QUOTE(Purkelis @ 2013 02 12, 15:59)
Kur pirkai ? Kiek gavosi ? Gal ir man gimtadieniui nuolaida pasidaryt ....
Del nauju veisliu tai nesijaudink as kelias veislytes tau skolinga
Nu va, pagooglinau ir radau toki puslapi:
http://ukbooks.lt/lt...j-9781842464779
keistas pasirode, bet jame kaina ~67 Eu, ir jis yra tik nuoroda i pardaveja. Jei per sita puslapi eiti i pardavejo tinklapi, kaina ir lieka 67 Eu. O jei tiesiogiai eini pas pardaveja, tai kaina 76Eu (nors ir tai cia palyginus su kitais tinklapiais nebloga kaina, ir dar siuntimas nekainuoja):
http://www.bookdepos...y/9781842464779
Nu tai ir nusipirkau netycia uz tuos 67 Eu, nepilnai 220 lt isejo... Daug, bet net ir vyras labai nebumbejo

Nors dabar visas namų išlaidas "plytom" skaičiuoja
Skolingos tai Jūs tikrai man neesat, bet ištikro tai nerealiai gera, kai jau Jūs mane naujom veislėm palepinat
QUOTE(Linetax @ 2013 02 12, 16:42)
Dar netręšiau, reiks pamaitint kompleksinėmis trąšomis

Ačiū, Kile
Visdėlto išpildėte savo norą, nors ir brangų
Kartais pavasarį jos tokios pasidaro, ypač durpėj augintos ir papildomai nepamaitintos. Durpė moka "sugerti" visas geras medžiagas ir neatiduoti, tai augalui ir sutrinka mineralinė mityba. Palepinkit jį dabar, dirvą pakeiskit. Jei nepradės leisti normalių lapų, tai galima tiesiog nupjauti dalį stiebo (kone perpus), kad iš naujo ūglius išaugintų, tada jie jau dažniausiai sveiki auga.
Nenoriu nieko blogo iš anksto sakyti, bet kartais tokie augaliukai labai sunkiai įsiauga, arba auga, o lapija tokia nesveika lieka, nežydi. Nors pertręšti dabar jų irgi nereikia, kaip tik geriau dažniau, bet silpnesniu trąšų tirpalu.
Papildyta:
QUOTE(Purkelis @ 2013 02 13, 10:56)
Labai Aciu , apie nurugstinima pelenu poveiki girdejau bet kad ten trasu yra ne

Pabandysiu ir as
Tik nenudauginkit, nes ir šarmingo dirvožemio brugmansijos nemėgsta. Durpių briketų pelenų geriau nenaudoti, kaip ir, šiukštu, nenaudoti pelenų dažytos, lakuotos, impregnuotos medienos, ar, dar blogiau, baldinės ar USB plokštės kad nepakliūtų...
O su pelenais sena gera naujai atgimus idėja... Reiks prisitaikius pamatuot kiek mikroelementų mūsų malkų pelenuose lieka, kad realiai įsitikint, kas ten gero