QUOTE (Mishelle @ 2004 07 22, 21:28) |
Ar riebalai tirpsta tokiu atveju, tai kazin ![]() |
Nu tai tikslas kaip ir pasiektas. Kad riebalai netrukdytu gyvent...

Plius dar kosmetinis efektas labai stiprus: diedas is tokio pusetino velnio shitokiu grazuoliu patampa!!!!! Tada pats laikasneminetiniems uzsiemimam, kurie, kaip sakoma, pats geriausias "sportas"...
Dar gerai kalorijas "degina" juokas. (P.S. Aciu, Noa uz brolius Matraca ir Chehola... Zhvygavau, net sienos skleidesi...
)
Viena nauda, kaip bepaziuresi...
Dar gerai kalorijas "degina" juokas. (P.S. Aciu, Noa uz brolius Matraca ir Chehola... Zhvygavau, net sienos skleidesi...

Viena nauda, kaip bepaziuresi...
QUOTE (leduke @ 2004 07 22, 18:11) |
agniux pagaliau tokia tema,kur man visada kirbejo iskelti!as irgi jau 2m prisiziuriu maista!sspecialiu patiekalu nezinau,paprasciausiai gaminu is nelabai kaloringu produktu,taip pat dievinu krabu lazdeles!as labai megstu duoniukus arba trapucius su varskes kremu(desertiniu). valgau tik liesa varske su dziovintais vaisiais ar trupuciu jogurto!i jogurta dazniausiai megstu isideti selenu. na va ir dar visokiu samurliaku prisidarau!kaip smagu,kad atsirado bendraminciu ![]() |

Labai gera tema
As dar girdejau,kad greifrutai nekaloringi.Kaip jus manot?

Zinokit, yra net nekaloringu ledu! As megstu pienisku, jokie ten serbetai man ju nepakeis. Tai va, radau Maximoje tokius prastos isvaizdos "Linija optima" ledus - cia kazkokia maximos produktu linija. tai jie man atrodo turi tik 84 kcal 100 ml. Taigi porcija prakriskai tas pats kas krabu lazdeles. O man, kaip saldumynu fanei, tas labai svarbu. O pasigilinus ir kiti ledai ne tokie jau kaloringi...
galetu dar nekaloringu tortu buti ar plaktos grietineles. O greipfrutai, kaip ir apelsinai, mandarinai yra nelabai kaloringi, nes juose daug vandens...
galetu dar nekaloringu tortu buti ar plaktos grietineles. O greipfrutai, kaip ir apelsinai, mandarinai yra nelabai kaloringi, nes juose daug vandens...
Mano mėgstamiausias nekaloringas patiekalas-
Daržovių sriuba - kas po ranka, tą į puodą (morkos, kopūstai, žiediniai kopūstai, salierai, paprika, kelios bulvės, žirneliai, krapai, t.t.). Dedu ir sultinio. Didžiulį puodą išsiverdi ir srebi visą dieną... Kažkada skaičiavau tokio puodo kalorijas, tai tikrai nedaug susidaro.
Daržovių sriuba - kas po ranka, tą į puodą (morkos, kopūstai, žiediniai kopūstai, salierai, paprika, kelios bulvės, žirneliai, krapai, t.t.). Dedu ir sultinio. Didžiulį puodą išsiverdi ir srebi visą dieną... Kažkada skaičiavau tokio puodo kalorijas, tai tikrai nedaug susidaro.
labukas!na kas liecia nekaloringus produktus,siais laikais jau galima gauti ivairiu,pvz lengvo majonezo,bet vietoj jo as naudoju rama15% grietinele,man labai skanu ant salotu,taip pat yra visokiu salotu uzpilu!Dar nesenai atsirado Rokiskio suris 12% (maziau koloriju)ir Gefilus suris!

QUOTE (Zvirblis @ 2004 07 23, 08:29) |
Zinokit, yra net nekaloringu ledu! As megstu pienisku, jokie ten serbetai man ju nepakeis. Tai va, radau Maximoje tokius prastos isvaizdos "Linija optima" ledus - cia kazkokia maximos produktu linija. tai jie man atrodo turi tik 84 kcal 100 ml. Taigi porcija prakriskai tas pats kas krabu lazdeles. O man, kaip saldumynu fanei, tas labai svarbu. O pasigilinus ir kiti ledai ne tokie jau kaloringi... galetu dar nekaloringu tortu buti ar plaktos grietineles. O greipfrutai, kaip ir apelsinai, mandarinai yra nelabai kaloringi, nes juose daug vandens... |
as tai irgi pastebejau, tik kad vat nelabai tikiu...

del saldumynu, tai zinau vilniuje pylimo g-veje tokia parde, kurioje yra dietiniu sausauniu

QUOTE (Aušrinė @ 2004 07 23, 09:19) |
Mano mėgstamiausias nekaloringas patiekalas- Daržovių sriuba - kas po ranka, tą į puodą (morkos, kopūstai, žiediniai kopūstai, salierai, paprika, kelios bulvės, žirneliai, krapai, t.t.). Dedu ir sultinio. Didžiulį puodą išsiverdi ir srebi visą dieną... Kažkada skaičiavau tokio puodo kalorijas, tai tikrai nedaug susidaro. |

QUOTE (Edija @ 2004 07 23, 07:32) |
Labai gera tema ![]() ![]() |
is vis visi citrusiniai vaisiai yra mazai kaloringi, o be to greifurktai tai ne tik nelabai kaloringi, bet ir prisideda prie riebaliuku deginimo, kaip ir ananasas ir baltas vynas. na ju suvalgius negalvok,kad is karto visi riebalai dings(o gerai butu

Mano vyrui patinka merginos a'la Beata Cickauskaite is Maximanijos
. Ir as tuom laaabai dziaugiuosi, nes nereikia parintis del kaloriju, o geriau ziureti i produktu maistine sudeti: vitaminus, baltymus ir pn.
.