Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

QUOTE(Purkelis @ 2013 05 17, 23:20)
Turiu du baltaspaniu uzpultus rubina.  Vienas pazadetas Jadiarai, kitas laisvas.
Kastoniuk tau zaetos seklytes guli pasleptos smile.gif
Kile , kol kas nesiruosiau i Kauna, bet pasistengsiu kazka paplanuot smile.gif

oi tai gal prie progos issiustum blush2.gif

mano rubinas tai pasaka kaip pradejo graziai augt - tikiuosi i lauka isnestas nesuprastes, dabar toks ir stiebas tvirtas, ne taip kaip ziema buvo kudas kaip degtukas, paskui numiriojo ir is apacios kamieno isleido ugliuka, tai tas dabar visu grazumu auga smile.gif
Atsakyti
Na va, silke:) bambejo, bambejo ir sekancia diena augalai atkeliavo lotuliukas.gif. Oi, tas Gommeris, tai tikrai letapedis, jei nebuciau skambinus kelis kartus ir laiskus vis rasius, tai is vis neaisku kaip ten butu buve doh.gif . Bet kokiu atveju, tai mano pirmas is paskutinis augalu siuntimasis, uzteks kiek yra... Labiausiai tai neramino, kad ir uz kitu augalus esu atsakinga, ir pinigus seniausiai merginos pervede, jei tai butu buve tik mano vienos uzsakymas, tai bala nemate, bet dabar, tai be manes dar septynios.... Na, bet bent jau patirties turesiu, kaip visa tai vyksta zinosiu smile.gif. Dabar uztat praturtejau dar penkiom naujom veislem, o pora dar ir tu, kuriu jau seniai norejau blush2.gif.
Atsakyti
gal pasakysite kas vyksta su mano senike smile.gif
ji 2 m. augo vazone, ziemojo sklepe
siemet kadangi jau nemenka ikisau i grunta
sakos gelsta ir dziuna, numeta naujus uglius ir itariu kad taip nusibaigs visai..
taip dvi jaunikles per ziema namie ant palanges nusibaige, bet viena is ju atzele smile.gif tai nors tiek, dabar ja popinu, kad tik isgyventu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.kite: 24 gegužės 2013 - 08:58
QUOTE(karambole @ 2013 05 24, 10:54)
Bet kokiu atveju, tai mano pirmas is paskutinis augalu siuntimasis, uzteks kiek yra... Labiausiai tai neramino, kad ir uz kitu augalus esu atsakinga, ir pinigus seniausiai merginos pervede, jei tai butu buve tik mano vienos uzsakymas, tai bala nemate, bet dabar, tai be manes dar septynios.... Na, bet bent jau patirties turesiu, kaip visa tai vyksta zinosiu  smile.gif. Dabar uztat praturtejau dar penkiom naujom veislem, o pora dar ir tu, kuriu jau seniai norejau  blush2.gif.

Džiugu, kad praturtėjai net penkiomis veislėmis thumbup.gif
Dėl tų bendrų siuntimų taip ir būna - aš taip pat nelabai žadu organizuoti, po šio pavasario doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2013 05 24, 10:54)
Na va, silke:) bambejo, bambejo ir sekancia diena augalai atkeliavo  lotuliukas.gif. Oi, tas Gommeris, tai tikrai letapedis, jei nebuciau skambinus kelis kartus ir laiskus vis rasius, tai is vis neaisku kaip ten butu buve  doh.gif . Bet kokiu atveju, tai mano pirmas is paskutinis augalu siuntimasis, uzteks kiek yra... Labiausiai tai neramino, kad ir uz kitu augalus esu atsakinga, ir pinigus seniausiai merginos pervede, jei tai butu buve tik mano vienos uzsakymas, tai bala nemate, bet dabar, tai be manes dar septynios.... Na, bet bent jau patirties turesiu, kaip visa tai vyksta zinosiu  smile.gif. Dabar uztat praturtejau dar penkiom naujom veislem, o pora dar ir tu, kuriu jau seniai norejau  blush2.gif.

vadinas, padejo mano pabambejimas ant Gomerio lotuliukas.gif

Juokas juokais, bet labai dekoju uz patarpininkavima! Manau ir kitos merginos patenkintos. O ir laikas, kai gavom augalelius geras, dar spesim gal ir ziedelio kokio sulaukti iki rudens.

penkios veisles tikrai nemazai, kokios? Smalsu! Idomu kokios buvo populiariausios tarp merginu...
Atsakyti
QUOTE(silke:) @ 2013 05 24, 13:15)
vadinas, padejo mano pabambejimas ant Gomerio  lotuliukas.gif

Juokas juokais, bet labai dekoju uz patarpininkavima! Manau ir kitos merginos patenkintos.  O ir laikas, kai gavom augalelius geras, dar spesim gal ir ziedelio kokio sulaukti iki rudens.

penkios veisles tikrai nemazai, kokios? Smalsu! Idomu kokios buvo populiariausios tarp merginu...

