Įkraunama...
Įkraunama...

Kai per dažnai sako "myliu" ....

Mes su vyru jau 8m kartu,bet nesam pasake vinas kitam ''myliu''..na,tik prisieke amzina meile baznycioje.Bet tai nereiskia,kad nemylim,paprasciausiai mums labiau patinka tai matyti nei girdeti.Tai labai individualu,nuo zmgaus priklauso,kitas gali kartoti nuolat,bet to jausmo nebuti..
Atsakyti
Manau problemą autorė mato tik dėl savo komplekso, kuris susiformavo bendraujant su buvusiuoju. Tai drovumas, uždarumas ar pan. Juk normalu kai žmonės savo vienas kitam myliu, o dar tokiomis aplinkybėmis - tiek nesimačius doh.gif
Papildyta:
QUOTE(astabil @ 2014 02 05, 15:41)
Mes su vyru jau 8m kartu,bet nesam pasake vinas kitam ''myliu''..na,tik prisieke amzina meile baznycioje.Bet tai nereiskia,kad nemylim,paprasciausiai mums labiau patinka tai matyti nei girdeti.Tai labai individualu,nuo zmgaus priklauso,kitas gali kartoti nuolat,bet to jausmo nebuti..

Atsiprašau, bet tai man tikrai nenormalu blink.gif
Atsakyti
Maniskis man niekad nesake, kad myli. Siaip ir nemanau, kad myli, gyvena kartu nes patogu.
Atsakyti
QUOTE(astabil @ 2014 02 05, 14:41)

Nemylit,del to ir nesakot.
Atsakyti
Man irgi nebūtina nei sakyti, nei girdėti "aš tave myliu, aš tave myliu", turbūt pasakom vienas kitam gal kartą metuose, ir visai ne per kokią valentinkę ar moters dieną, ar kalėdas. Dažniausia, jei kokie sunkumai kitam iškyla, tada kaip palaikymo ženklą, maždaug: kad ir kas nutiktų, žinok, aš tave myliu ir padėsiu tau.
Atsakyti
QUOTE(rave @ 2014 02 24, 14:41)

Atsiprašau, bet tai man tikrai nenormalu  blink.gif

aha. unsure.gif nu bent syki tai tikrai butu kaip ir ne per daug. g.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 03 03, 08:32)
aha.  unsure.gif nu bent syki tai tikrai butu kaip ir ne per daug.  g.gif

biggrin.gif juokas, maniskis sestadieni optikoj jam isrinkus akinius, kurie iskart jam patiko ir tiko, suklyke: as tave myliu.... juokiausi iki asaru, tik jis nesuprato, ko wink.gif
Atsakyti
mes retai, bet girdėt faina wub.gif kasdienis kartojimas turbūt nublanktų.
Atsakyti
o man pasakymas as tave myliu labai svarbus, mes per diena bent pora kartu pasakome vienas kitam, man keista kai zmones to nedaro, kazkokie saltoki santykiai man g.gif aisku jei ten kas penkias minutes kartoja ir da rpraso atgal tai perspausta, bet manau kas diena pasakyti savo antrai puselei ka jauti, labai grazu ir sveikintina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(In hell @ 2014 02 24, 19:01)
Maniskis man niekad nesake, kad myli. Siaip ir nemanau, kad myli, gyvena kartu nes patogu.

tai kodėl jūs kartu? g.gif
Atsakyti
Maniškis retai pasako. Bet kai jau pasako, tai jau gipsas. Manau, vyrai meilę daugiau darbais išreiškia o ne žodžiais.
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 08 01, 21:14)
o man pasakymas as tave myliu labai svarbus, mes per diena bent pora kartu pasakome vienas kitam, man keista kai zmones to nedaro, kazkokie saltoki santykiai man g.gif  aisku jei ten kas penkias minutes kartoja ir da rpraso atgal tai perspausta, bet manau kas diena pasakyti savo antrai puselei ka jauti, labai grazu ir sveikintina 4u.gif

Ot tai didelis skirtumas biggrin.gif
Mes pvz. nesakom kasdien, bet bučiuojamės nemažai. Ar mes jau dėl to šalti? biggrin.gif
Atsakyti