Įkraunama...
Įkraunama...

Kai per dažnai sako "myliu" ....

O man patinka, kai tokiais žodžiais nesišvaistoma. Patinka, kai maniškis pasako ramioj jaukioj aplinkoj, o ne, kaip kažkas jau minėjo, parduotuvėj maistą perkant ar panašiose situacijose. Ne žodžiais, o veiksmais jausmai įrodomi, manau mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
o as bijau kai tuo zodziu piktnaudziaujama. mano buvusysis tai kartodavo man kas 10 min., bet kaip laikas parode, sake taip tik todel kad nesugalvodavo ka daugiau pasakyt. zodziu, tusciai.
todel labai itariai reaguoju i pasakyma "myliu" ir pati vengiu sakyti. nenoriu, kad sis zodis taptu bereiksmis.
Atsakyti
gan daznai..nepasigendu tikrai 4u.gif
ir jo tie myliu tokie..nu tokie is sirdies wub.gif nemesteli atsainiai"myliu tave" blink.gif..kazkaip kitaip jis...net nemoku paaiskint wub.gif
Atsakyti
na kai prisimenu savo -eks tai jis man paskambines pastoviai kartodavo, "myliu tave" doh.gif o jau kaip sito nekesdavau doh.gif kai sakydavo, kad myli mane, mano atsakymas budavo mhhhh,ahaaa
Atsakyti
kai tai sako mylimas zmogus, negali buti atgrasu, bet kai per daznai irgi negerai schmoll.gif
Atsakyti
Nu nezinau...kazkaip ir as taip anksciau galvodavau, na, kad per daznai sakomas 'myliu' nebetenka savo vertes....bet kai istikruju myli, ir po keliu metu draugystes kiekviena diena sakomas tas zodis privercia skraidyti drugelius kazkur pilve... wub.gif tada zinai, kad tikrai tie zodziai ne tusti...daznai pagalvoju - o jei rytoj numirciau , tai taip ir liktu siandieninis mano 'myliu' neistartas... blush2.gif zinoma, auksine taisykle - kiek zmoniu, tiek ir minciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Helene @ 2006 10 11, 18:50)
Nu nezinau...kazkaip ir as taip anksciau galvodavau, na, kad per daznai sakomas 'myliu' nebetenka savo vertes....bet kai istikruju myli, ir po keliu metu draugystes kiekviena diena sakomas tas zodis privercia skraidyti drugelius kazkur pilve... wub.gif tada zinai, kad tikrai tie zodziai ne tusti...daznai pagalvoju - o jei rytoj numirciau , tai taip ir liktu siandieninis mano 'myliu' neistartas... blush2.gif  zinoma, auksine taisykle - kiek zmoniu, tiek ir minciu 4u.gif

As su tavimi pilnai sutinku wub.gif Mes sakome siuos stebuklingus zodzius kasdien vienas kitam,ir as esu tokia laiminga.Man to reikia.... Jam to taip pat reikia wub.gif Sie du zodziai yra kazkas nepaprasto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2006 10 17, 15:48)
As su tavimi pilnai sutinku  wub.gif  Mes sakome siuos stebuklingus zodzius kasdien vienas kitam,ir as esu tokia laiminga.Man to reikia.... Jam to taip pat reikia  wub.gif  Sie du zodziai yra kazkas nepaprasto  wub.gif

Ne veltui skoma: 'Moterys myli ausimis, o vyrai - akimis', kaip bebutu diskutuotinas sitas pasakymas, bet pripazinkim, kad ir zinai, jog tavasis tau neabejingas, vistiek norisi tai girdeti vel ir vel...o jau apie tu zodziu nuosiruma, galima nesunkiai pasakyti kiekvienai, juk visgi moterys - raganaiciu prigimties thumbup.gif sokiai.gif
Atsakyti
Dabar ir aš su tuo susiduriau. Nenoriu pasakyti, kad man tai nepatinka. Bet labai jau keista. Su draugu jau apie 3 metus. Anksčiau taip dažnai nesakydavo, o dabar kelis kartus per dieną.
Šiaip aš visada sakau, kad jį myliu, baigiant pokalbį telefonu, arba rašau SMS.
Kas jam dabar pasidarė. Nenoriu nieko prisigalvoti.
O gal itakoja mūsų santykiai. Buvo tarp mūsų viskuo ir barnių ir t.t. O dabar toks štilis nesibarame, be priekaištų. Tiesiog gražu viskas labai labai.
Atsakyti
QUOTE(Helene @ 2006 10 11, 17:50)
Nu nezinau...kazkaip ir as taip anksciau galvodavau, na, kad per daznai sakomas 'myliu' nebetenka savo vertes....bet kai istikruju myli, ir po keliu metu draugystes kiekviena diena sakomas tas zodis privercia skraidyti drugelius kazkur pilve... wub.gif tada zinai, kad tikrai tie zodziai ne tusti...daznai pagalvoju - o jei rytoj numirciau , tai taip ir liktu siandieninis mano 'myliu' neistartas... blush2.gif  zinoma, auksine taisykle - kiek zmoniu, tiek ir minciu 4u.gif

O man patinka girdėti daug kartų per dieną. Ir pati sakau. Ir tai ne šiaip pasakyti žodžiai, o iš pačios širdies. Juokingai man skamba, kad dažnai kartojamas netenka vertės. Nesutinku schmoll.gif Mums šie žodžiai daug ką reiškia wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Manishkis nuo pat pirmo karto kai pasake myliu, po to vis kartodavo ir kartodavo wub.gif tai per diena pasako labai daug kartu wub.gif ir man patinka... jei kuria diena nepasakytu kad mylli, man jau itarimas kiltu, kad gal jau nebemyli g.gif kazkaip pripratau prie tos daugumos ir man jos reikia wub.gif
Atsakyti
viskas turi būt su saiku, jei man į dieną sakytų po 50 kartų, kad myli, nu nusišaučiau blink.gif juk net neidomu pasidaro biggrin.gif o šiaip aš šiuos žodžius sakau, kada jaučiu, kad man reikia tą pasakyt, šiaip sau nesimėtau tokiais žodžiais schmoll.gif o kartais net žodžių nereik, kad suprastum, kad tave žmogus myli wub.gif juk kartais, kai kurie sako žodį "myliu" tik tam, kad pasakyt
Atsakyti