Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

QUOTE(Linetax @ 2013 10 01, 23:22)
Aš vazonuose neauginu, visos auga grunte. Šįvakar jau kelias iškasiau ir įsodinau į vazonus, bet rūsin dar nenešu, sustačiau arčiau  namo. Jei brugmansijos silpnai augo, galėjo būti, kad vazonai ankšti, gal drėgmės pritrūkdavo, jei lapai gelto galėjo voratinklinė erkutė kenkti, gal trąšų trūko. Jei rūsys drėgnas, manyčiau, kad gali ten gyvent brugmansijos, juolab, kad išgyvena kiti augalai. Tik reiktų prisižiūrėt, kad nesimestų puvinukas.

Taip auksti na atrodo laisciau neblogai. Gal per mazai tresiau. Kita meta reikes skirti joms ploteli zemeje. O kokia pese labiau joms patinka sauleta ar ne.
Atsakyti
Sveikutes
Na va atejo ruduo. Pas mane didzioji dalis augaliuku jau susikrauste i antra auksta ir darom lapkriti biggrin.gif
Keturios didesnees dar stovi lauke , laukia savo eiles, bet kadangi siltai prisiglaude prie namo tai dar ir ziedukais padziugina.
Kastoniuk, prisipazinsiu , uzmirsau as visai apie Monika ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Maniškės visos augo sode,grunte.Po pirmos šalnos,kuri ten buvo labai stipri,nušalo kanai,jurginai,apšalo begonijos ir aišku mano brugmansijos numetė lapus ir pumpurus.Teko apgenėt,susodint į vazonus ir įnešiau į šiltnamį,teks keliaut į rūsį.Pernai tai sukasiau į vazonus,nutempiau į šiltnamį,ta dar žydėjo,o jau kvepėjo smile.gif Gal nepakenks ta šalna mano gražuolytėm g.gif
Atsakyti
Pas mane dar tesiasi zydejimas:

user posted imageuser posted image

ir cia nelabai kokia foto, bet buvau zadejusi parodyti Orangy ziedo ilguma. Cia jau bebaigiant zydeti.

.user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silke:): 13 spalio 2013 - 12:20
QUOTE(silke:) @ 2013 10 13, 14:20)
Pas mane dar tesiasi zydejimas:

Labai gražu wub.gif , o aš šiemet kitų taip ir nesulaukiau žydėjimo - nušąlo sad.gif
Atsakyti
Maniske kremine irgi nenori namo eit
Vis ziedelius krauna
user posted image
Atsakyti
Pirmus metus turiu brugmansiją. Dar neturiu patirties jų auginime. Todėl noriu pasiteirauti, kokia drėgmę reikia palaikyti vazone? Laikysiu brugmansiją garaže, tikiuosi jai nebus per šalta? Per pačius šalčius, keli laipsniai šilumos būna. Būsiu dėkinga, jei kuri pamokysit, kaip prižiūrėti šias grožybes žiemą.
Atsakyti
QUOTE(daivaa @ 2013 10 15, 15:53)
Pirmus metus turiu brugmansiją. Dar neturiu patirties jų auginime. Todėl noriu pasiteirauti, kokia drėgmę reikia palaikyti vazone? Laikysiu brugmansiją  garaže, tikiuosi jai nebus per šalta? Per pačius šalčius, keli laipsniai šilumos būna. Būsiu dėkinga, jei kuri pamokysit, kaip prižiūrėti šias grožybes žiemą.

Rekomenduočiau paskaityti pirmąjį temos puslapį, ten visa išsami informacija mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano per anksti parneštos į sklepą nenori miegoti, žydi, o vakare kaip kvepia. Į voratinklius nežiūrėkit blush2.gif . Čia didelė geltona apkarpyta ir įnešta į sklepą, bet vistiek žydi.
user posted image
user posted image
user posted image

Silke, Jūsų labai gražios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astaite1: 18 spalio 2013 - 07:34
Uuuuch, kaaaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif ir gaila, kad negalėjot pasidžiaugti tuo grožiu lauke rolleyes.gif :
Atsakyti
QUOTE(daivaa @ 2013 10 15, 16:53)
Pirmus metus turiu brugmansiją. Dar neturiu patirties jų auginime. Todėl noriu pasiteirauti, kokia drėgmę reikia palaikyti vazone? Laikysiu brugmansiją  garaže, tikiuosi jai nebus per šalta? Per pačius šalčius, keli laipsniai šilumos būna. Būsiu dėkinga, jei kuri pamokysit, kaip prižiūrėti šias grožybes žiemą.

Sveika.Nežinau,ką kitos merginos daro,bet aš jau ne pirmus metus auginu brugmansija.Baigus žydeti nukerpu ir į rūsį.Kitais metais apkrapštysiu šaknis ,nes jų labai prisidaugina,dadėsiu žemių ir vasaros kieme.
Šiemet mano buvo tokia
Atsakyti
Pas mane dalis žiemos rūsyje, dalis verandoje. Pradžioje numėtė beveik visus lapus, matyt per karšta buvo. Paskui prisukau verandoje šildymą, tai dabar puikiausiai jaučiasi. natūroje vaizdas daug gražesnis nei nuotraukoje, o aromatas wub.gif
Geltonoji, dabar tapo morkinė.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 31 spalio 2013 - 11:14