QUOTE(karambole @ 2013 05 24, 09:54)
Na va, silke:) bambejo, bambejo ir sekancia diena augalai atkeliavo

. Oi, tas Gommeris, tai tikrai letapedis, jei nebuciau skambinus kelis kartus ir laiskus vis rasius, tai is vis neaisku kaip ten butu buve

. Bet kokiu atveju, tai mano pirmas is paskutinis augalu siuntimasis, uzteks kiek yra... Labiausiai tai neramino, kad ir uz kitu augalus esu atsakinga, ir pinigus seniausiai merginos pervede, jei tai butu buve tik mano vienos uzsakymas, tai bala nemate, bet dabar, tai be manes dar septynios.... Na, bet bent jau patirties turesiu, kaip visa tai vyksta zinosiu

. Dabar uztat praturtejau dar penkiom naujom veislem, o pora dar ir tu, kuriu jau seniai norejau

.
kaip smagu skaityti

Auginkit dauginkit ir keisimes ar pirksimes. Jau taip idomu naujienos!
As pamazu baigineju saviskes persodinti, ne del to, kad ju tiek daug, bet laiko taip striuka, dar ir kitos geles ir siltnamis... tuoj galesiu jas suskaiciuoti, tiesa kai kurioms jauciu tas lietus ne i gera, tik kuolai like, bijau, kad nesuputu saknys...
QUOTE(Purkelis @ 2013 05 24, 14:07)
Man irgi smalsu ka naujo i LT uzvezet

Na va mano visa gvardija jau lauke, spejo ir lapai apdegt.
Kile pasistengsiu kazkada pavaziuot link Jusu, reikia skolas pradet atidavinet

.
Kastoniuk, galvojau sendien issiust ale uzmirsau pasiimt

zodziu senatve jau man

.
oi as irgi noriu iki Kiles nulekt kada... nepergyvenk del tu seklyciu, savo saugok kas sudygo. Kaip ten sekasi?
Papildyta:
QUOTE(karambole @ 2013 05 24, 17:22)
Kaip nekeista, sio uzsakymo favorite buvo Madam Bouvarie (paprasti ryskiai rozinai ziedai). Net keturios jos norejo, bet leido uzsakyti tik dvi, tai kitoms paemiau labai panasias (bent jau man taip pasirode). Dar kokios trys norejo Dalens Pink Amour, bet itikinau jas siustis kokias kitas veisles, kuriu dar musuose nera. Sia tai daug kas turi, tai sakiau, galesit po to mainytis

.
Tai emem Dalens Princess, Berg Rose, Bergkonigin, Exotica Pink, Grazie Variegated, Katrin Bonte, White Dream, Wielergold, Wuppergold, Angels Daydream, Angels Summerlove. As tai dabar zinosiu, kas kokiu tures

, gal kada mainus tarpusavy organizuosim
Sau emiau Angels Cloud (balta dvigubu sijonu graziai formuojanti zieda), Orangy (cia toji, kurio foto su ziedu jura musu temos pradzioje puikuojasi), Apricot Queen (turetu buti ispudingai gausus 40 cm ilgio abrikosiniu ziedu zydejimas), Langenbusher Garten (geltoni su oranziniu pilnaviduriai) ir Morgensonne (B. suaveolens hibridas, labai ryskiais geltonais dideliais ziedais).
Papildyta:
Bendrai visa uzsakyma sudare 18 veisliu brugmansiju (22 augalai, nes kelios buvo po 2 vnt.), 11 veisliu fuksiju ir 15 veisliu pelargoniju. Deze svere 14 kg,. bet augalai buvo tikrai graziai supakuoti, ideti i specialius ideklus. Gaila, tik kad dauguma brugmansiju pasuto, nugento gan daug lapu - kokias tris dideles saujas ismeciau. Ech, jei tas Gommeris butu siuntes kol dar buvo vesu... Na, bet svarbu, kad visos gyvos, saknys grazios, tik vienai Bergkonigin ir virsune nusuto su lapais, bet jau auginasi sonines atzalas... Lauksim ziedu....
Su Dalen's Pink Amour nebus problemos, tikrai atsiras, kas nores mainytis i naujiena kokia

Orangy as pernai siunciausi, bet taip keistai ji neisgyveno pas mane, lyg Kile turejo auginuka, idomu kaip ar jis pas ja isgyveno. Labai noreciau ir as tokios. Katrin Bonte sakiau as atsisakysiu, bet kai nepavyksta su Maya kelinti metai tai va atsiprasiau ir vel ja auginsiu.