Įkraunama...
Įkraunama...

Kai per dažnai sako "myliu" ....

o kažin koks būtų geriausias ir tinkamiausias skaičius žodeliams "myliu" į dieną kartą, ar į dvi dienas kartą, ar daug kartų į dieną,mmm? g.gif wub.gif man tj kaip užeina, kokia fainesnė diena, tj būna myliu myliu myliu....o jei jau ne tjp tj užmirštu doh.gif
Atsakyti
6 metus iki vedybu ir jau beveik 6 menesiai po vedybu buvo ir yra, kas dien, myliu, myyliu myliu ax.gif
Atsakyti
Nesakau "myliu" daznai,nes nenoriu,kad tai taptu banalu.Tai galima parodyti ir be zodziu. Mano drauge megsta tai dazniau kartoti.
Atsakyti
Man nepatinka, kai daznai kartoja myliu. Tas zodis man yra labai ypatingas ir pilnai jo uztektu karta per pusmeti, jei ne reciau smile.gif turejau vaikina, kuris kasdien tai kartojo. Kartojo myliu iki pat tos dienos, kai pasiuliau skirtis, o jis pasake tiesiog gerai smile.gif Vadindavo tik visokiais maziukais, saulutemis, aukseliais ir pan. Man tai siaubingai nepatinka.
Ir dabartiniam draugui iskart pasakiau, ka galvoju apie tokius zodzius. Tai esu varle ax.gif ir tikrai geriau busiu varle, nei viena is milijono maziuku.
Pati sakyti myliu irgi nemoku. Mamai tai sakau per tokia prievarta, nes zinau, kad jai reikia tai girdeti. Ir paciai nepatinka, kai ji man tai sako. As zinau, kad ji mane myli. Tai kam ta vis kartoti? g.gif
Kai kilo noras dabartiniam draugui pasakyti kazka TOKIO, jausmai nebetilpo viduj, as pasakiau: zinai, kaip as dziaugiuosi, kad tave turiu? wub.gif ir paciai uztenka, kai taip ypatingai paglosto, prisiglaudzia, paziuri, pabuciuoja, jokiu zodziu, net to myliu nereikia.
Atsakyti
noriu girdėti kas dien kad mane myli user posted image
Atsakyti
O man patinka po kelis kart per diena girdeti ir sakyti MYLIU nes taip yra. O kad dar ir parodo ka jaucia tai isvis saunu.
Atsakyti
dabartinis draugas kad myli pradėjo kartoti maždaug po pusantruo mėnesio mūsų draugystės.. tai daro nuolat wub.gif daugybę kartų per dieną.. be to, ir kalbant telefonu VISADA tai pasako wub.gif
Papildyta:
QUOTE(haneriete @ 2007 09 01, 18:32)
Man nepatinka, kai daznai kartoja myliu. Tas zodis man yra labai ypatingas ir pilnai jo uztektu karta per pusmeti, jei ne reciau  smile.gif  turejau vaikina, kuris kasdien tai kartojo. Kartojo myliu iki pat tos dienos, kai pasiuliau skirtis, o jis pasake tiesiog gerai smile.gif Vadindavo tik visokiais maziukais, saulutemis, aukseliais ir pan. Man tai siaubingai nepatinka.
Ir dabartiniam draugui iskart pasakiau, ka galvoju apie tokius zodzius. Tai esu varle  ax.gif  ir tikrai geriau busiu varle, nei viena is milijono maziuku.
Pati sakyti myliu irgi nemoku. Mamai tai sakau per tokia prievarta, nes zinau, kad jai reikia tai girdeti. Ir paciai nepatinka, kai ji man tai sako. As zinau, kad ji mane myli. Tai kam ta vis kartoti?  g.gif
Kai kilo noras dabartiniam draugui pasakyti kazka TOKIO, jausmai nebetilpo viduj, as pasakiau: zinai, kaip as dziaugiuosi, kad tave turiu?  wub.gif  ir paciai uztenka, kai taip ypatingai paglosto, prisiglaudzia, paziuri, pabuciuoja, jokiu zodziu, net to myliu nereikia.

aš taip pat buvau tokia.. bet kai sutikau JĮ, viskas pasikeitė blush2.gif
Atsakyti
o mano vyras kasryta mane pabuciuoja ir pasako kad myli wub.gif wub.gif wub.gif ir mes kasdien skambinames(nedaznai)ir po pokalbio visada pasakom kad mylim ir pasilgom blush2.gif wub.gif wub.gif wub.gif ir mum abiem tai tai nera perdaznai ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denisiukas: 03 spalio 2007 - 08:47
QUOTE(paprastas @ 2007 09 01, 18:43)
Nesakau "myliu" daznai,nes nenoriu,kad tai taptu banalu.Tai galima parodyti ir be zodziu. Mano drauge megsta tai dazniau kartoti.

as taip pat nedaznai sakau myliu, bet man sako - per daznai ir mane tai jau ima erzinti, nes nebejauti to zodzio svarbos...
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 10 04, 18:54)
as taip pat nedaznai sakau myliu, bet man sako - per daznai ir mane tai jau ima erzinti, nes nebejauti to zodzio svarbos...

Blogiausia, kad ir tam sakytojui tuomet tai tampa savotišku įpročiu. Iš manęs tai tikrai sunku tokius žodžius "išpešti" blush2.gif - na juk ne žodžiais myliu, tai be jų ir turėtų būti akivaizdu. biggrin.gif
Atsakyti
tiesiog kiekvienas žmogus yra kitoks. Tau, Ugniaplauke, nepatinka taip švaistytis žodžiais, bet tavo draugui patinka sakyti "myliu" ir nebūtinai juk tai reiškia, kad už to kažkas slepiasi, tiesiog visi išsakom savo jausmus vienaip ar kitaip....smile.gif
[/quote]
drinks_cheers.gif pritariu. aišku, daug lemia pripratimas: jei tau retai sakydavo, kad myli, tai ir pats pradedi vengti to, o paskui dar ir stebiesi, jei kas pasako. geras ir gražus žodis nekenkia, jei jis nuoširdus.
Papildyta:
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 10 05, 21:23)
Blogiausia, kad ir tam sakytojui tuomet tai tampa savotišku įpročiu. Iš manęs tai tikrai sunku tokius žodžius "išpešti" blush2.gif - na juk ne žodžiais myliu, tai be jų ir turėtų būti akivaizdu. biggrin.gif

o kas čia blogo, jei ir įprotis? vien dėl to jis nepraranda savo reikšmės, nebent patys nuvertinat. įprotis dar savaime nereiškia 'žalingas'... toli gražu.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 10 05, 21:38)
o kas čia blogo, jei ir įprotis? vien dėl to jis nepraranda savo reikšmės, nebent patys nuvertinat. įprotis dar savaime nereiškia 'žalingas'... toli gražu.

Būtent, kad savo reikšmę jis dalinai praranda. Jis turėtų išreikšti kažką ypatingo, o jei kartoji n kartų per dieną, tai nė nepajusi, kad kartoji nebe todėl, kad vis dar jauti tą kažką ypatingo. Na maždaug - kaip gi čia nustosi taip sakyti, jei tai kaip "labas rytas" arba "labanakt", tai sakyti tiesiog privalu.
Atsakyti