arunele @ 2013 01 25, 16:45)
Mus, visą šeimyną, pakirto Noro virusas (ir mano alergiuką), viduriavimui stabdyti smecta. Mažiuko alergija paūmėjo, įtariu kalta smecta, užknisa, kad ale skoniui pagerinti prideda visokių skonių ir , matomai, tas citrusas ir paūmino. Ankstesnė smecta žymiailabiau patiko  - o dabar be skonio nebegamina  doh.gif Tai ką daryti mūsų mažyliams su  verysad.gif AD

Gal geriau Enterolio duoti? g.gif Ar siaip gerosiom bakterijom tik bandyti stabdyti? g.gif Sveikit!
Atsakyti
Sveikutes,kaip laikotes? Kaip vaikuciai?
As retas svecias pas jus pasidariau per darbus.
Mazoji neblogai,nors sausa oda vis Labai Labai kamuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2013 01 26, 10:57)
Gal geriau Enterolio duoti?  g.gif Ar siaip gerosiom bakterijom tik bandyti stabdyti?  g.gif Sveikit!

išsikapstėm - vakar ir mane pakirto, bet šiandien geriau bigsmile.gif mažiukui girdėm smectą ir rehidroną rolleyes.gif nors mažiukas, bet pakankamai neblogai sugėrė pagal normą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arunele @ 2013 01 27, 19:03)

Smagu, kad jau pasveikote

As labai noreciau, kad mamytes pasidalintu savo patirtimi:
1. Ar jusu maziuku fizine raida atsiliko kiek nors del AD? As pastebejau, jei tik daugiau paberia maziuka, tai jis maziau jegu turi... prasciau galva kelia ir t.t...

2. Ar atejus pavasariui galima tiketis, kad odele pagrazes? ax.gif

3. Girdejau, kad Vilniuje stacionare daro tyrimus kam alergiski vaikuciai. Ar verta ten vaziuoti? Gal mano sunutis dar per mazas?

Aciu visoms pasidalijusioms mintimis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fufute @ 2013 01 24, 14:39)

O kokias sauskelnes jus naudojat: daugkartines ar vienkartines? Man pediatre liepe naudoti daugkartines o alergologe - vienakrtines alergiskiem vaikams (Bambo). Dabar didziausiisberimo plotai yra ten kur sauskelnes

mus irgi buvo isbere po sauskelnem po to kai teko keisti i didesni dydi, o identisku tokiu jau nebuvo. Gera menesi per diena po kokius 2 kartus po gera valanda leisdavome vaikui pliku puskuliu pabuti ir kazkaip viskas susitvarke.
Atsakyti
QUOTE(fufute @ 2013 01 28, 12:54)
Smagu, kad jau  pasveikote

1. Ar jusu maziuku fizine raida atsiliko kiek nors del AD? As pastebejau, jei tik daugiau paberia maziuka, tai jis maziau jegu turi... prasciau galva kelia ir t.t...

2. Ar atejus pavasariui galima tiketis, kad odele pagrazes?  ax.gif

3. Girdejau, kad Vilniuje stacionare daro tyrimus kam alergiski vaikuciai. Ar verta ten vaziuoti? Gal mano sunutis dar per mazas?

Aciu visoms pasidalijusioms mintimis  4u.gif

1. Tikrai neatsiliko raida schmoll.gif Nemanau, kad tai susiję schmoll.gif Maniškis tik miegodavo labai mažai, nes nuolat niežtėdavo, negalėdavo užmigti verysad.gif Būdamas naujagimis prabūdraudavo po 5 val blink.gif (neskaitant 10 min. kada pamiegodavo valgydamas)...

2. Išjungus šildymą namie - taip, gali būti, kad pagražės.Bet čia individualu. Maniškiui vasarą buvo tragedija didžiausia, kai kitiems labai stiprus pagerėjimas būna.

3. Tikrai verta. Nepermažas schmoll.gif Prašykite, kad dėtų lopus, jei nugarytė neišberta. Jie tiksliausi mano manymu rolleyes.gif
Atsakyti
Smagu, kad jau  pasveikote

2. Ar atejus pavasariui galima tiketis, kad odele pagrazes?  ax.gif

1. sutrikimų nepastebėjau, su miegu gal prasčiau, bet pas mane ir taip nemieganti...
2. mum tikrai labai pagražėdavo, dar geriau būna prie jūros ypač užsieny kur klimatas drėgnesnis
3. manau verta bandyt, bent ant kelio užves
Atsakyti

