Na as tai vasara daznai darau arbuzu dieta, o rudeni ir ziema karts nuo karto vien obuolius per diena valgau... kazkur skaiciau, kad taip organizmas apsivalo...

Apie arbuzu dieta tai girdejau,geras dalykas
Isvalo visa organizma nuo toksinu,slaku,-kraujo tyrimai patampa geri is blogu 
Mamytes pagelbekit
Turiu moliuga
Ka is jo butu galima pagamint?

Mamytes pagelbekit

Jei jau maitintis sveikai reikia tik todėl, kad reikia mesti svorį, tai mano mama žino labai gerą dietą kodiniu pavadinimu MĖ - "Mažiau ėsk"... 
O šiaip tai tikrai, toks jausmas, kad per visus skonio stiprintojus, konservantus ir kitokius "gėrius" jau išvis nebežinai, kas tas sveikas maistas... Ir kaip turėtų atrodyti sveika mityba. Juk ji nevisada turėtų reikšti lygybę su dietomis? Ar aš klystu?

O šiaip tai tikrai, toks jausmas, kad per visus skonio stiprintojus, konservantus ir kitokius "gėrius" jau išvis nebežinai, kas tas sveikas maistas... Ir kaip turėtų atrodyti sveika mityba. Juk ji nevisada turėtų reikšti lygybę su dietomis? Ar aš klystu?
O kad Dievas duotų kantrybės nevalgyti kaloringų patiekalų
tik nėra taip paprasta

tik nėra taip paprasta

kur visos dingot?

Aš paskutiniu metu vakarienei pamėgau šaldytas daržoves (brokolius, kalafijorus ar pan). Kiek patroškinti (keptuvėje su šiek tiek vandens), užberti baziliko ir paskui lėkštėje užberti tarkuoto Džiugo sūrio dėl skonio. Man skanu, gerai virškinasi ir nekaloringa 
Papildyta:
Kartais daržoves kaip garnyrą prie žuvies arba liesos mėsos valgau vakarienei, nes pietauju tai dažniausia kavinėje arba MAximos repertuaru
: bet irgi jau ateadau kai ką lengvesnio

Papildyta:
Kartais daržoves kaip garnyrą prie žuvies arba liesos mėsos valgau vakarienei, nes pietauju tai dažniausia kavinėje arba MAximos repertuaru

budama nescia priaugau nemazai svorio.per metus numeciau apie 30 kg.atsisakiau kepto maisto,saldumynu,pieno produktus rinkdavaus liesesnius.prisigalvodauvau ivairiu troskinuku is darzoviu,mesytes,zuvies.tikrai nebadavau.dabar leidziu sau paskanaut ir riebiau,ir saldziau,bet su saiku.retkarciais pasidarau iskrovos dienas.

vienas toks patiekaliukas paprastas labai man jis atrodo visai nekaloringas:
isverdam makaronu (vamzdeliu), pasudom
maiseli saldytu megstamu darzoviu isverdam, galima kubeli sultinio imest i vandeni
puode kur virem makaronus ar kur darzoves sumaisom viska ir valgom
neriebu tikrai juk....
druska ar sultinio kubelis tik pagardinimui, kad nevalgyt visai be skonio kaip kokios zoles
isverdam makaronu (vamzdeliu), pasudom
maiseli saldytu megstamu darzoviu isverdam, galima kubeli sultinio imest i vandeni
puode kur virem makaronus ar kur darzoves sumaisom viska ir valgom
neriebu tikrai juk....
druska ar sultinio kubelis tik pagardinimui, kad nevalgyt visai be skonio kaip kokios zoles

siulau norincioms lengviau valgyti, bet nebadauti, vartoti sojos dribsnius, ne vienus, o maisyti pvz su mesos farsu ar vistiena, sojos tokiuose kepinuose nesijaucia (mano draugui su soja dar skaniau
), o ir riebalu ji turi tikrai maziau, o baltymu gana daug - tas naudinga sportuojancioms....sojos dribsnius as uzpilu verdanciu vandeniu, palaikau kol suminkstes, nusunkiu ir maisau su farsu ar smulkinta vistiena ir suformuoju kepsnelius, tikrai skanu, maistas sveikesnis, o ir pigesnis...

QUOTE(knibždėlynė @ 2008 03 31, 14:30)
siulau norincioms lengviau valgyti, bet nebadauti, vartoti sojos dribsnius, ne vienus, o maisyti pvz su mesos farsu ar vistiena, sojos tokiuose kepinuose nesijaucia (mano draugui su soja dar skaniau
), o ir riebalu ji turi tikrai maziau, o baltymu gana daug - tas naudinga sportuojancioms....sojos dribsnius as uzpilu verdanciu vandeniu, palaikau kol suminkstes, nusunkiu ir maisau su farsu ar smulkinta vistiena ir suformuoju kepsnelius, tikrai skanu, maistas sveikesnis, o ir pigesnis...

MAn soja skanu tiesiog ta sojos mėsa išvirta ir tiek. DAr patinka patroškinta su daržovėm

Pasidalinsiu vienu paprastu salotu receptuku, daug kam turbut nieko naujo:
Pomidorai, mozarella suris, sviezi bazilikai, alyvu aliejus.
Man labai skanu, o ir kaloriju nedaug
Pomidorai, mozarella suris, sviezi bazilikai, alyvu aliejus.
Man labai skanu, o ir kaloriju nedaug