Man irgi smalsu ka naujo i LT uzvezet smile.gif
Na va mano visa gvardija jau lauke, spejo ir lapai apdegt.
Kile pasistengsiu kazkada pavaziuot link Jusu, reikia skolas pradet atidavinet doh.gif .
Kastoniuk, galvojau sendien issiust ale uzmirsau pasiimt verysad.gif zodziu senatve jau man doh.gif .
Atsakyti
Kaip nekeista, sio uzsakymo favorite buvo Madam Bouvarie (paprasti ryskiai rozinai ziedai). Net keturios jos norejo, bet leido uzsakyti tik dvi, tai kitoms paemiau labai panasias (bent jau man taip pasirode). Dar kokios trys norejo Dalens Pink Amour, bet itikinau jas siustis kokias kitas veisles, kuriu dar musuose nera. Sia tai daug kas turi, tai sakiau, galesit po to mainytis mirksiukas.gif.
Tai emem Dalens Princess, Berg Rose, Bergkonigin, Exotica Pink, Grazie Variegated, Katrin Bonte, White Dream, Wielergold, Wuppergold, Angels Daydream, Angels Summerlove. As tai dabar zinosiu, kas kokiu tures mirksiukas.gif , gal kada mainus tarpusavy organizuosim biggrin.gif
Sau emiau Angels Cloud (balta dvigubu sijonu graziai formuojanti zieda), Orangy (cia toji, kurio foto su ziedu jura musu temos pradzioje puikuojasi), Apricot Queen (turetu buti ispudingai gausus 40 cm ilgio abrikosiniu ziedu zydejimas), Langenbusher Garten (geltoni su oranziniu pilnaviduriai) ir Morgensonne (B. suaveolens hibridas, labai ryskiais geltonais dideliais ziedais).

Papildyta:
Bendrai visa uzsakyma sudare 18 veisliu brugmansiju (22 augalai, nes kelios buvo po 2 vnt.), 11 veisliu fuksiju ir 15 veisliu pelargoniju. Deze svere 14 kg,. bet augalai buvo tikrai graziai supakuoti, ideti i specialius ideklus. Gaila, tik kad dauguma brugmansiju pasuto, nugento gan daug lapu - kokias tris dideles saujas ismeciau. Ech, jei tas Gommeris butu siuntes kol dar buvo vesu... Na, bet svarbu, kad visos gyvos, saknys grazios, tik vienai Bergkonigin ir virsune nusuto su lapais, bet jau auginasi sonines atzalas... Lauksim ziedu....
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2013 05 24, 16:22)
Kaip nekeista, sio uzsakymo favorite buvo Madam Bouvarie (paprasti ryskiai rozinai ziedai). Net keturios jos norejo, bet leido uzsakyti tik dvi, tai kitoms paemiau labai panasias (bent jau man taip pasirode). Dar kokios trys norejo Dalens Pink Amour, bet itikinau jas siustis kokias kitas veisles, kuriu dar musuose nera. Sia tai daug kas turi, tai sakiau, galesit po to mainytis  mirksiukas.gif.
Tai emem Dalens Princess, Berg Rose, Bergkonigin, Exotica Pink, Grazie Variegated, Katrin Bonte, White Dream, Wielergold, Wuppergold, Angels Daydream, Angels Summerlove. As tai dabar zinosiu, kas kokiu tures mirksiukas.gif , gal kada mainus tarpusavy organizuosim  biggrin.gif
Sau emiau Angels Cloud (balta dvigubu sijonu graziai formuojanti zieda), Orangy (cia toji, kurio foto su ziedu jura musu temos pradzioje puikuojasi), Apricot Queen (turetu buti ispudingai gausus 40 cm ilgio abrikosiniu ziedu zydejimas), Langenbusher Garten (geltoni su oranziniu pilnaviduriai) ir Morgensonne (B. suaveolens hibridas, labai ryskiais geltonais dideliais ziedais).

Papildyta:
Bendrai visa uzsakyma sudare 18 veisliu brugmansiju (22 augalai, nes kelios buvo po 2 vnt.), 11 veisliu fuksiju ir 15 veisliu pelargoniju. Deze svere 14 kg,. bet augalai buvo tikrai graziai supakuoti, ideti i specialius ideklus. Gaila, tik kad dauguma brugmansiju pasuto, nugento gan daug lapu - kokias tris dideles saujas ismeciau. Ech, jei tas Gommeris butu siuntes kol dar buvo vesu... Na, bet svarbu, kad visos gyvos, saknys grazios, tik vienai Bergkonigin ir virsune nusuto su lapais, bet jau auginasi sonines atzalas... Lauksim ziedu....

Džiaugiuosi už Jus naujais pirkinukais smile.gif Dabar bereikia, kad visos naujokės sėkmingai augtų ir lauksime pasirodymo, kai tik prasidės žydėjimas. Pabūsiu nekukli ir iš anksto stosiu į eilę Orangy šakelei blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, zinau, kad nepardavimu tema, bet gal kuri atliekama turite parduoti koki augaliuka? Ruzavas- rozinis labiausiai domintu 4u.gif Jei kas i az 4u.gif
Atsakyti
Viešpatėliau, kokių grožybių parsisiuntėt. Gal kitamet iš jūsų kelias veisles iškaulijus. Pas mane per žiemą tikrai išliktų, nes sąlygas turiu neblogas žiemojimui. Viena dičkė jau masiškai žydi pas mane.
Vijoleta20, iš kokio miesto būsit. Ko gero, parduosiu didelę keturmetę rožinę, nes ant vėjo stovi, baigia jai šakas nudraskyti, o užuovėjoj tik dvi telpa.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 05 26, 09:01)
Viena dičkė jau masiškai žydi pas mane.

Tai kad nematom biggrin.gif Nesidžiaukite viena tokiu grožiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Pabandžiau ir išsikrovė fotikas. Bais tingiu važiuoti į miestelį elementų. Rytoj.
Atsakyti