Įkraunama...
Įkraunama...

Nekaloringi patiekalai

QUOTE (Mishelle @ 2004 07 22, 21:28)
Ar riebalai tirpsta tokiu atveju, tai kazin biggrin.gif Bet, kad tirpsta bet koks susirupinimas riebalais, kaliorijom ir dietom, tai tikrai:)

Nu tai tikslas kaip ir pasiektas. Kad riebalai netrukdytu gyvent... biggrin.gif
Atsakyti
Plius dar kosmetinis efektas labai stiprus: diedas is tokio pusetino velnio shitokiu grazuoliu patampa!!!!! Tada pats laikasneminetiniems uzsiemimam, kurie, kaip sakoma, pats geriausias "sportas"...

Dar gerai kalorijas "degina" juokas. (P.S. Aciu, Noa uz brolius Matraca ir Chehola... Zhvygavau, net sienos skleidesi... laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif )

Viena nauda, kaip bepaziuresi...
Atsakyti
QUOTE (leduke @ 2004 07 22, 18:11)
agniux pagaliau tokia tema,kur man visada kirbejo iskelti!as irgi jau 2m prisiziuriu maista!sspecialiu patiekalu nezinau,paprasciausiai gaminu is nelabai kaloringu produktu,taip pat dievinu krabu lazdeles!as labai megstu duoniukus arba trapucius su varskes kremu(desertiniu). valgau tik liesa varske su dziovintais vaisiais ar trupuciu jogurto!i jogurta dazniausiai megstu isideti selenu. na va ir dar visokiu samurliaku prisidarau!kaip smagu,kad atsirado bendraminciu clap.gif

thumbup.gif clap.gif pas mane zinok ta pati situacija laugh.gif valgau ta pati ka tu ir irgi prisidarau tu paciu mano mamos vadinamu nesamoniu biggrin.gif
Atsakyti
Labai gera tema thumbup.gif As dar girdejau,kad greifrutai nekaloringi.Kaip jus manot? g.gif
Atsakyti
Zinokit, yra net nekaloringu ledu! As megstu pienisku, jokie ten serbetai man ju nepakeis. Tai va, radau Maximoje tokius prastos isvaizdos "Linija optima" ledus - cia kazkokia maximos produktu linija. tai jie man atrodo turi tik 84 kcal 100 ml. Taigi porcija prakriskai tas pats kas krabu lazdeles. O man, kaip saldumynu fanei, tas labai svarbu. O pasigilinus ir kiti ledai ne tokie jau kaloringi...

galetu dar nekaloringu tortu buti ar plaktos grietineles. O greipfrutai, kaip ir apelsinai, mandarinai yra nelabai kaloringi, nes juose daug vandens...
Atsakyti
Jūs čia rašykit, rašykit, o aš skaitysiu ir žinosiu ko man nevalgyt wink.gif
Atsakyti
Mano mėgstamiausias nekaloringas patiekalas-
Daržovių sriuba - kas po ranka, tą į puodą (morkos, kopūstai, žiediniai kopūstai, salierai, paprika, kelios bulvės, žirneliai, krapai, t.t.). Dedu ir sultinio. Didžiulį puodą išsiverdi ir srebi visą dieną... Kažkada skaičiavau tokio puodo kalorijas, tai tikrai nedaug susidaro.
Atsakyti
labukas!na kas liecia nekaloringus produktus,siais laikais jau galima gauti ivairiu,pvz lengvo majonezo,bet vietoj jo as naudoju rama15% grietinele,man labai skanu ant salotu,taip pat yra visokiu salotu uzpilu!Dar nesenai atsirado Rokiskio suris 12% (maziau koloriju)ir Gefilus suris! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Zvirblis @ 2004 07 23, 08:29)
Zinokit, yra net nekaloringu ledu! As megstu pienisku, jokie ten serbetai man ju nepakeis. Tai va, radau Maximoje tokius prastos isvaizdos "Linija optima" ledus - cia kazkokia maximos produktu linija. tai jie man atrodo turi tik 84 kcal 100 ml. Taigi porcija prakriskai tas pats kas krabu lazdeles. O man, kaip saldumynu fanei, tas labai svarbu. O pasigilinus ir kiti ledai ne tokie jau kaloringi...

galetu dar nekaloringu tortu buti ar plaktos grietineles. O greipfrutai, kaip ir apelsinai, mandarinai yra nelabai kaloringi, nes juose daug vandens...

as tai irgi pastebejau, tik kad vat nelabai tikiu... unsure.gif nes as tuos ledus valgiau, bet jie tokie gana riebus ir ne tikiu, kad ten tik tiek mazai kaloriju... doh.gif o be to ne visada reikia ziureti tu kaloriju, o ir i riebaliuku kieki zvilgtelt reikia, nes buna kaloriju kiekis panasus, na bet riebaliuku porcijos skiriasi, o tai daug ka reiskia. zinau tikrai mazai kaloringus ir labai labai labai na labai skanius ledus , tai dadu firmos tropinis serbetas ar vysniu ir obuoliu serbetas.jie truputi maziau kaloringesni uz paprastus ledus, bet riebaliuku zymiai maziau..ir ne tokie vandeningi, kai kiti vaisiniai serbetai thumbup.gif
del saldumynu, tai zinau vilniuje pylimo g-veje tokia parde, kurioje yra dietiniu sausauniu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Aušrinė @ 2004 07 23, 09:19)
Mano mėgstamiausias nekaloringas patiekalas-
Daržovių sriuba - kas po ranka, tą į puodą (morkos, kopūstai, žiediniai kopūstai, salierai, paprika, kelios bulvės, žirneliai, krapai, t.t.). Dedu ir sultinio. Didžiulį puodą išsiverdi ir srebi visą dieną... Kažkada skaičiavau tokio puodo kalorijas, tai tikrai nedaug susidaro.

thumbup.gif clap.gif aga biggrin.gif juk tada ne tik mazai kaloriju , bet ir sveika , ir skanu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Edija @ 2004 07 23, 07:32)
Labai gera tema thumbup.gif As dar girdejau,kad greifrutai nekaloringi.Kaip jus manot? g.gif

is vis visi citrusiniai vaisiai yra mazai kaloringi, o be to greifurktai tai ne tik nelabai kaloringi, bet ir prisideda prie riebaliuku deginimo, kaip ir ananasas ir baltas vynas. na ju suvalgius negalvok,kad is karto visi riebalai dings(o gerai butu biggrin.gif ) na tiesiog jie tame procese dalyvauja ir kazkiek padeda rolleyes.gif
Atsakyti
Mano vyrui patinka merginos a'la Beata Cickauskaite is Maximanijos clap.gif . Ir as tuom laaabai dziaugiuosi, nes nereikia parintis del kaloriju, o geriau ziureti i produktu maistine sudeti: vitaminus, baltymus ir pn. tongue.gif .
Atsakyti