Įkraunama...
Įkraunama...

Kai per dažnai sako "myliu" ....

[quote=Molė,2006 11 20, 17:28]
O man patinka girdėti daug kartų per dieną. Ir pati sakau. Ir tai ne šiaip pasakyti žodžiai, o iš pačios širdies.
Man irgi lb miela girdėti šiuos žodžius iš mylimo žmogaus, o ypač kai mus skiria keli tūkstančiai kilometrų. verysad.gif Kai būna vienai liūdna visada pagalvoju ir daug linksmiau pasidaro, o ir dienos greičiau bėga... thumbup.gif
Atsakyti
Man dabar sako...tada kai labiausiai ta noriu girdeti.... wub.gif
Atsakyti
Ne kasdien, bet nors kartą per savaitę pasakom vienas kitam "myliu tave". Pasakau, kai iš tikrųjų norisi tą pasakyti. Kadangi jau daug metų esam kartu, kartais jis paklausia trumpai "ar vis dar?". Pasijuokiam , pasibučiuojam ir toliau gyvenam.
Atsakyti
As pati irgi sakau tik tada kada tai jauciu... nemegstu ir nemoku vartyti akiu ir sakyti kas sekunde....
Atsakyti
Daznai viens kitam tai sakom,ir visada nuosirdziai.Tikrai vienas kita labai mylim,tuo dziaugiames,ta vertinam.
Atsakyti
O as maniau, kad esu nenormali ir darau is to "myliu" problema. Pasirodo...
Kazkada biski supykusi vyro prasiau, kad nesisvaistytu tuo zodziu, nes pagal mane jis tai kartoja per daznai ir tai jau nebesuvirpina sirdies. Tada jis atsake, kad visai nebesakys, o tai jau krastutinumai, viduriuko neiesko. Po barniu jis labai lengvai pasako "myliu" ir tuoj klausia "a bemyli..." - nu negaliu as jam atsakyt tuo paciu, nes pykstu. Sakau tik tadai, kai pats zodelis sprusta pro lupas wub.gif
Bet tai vis tiek vidutiniskai ivyksta karta per dvi dienas ax.gif Jis daug dazniau.
Atsakyti
Mano vyras irgi megejas daznai sakyti - myliu. Man malonu wub.gif , bet kartais vien zodziu neuztenka. Galvoju, kad geriau - dazniau lova paklotu, kavos atnestu, masaza padarytu....ir tt.
Aisku, norisi ir zodeliu, ir darbeliu ax.gif smile.gif
Atsakyti
kažkada MB pasakė...
Jei aš tau nesakau kad myliu tave kasdien, tai nereiškias, kad tave myliu mažiau... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 12 04, 18:43)
kažkada MB pasakė...
Jei aš tau nesakau kad myliu tave kasdien, tai nereiškias, kad tave myliu mažiau...  wub.gif

wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2006 12 02, 19:11)
Mano vyras irgi megejas daznai sakyti - myliu. Man malonu wub.gif , bet kartais vien zodziu neuztenka. Galvoju, kad geriau - dazniau lova paklotu, kavos atnestu, masaza padarytu....ir tt.
Aisku, norisi ir zodeliu, ir darbeliu ax.gif  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kai sako Myliu malonu, bet zodziu vien neuztenka ax.gif Bet siaip manasis per daznai nesako kad myli, bet yra buves man toks variantas, kai po vieno kartu praleisto vakaro su draugais vienas vaikinas prisipazino KARSTOJE MEILEJE doh.gif na man jis buvo tik kaip draugas, bet vis megino suvilioti, na bet idomiausia tai kad po poros menesiu jis taip pat karsai MYLEJO jau kitas mano dvi drages g.gif lotuliukas.gif tokia ir ta meile. Nuo to laiko nebevertino zodziu taip rimtai, man svarbiau veiksmai blush2.gif
Atsakyti
ir myliu sako, ir be myliu parodo sawo meile wub.gif
Atsakyti
Myliu nesako dažnai, pasakęs vieną kartą, bet matau, kad ta meilė trykšte trykšta, parodo tai savo veiksmais, o man tas svarbiausia. Džiaugiuosi, kad nesako kiekvieną dieną kas valandą, nes man tai jau būtų ... schmoll.gif Tikriausiai per daug vertinu šitą žodį kaip ir jausmą.

O kad ir kartotų tai kiekvieną dieną, vis tiek tai nieko nereikštų. Ar mūsų vyrai mus myli, pamatome iš jų elgesio su mumis. 4u.gif

Atsakyti