PAsipasakosiu ir aš savo keletą atradimų

1. Puikūs ir sotūs pusryčiai - Ant rugelio duonos aptepti liesos varškės ir apibarstyti prieskoninėmis žolelėmis. Galima užsidėti ir riekę pomidoro ar agurko. Čia jau skonio ir improvizacijos reikalas.
2. Į salotas išmokau nebedėti aliejaus, majonezo ar grietinės. Prie mėsos puikaii tinka Agurkas + pomidoras + papika + dar kas nors aks patinka + šiek tiek druskos ir prieskonių.
3. Daug ką gaminu Stikliniame inde su dangčiu. Susitaupo ir laiko ir kalorijų: Sumetu viską į šitą indą, paprieskoniuoju, įpilu šiek tiek vandens ir į orkaitę.
Mėgstamiausi derinukai:

Bulvės + morkos+ cukinija + kalakuto krūtinėlė + prieskoniai. Dar labai skanu įdėti obuolių arba kriaušių.

Brokoliai + morkos + Žuvis + pomidoras + cukinija / kalafijorai / ar pan.

Burokine tarka tarkuotos bulbės, morkos, špinatai pjaustyti, prieskoniai ir įdedu liesos varškės gabalais nedidelės slyvos dydžio. Irgi uždengiu ir kepu. Labai fainai varškė iškepa., Tokia tąsi pasidaro
O dažniausia improvizuoju. Dedu viską ką turiu. Kas man patinka,kad maistas šitame inde nesudžiūna nors ir nededi aliejaus.

4. Vietoj sulčių ir limonado darau gėrimą: Imu vaisinę arbatą arba žalią arbatą. Užplikau, atvėsinu ir supilu į kokį indą, kad galėčiau padėti šaldytuve. Galima įdėti citrinos, imbiero, medaus ir pan. Pagal skonį.