Įkraunama...
Įkraunama...

Kai per dažnai sako "myliu" ....

Jusu draugas savimi nelabai pasitiki, todel ir kartoja per daznai, kad myli (durnas dar). Tai, kad jums "myliu" yra per daug sventa, jog daznai kartotumete yra tik jusu problema. Jeigu mylit, tai ir pasakykit jam, kitaip jis nenustos, nes vis maziau ir maziau savim pasitiki, nes jus tylit ir "nemylit" (is kur jam zinoti, jei nesakot jam to?)
Atsakyti
MB dazniau sako nei as biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
ir maniskis daznai sako, ir as daznai sakau. Per daug nebuna smile.gif
Atsakyti
maniskis dazniau pasako nei as.. rolleyes.gif bet man tas zodis nebetenka prasmes kai ji kartoji kas 5min. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kokosiuke @ 2011 03 23, 00:55)
maniskis dazniau pasako nei as..  rolleyes.gif  bet man tas zodis nebetenka prasmes kai ji kartoji kas 5min. schmoll.gif

Jus skaiciuojat, ar bruksniukus staktoje breziat?
Atsakyti
QUOTE(_Liepa_ @ 2011 03 20, 22:46)
ir maniskis daznai sako, ir as daznai sakau. Per daug nebuna smile.gif

Mudu irgi daznokai vienas kitam sakom,ir manau,kad niekada nebuna per daug.Tiesiog malonu tai girdeti,as pirma pradedu,ir jis "uzsiveda". wub.gif
Atsakyti
O man patinka, kai vyras sako, kad myli, sako daznai, nepakenktu, jei sakytu dazniau tongue.gif
Atsakyti
Sako pakankamai, nei per dažnai, nei per retai thumbup.gif
Atsakyti
Šį žodį man nuolat sakydavo mano du ankstesni vaikinai. Ir aš jiems sakydavau dažnai. Tačiau žiūrėdama į dabartinį savo vaikiną, savo sužadėtinį, su kuriuo kartu esame metus, jaučiu, kad žodis "myliu" yra per silpnas išreikšti tai, ką jam jaučiu. Todėl nesakau nieko, tiesiog esu laiminga ir kasdien dėkinga už tai, kad jis atėjo į mano gyvenimą. Jis man irgi nesako, ir aš jam dėkinga už tai. Tuomet jaučiu, kad tai, kas yra tarp mūsų, yra nežemiška ir neapibūdinama. Ir nuo to man taip gera gera... Ne viską reikia paversti žodžiais.

Ši daina labai gerai tai apibūdina:
http://www.youtube.c...h?v=KdHXYDS3s2c
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satina: 20 balandžio 2011 - 11:52
Kuo tolyn, tuo retyn... kol galop tie sakymai patampa tokiais banaliais, o dar vėliau komiškais, kol galiausiai absoliučiai išnyksta iš vartojamų žodžių repertuaro...
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 04 20, 12:56)
Kuo tolyn, tuo retyn... kol galop tie sakymai patampa tokiais banaliais, o dar vėliau komiškais, kol galiausiai absoliučiai išnyksta iš vartojamų žodžių repertuaro...

ne žodžiai kinta, o tu imi juos kitaip vertinti.
Atsakyti
per daug nebuna wub.gif
Atsakyti