Įkraunama...
Įkraunama...

Kai per dažnai sako "myliu" ....

QUOTE(mylimuke @ 2011 06 19, 14:25)
Labai kvailas poelgis, sakyčiau.

O vyrai apskritai nemato prasmės kasdien kartoti, pasakė vieną kartą ir viskas - moteris žino, kad jis ją myli, ko jai dar reikia? biggrin.gif  Ir nebesakys iki kol kas nors nepasikeis. O kad kartoja dažnai, tai tik dėl to, kad mes norim pačios tą girdėti.

zinau, kad elgiausi kvailai... buvau jauna ir kvaila smile.gif
Atsakyti
Grazus zodziai santykiu negadina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikne @ 2011 06 21, 11:33)
Grazus zodziai santykiu negadina rolleyes.gif

thumbup.gif
Atsakyti
smagu kada vyras kartoja kasdien ta zodi thumbup.gif man patinka tai
Atsakyti
QUOTE(ziema1 @ 2011 06 22, 22:42)

O man tai smagu labai, kai kiti būdami šalia manęs jaučiasi tiesiog gerai.
Atsakyti
QUOTE(ziema1 @ 2011 06 22, 22:42)

O as gavojau, kad irgi noreciau girdeti ta zodi kasdien, bet dabar taip nemanau g.gif
Is pradziu sakydavo, kad myli gal kelis kartus per menesi ir tas pasakymas budavo kazkoks ypatingas, nes matydavau, kad tuo metu tikrai jis tokios pakyletos nuotaikos ir pilnas jausmu smile.gif Norejau tai girdeti dazniau, tai kartais ir pati pasitikslindavau ar vis dar mane myli tongue.gif
dabar paskutiniu metu pradejo sakyti, kad myli kiekvieno pokalbio telefonu pabaigoje blink.gif Tai tas zodis man pradejo skambeti kaip koks atsisveikinimas. Geriau jau pasakytu buckis ar pasiilgau g.gif
Ot tos moterys, nesako - blogai, sako - vel negerai doh.gif
Atsakyti
svarbu, kad myli ax.gif , o zodziai tera tik zodziai
Atsakyti
QUOTE(Supersmile @ 2011 06 23, 08:29)
O as gavojau, kad irgi noreciau girdeti ta zodi kasdien, bet dabar taip nemanau  g.gif
Is pradziu sakydavo, kad myli gal kelis kartus per menesi ir tas pasakymas budavo kazkoks ypatingas, nes matydavau, kad tuo metu tikrai jis tokios pakyletos nuotaikos ir pilnas jausmu  smile.gif  Norejau tai girdeti dazniau, tai kartais ir pati pasitikslindavau ar vis dar mane myli  tongue.gif
dabar paskutiniu metu pradejo sakyti, kad myli kiekvieno pokalbio telefonu pabaigoje  blink.gif  Tai tas zodis man pradejo skambeti kaip koks atsisveikinimas. Geriau jau pasakytu buckis ar pasiilgau  g.gif
Ot tos moterys, nesako - blogai, sako - vel negerai  doh.gif

Tik dziaukites, grazus bendravimas ne kliutis.
Jei nebemyles, si zodi ...myliu...bus sunku istart biggrin.gif
Atsakyti
per daznai buti negali. smile.gif tiek girdet, tiek ta paciai sakyt, man be galo malonu ir darom ta daznai.
Atsakyti
Kai per daznai, tas "myliu" nebeturi tokios grazios prasmes ir nebebuna toks svarbus ir reiksmingas ax.gif
Atsakyti
na man reikalingas ir dažnai tas myliu ir švelnūs žodeliai.
Atsakyti
Kai mylimas žmogus sako, kad myli, tai juk džiaugsmas. Nors suprantu temos autorę, per dažnai kartojami žodžiai gali prarasti prasmę. Bet jei matai, kad žmogus tai sako nuoširdžiai, o ne mašinaliai, tai reikia džiaugtis ir meile ir žodžiais. wub.gif
Atsakyti