Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

Aha, svogunams nuo svogunines muses labai gerai tas sarmas.
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2013 02 14, 12:11)
Aha, svogunams nuo svogunines muses labai gerai tas sarmas.

drinks_cheers.gif Nuo jų ir laistydavo rolleyes.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi,Kile, kad išsipildė Tavo noras turėti knygą 4u.gif
Atsakyti
Jau turiu! Labai stora, labai graži ir tiek daug visko visko... Tiesa, ne viskas ko tikėjausi, bet ir labai daug netikėtumų smile.gif Pasidalinsiu įdomybėm prie progos, nes dabar teturėjau laiko tik perversti, net nepaskaitinėjau...
Atsakyti
QUOTE(Kile @ 2013 02 20, 15:16)
Jau turiu! Labai stora, labai graži ir tiek daug visko visko... Tiesa, ne viskas ko tikėjausi, bet ir labai daug netikėtumų smile.gif Pasidalinsiu įdomybėm prie progos, nes dabar teturėjau laiko tik perversti, net nepaskaitinėjau...

Valiooooo, sveikinu. O ko truksta ?
Atsakyti
Sveikinimai Kilei su nauju pirkiniu 4u.gif. Bet man irgi smalsu, ko gi Kile tokioj storoj knygoj pasigedo blush2.gif ?
Dar klausimas apie siuntimosi islaidas - dalinam is uzsakyme dalyvaujanciu nariu skaiciaus ar kiekvienai atskirai pagal uzsakytu augalu kieki? Niekaip tos dilemos neissprendziu g.gif.
Atsakyti
Karambole, o kokia anksciau praktika buvo anksciau, kai senbuves siuntesi? Bet jau tas ju puslapis toks erzinantis, prastos foto, aprasymai skurdus, tenka ieskoti kitur ir + kai jau kazka nusiziuri, jie ima ir paraso, kad nebeturi. doh.gif Gal bent augalai normalus ateina?
Atsakyti
QUOTE(silke:) @ 2013 02 22, 18:42)
Karambole, o kokia anksciau praktika buvo anksciau, kai  senbuves siuntesi? Bet jau tas ju puslapis toks erzinantis, prastos foto, aprasymai skurdus, tenka ieskoti kitur ir + kai jau kazka nusiziuri, jie ima ir paraso, kad nebeturi.  doh.gif  Gal bent augalai normalus ateina?

Jeigu gerai prisimenu Kile anksciau yra sakius kad is Vokieciu augaliukai geresnes kokybes.
Atsakyti
Jo, geresnes, bet kai pas olandus kaina kai kuriu Veisliu Vos ne per puse mazesne, tai.... Kile sake, kad olandai isaknydina gan storus kelmelius, kurie pradeda auginti po kokius du tris uglius. Tai gaunasi is karto toks krumas, medelio jau nepadarysi. Kai su Kile kalbejau, taip supratau... blush2.gif. O Visa kita su tais olandais gerai, tik kad labai jau Veisles keiCiasi.... dingsta tos, kurias nusiziuriu... g.gif. Jei tuo metu jie netures kokios nors Veisles, pinigus grazins i saskaita. Tai gal jau pradedam rinktis? Sarasu per az laukiu iki koVo 10 d. ok?
Atsakyti
Pernai jei neklystu tai irgi panasiai buvo tik nezinau ar is to pacio puslapio kad ilgai uztruko kol augalus issirinko, nes daugelio vis atrasydavo, kad nera... o is vokieciu viskas gana tvarkingai del pacio uzsakymo. Del augaliuku tai cia kaip pasiseks, Kile daugiau patirties turi galetu pakomentuotii. As pernai dejausi prie uzsakymo is vokieciu tai man pasirode, kad ten viskas gavosi paprasciau ir augalus gavom zymiai greiciau, o paskui ir is to kito viena uzsisakiau tai berods tik vasaros viduryje atkeliavo... bent man taip isliko, todel mieliau rinkciausi vokiecius, nors ju augaliukai keliais eurais brangesni.
Jei sugalvotumet kas is vokieciu uzsakineti nors perspekite ir mane rolleyes.gif numiro mano vienintele likusi naujiena is pernykscio uzsakymo sad.gif ...
Atsakyti
Profesionalės , atsakykit, ar galima kiek šakas patrumpint, jos šiuo metu kaip ir be lapų, jei per vasarą dar išsiplės, teks duris platint g.gif
Atsakyti
Kam jums dabar tas sakas trumpint? Palaukit silumos, tada apgenekit, turesit ir isaknydinimui saku ir augalui bus gerai. Siaip brugamansijos yra formuojami augalai, jei jas paleisi augti belekaip, nebus grazus nei krumas, nei medis.
Atsakyti