Pritariu, kad tikrai verta, gulejom 3 kartus, kraujo tyrimai mums alergijos neparode, durio parode tik pienukui, o vat visa "alergenu palete" susirinkom is lopo testo. Tik aisku kaip ir pries tai mamyte rase reikia apsigyditi nugaryte, arba retai bet lopo testus daro ir ant kojyciu.
P.S. jei gulsites pirmai dienai pasiimkite sau maisto, mamas maitina nuo sekancios dienos. Yra saldytuvas, virdulys ir mikrobange. Vezimuka laikyti palatoje leidzia, teritorijoje nuostabus parkas pasivaiksciojimui. Aplinka kaip vaiku darzelyje, personalas labai draugiskas.
Atsakyti
QUOTE(fufute @ 2013 01 28, 13:54)

mes buvome pas alergologe santariskese praeita savaite, kadangi is 5 duriu parode alergija 3 (maitinu pati ir dar vaiko nepradejome primaitinti, dukrytei 5,5men), tai pati gydytoja pasiule issitirti issamiau. Ateinanti pirmadieni vaziuosime darytis kiek supratau lopo testus., minejo, kad galima atsinesti savo maisto produktu, kuriuos noretumeme patikrinti (kadangi turime naminiu obuoliu ir moliuga, tai nesimes). Kadangi gyvename Vilniuje, tai isleis mus namo, nereikes guleti. Gal kas zinote ar kraujo testus daro negulint? Ar uz juos reikia moketi? Pamirsau pati paklausti gydytojos ax.gif
Atsakyti
Laba diena.
Aš - mama. Alergiško kūdikio mama (skamba kaip įstojant į anoniminių alkoholikų klubą... smile.gif).
Jau maniau, kad po gimdymo neteks prisėsti prie Supermamos (nebeliko intereso), bet, deja - sukakus mėnesiui, gavus antrą skiepą, sūnų išbėrė. Iš pradžių maniau, kad "visus kūdikius beria" ir nekreipiau dėmesio. Juolab, kad žodis "alergija" iki šiol man nesukeldavo absoliučiai jokių emocijų - nebuvau susidūrusi.
Po poros savaičių prasidėjo dideli pilvelio spazmai. Bėrimas plito. Supratau, kur šuo pakastas.
Alergiškas ir vyras, ir uošvis.
Dabar mažąjam - beveik 4 mėn. Apie porą mėn laikausi griežtos hipoalerg. dietos (maitinu). Svorio iki šiol priaugo daug, yra ramus, kol kas nesikaso, tad nėra labai baisu, bet visgi skaudu žiūrėti į raudonus plėmus, karts nuo karto atsirandančius ir išnykstančius naujus pabėrimus.
Tik "metus" valgyti uždraustuosius produktus, įvyko ryškus pagerėjimas. Iškart. Praėjo ir pilvai, ir bėrimai. Deja, beveik prieš mėn. bėrimas atsinaujino. MAtyt, tapo jautrus mano nuolat valgomam tam pačiam maistui (na nes juk nėra labai didelis jo pasirinkimas, kai išmeti visus pavojingus produktus!). Pilvukas beveik nebevargina (tik paryčiais suirzęs pasimuisto - "bezda", pakriuksi). Kol kas nešlapuoja, odelė švelni. Kelis kartus per dieną tepu LINOLA F - kol kas tinka geriausiai, nes yra riebiausias. Nuo sviestmedžio pradėjo smulkiai berti, plius jis visai nedrėkina - mečiau naudoti.
Penktadienį atlikau IgE testą Santarose. Nors abejoju jo tikslumu, bet, manau, verta griebtis bet kokio šiaudo ir kuo anksčiau, tuo geriau.
Dabar mėgaujuosi gera mažiaus nuotaika, šypsenomis, tobulėjimu, augančiu svoriu (tiesa, šį mėnesį bus vos keli šimtai gramų, nebe 1,2-1,8 kg, kaip anksčiau) ir savo pačios žaibiškai ištirpusiais kilogramais. Svarbu pastebėti ir džiaugtis teigiamais dalykais - tuomet gyventi labai gera thumbup.gif
Taigi, prisistačiau smile.gif Seksiu temą toliau, nes, įtariu, jog teks tai daryti dar ilgai.
Kantrybės ir optimizmo visoms likimo seserims 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taskiukas @ 2013 01 28, 15:07)
mes buvome pas alergologe santariskese praeita savaite, kadangi is 5 duriu parode alergija 3 (maitinu pati ir dar vaiko nepradejome primaitinti, dukrytei 5,5men), tai pati gydytoja pasiule issitirti issamiau. Ateinanti pirmadieni vaziuosime darytis kiek supratau lopo testus., minejo, kad galima atsinesti savo maisto produktu, kuriuos noretumeme patikrinti (kadangi turime naminiu obuoliu ir moliuga, tai nesimes). Kadangi gyvename Vilniuje, tai isleis mus namo, nereikes guleti. Gal kas zinote ar kraujo testus daro negulint? Ar uz juos reikia moketi? Pamirsau pati paklausti gydytojos  ax.gif

jei darysite kraujo tyrima ne stacionare, tai turbūt reikės. kiek tiksliai negaliu pasakyti. gal kitos pasakys, nes mes darėmės savo mieste o kainos šiek tiek skiriasi...
Atsakyti