Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos - petunijos 2013 m. sezonas

QUOTE(Rdk @ 2013 02 18, 19:02)
ta viena didesnioji man kaip ir aiski, jinai svyranti, pradesiu as ja genet... bet va ta ,,viva red" man neiski... jinai is sonu neleidzia ,,pazastu" g.gif jeigu as jai galva nuimsiu - kas bus toliau blink.gif

pažastys pradės želt tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
reiskias ryt vykdysiu egzekucija abiem surfinijoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 02 18, 18:32)
Laba diena smile.gif pasisejau vienu petuniju (ivairiaspalviu seklos buvo is senuku) ziuriu po truputi kalasi smile.gif
Gal galite ideti foto is naujo? man nerodo 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

nesuprantum, ko nebeikelia mano fotoo g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 18 vasario 2013 - 20:26
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 02 18, 20:21)

user posted image

nesuprantum, ko nebeikelia mano fotoo  g.gif  g.gif

va sitokiu as turiu ant kitos palanges daug biggrin.gif bet va siandien moraliskai ruosiuos savo pirktiniu petuniju skabymui biggrin.gif ir rankos niezti jauciu nuvaziuosiu i ermitaza ir dar viena nusipirksiu biggrin.gif
Papildyta:
nesupykit, bet va nzn, kiek cm reikia nukirpt virsunes? 3,5, 6 cm :ax
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 02 18, 12:57)
tikrai nepavėlavot  4u.gif
aš savo kelias tik už poros dienų sėsiu smile.gif
PETUNIJOS (SURFINIJOS) WAVE H PURPLE IMPROVED iš 6 sėklų sudygo tik trys..
tikiuosi kitos rūšys labiau pradžiugins savo dygimu smile.gif

as sejau tokias pacias, sudygo visos pas man...( tik buvo matyt 7 idetos seklytes...mat 7 sudygo), tik va kitas dabar reikaliukas - labai letai auga, tarsi sustojo augti, mastau,. gal patrest reikia jas?? organinem kokiom trasom?? kaip jus darot????aciu:)
Atsakyti
Sveikos, pasisėjau surfinijų į kokosines tabletes, bet kažko nedygsta. Galvoju, gal nelabai joms tinka kokosinis substratas?
Atsakyti
QUOTE(užsklanda @ 2013 02 19, 09:09)
as sejau tokias pacias, sudygo visos pas man...( tik buvo matyt 7 idetos seklytes...mat 7 sudygo), tik va kitas dabar reikaliukas - labai letai auga, tarsi sustojo augti, mastau,. gal patrest reikia jas?? organinem kokiom trasom?? kaip jus darot????aciu:)

ir mano sustojo augti, bent lašelis saulėtos dienos tą augimą paspartintų smile.gif
aš dar netręšiu ax.gif
Atsakyti
Maniškės irgi sustojo augti. Išsistiebė kotai ir tiek. Laukiu kada pradės lapeliai stambėti.
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 02 19, 10:20)
ir mano sustojo augti, bent lašelis saulėtos dienos tą augimą paspartintų  smile.gif
aš dar netręšiu  ax.gif

QUOTE(jo-vita7 @ 2013 02 19, 11:06)
Maniškės irgi sustojo augti. Išsistiebė kotai ir tiek. Laukiu kada pradės lapeliai stambėti.

Tas pats ir pas mane. Is 8 sudygo 7, ir stovi stagareliai, stiebiasi i saule, kurios ner.

O dar siryt radau kaciu numintus tris daigiukus doh.gif
Atsakyti
Prigyjo nuskabitos surfinijos virsuneles. bigsmile.gif O galvojau jau mesiu lauk.
Atsakyti
na, as jau po surfiniju egzekucijos biggrin.gif nzn kaip cia man seksis, bet pries persodinimus dar lb skaiciau, ieskojau ir va lb neblogas straipsniukas cia
Atsakyti
QUOTE(Rdk @ 2013 02 19, 13:13)
na, as jau po surfiniju egzekucijos biggrin.gif nzn kaip cia man seksis, bet pries persodinimus dar lb skaiciau, ieskojau ir va lb neblogas straipsniukas cia

Viskas bus gerai 4u.gif
Papildyta:
user posted image

Cia mano mėnesinės biggrin.gif Mėnesio laiko joms 4u.gif

O cia jei nepameluosiu 2 mėnesių amžiaus biggrin.gif
user posted image
user posted image

Neypatingai toks estetiskas vaizdelis, bet juk ne i vata ir auga jos biggrin.gif arciau zemes biggrin.gif

Vel nekelia mano, matyt neatitinka estetisku nustatymu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 19 vasario 2013 - 13:07