QUOTE (Makarska @ 2004 07 23, 11:14) |
Mano vyrui patinka merginos a'la Beata Cickauskaite is Maximanijos ![]() ![]() |
na man daug kas sako, net patys vaikinas, kad jiems nepatinka labai plonos mergos ir pan, na bet nors tai ir banaliai skamba,bet vistiek as rupinuosi ne del kitu, o del saves
saldytu sulciu leduose riebalu isvis nera!
QUOTE (leduke @ 2004 07 23, 11:27) |
saldytu sulciu leduose riebalu isvis nera! |



Agniux, man labiau patiku moteru poziuris i save toks: sveika ir liekna. Man nepriimtina susiformavusi nuostata: sportuoju, kad buciau kuda, valgau, kad buciau kuda ir pn. As visa tai daryciau, pirmiausiai, kad buciau sveika
.

QUOTE (Makarska @ 2004 07 23, 11:34) |
Agniux, man labiau patiku moteru poziuris i save toks: sveika ir liekna. Man nepriimtina susiformavusi nuostata: sportuoju, kad buciau kuda, valgau, kad buciau kuda ir pn. As visa tai daryciau, pirmiausiai, kad buciau sveika ![]() |


bet sutik, kad dauguma nekaloringo maisto yra ir sveikas

Ne visada: pvz. aliejus kaloriju tikrai turi sociai, grudines koses irgi pakankamai kaloringos.
QUOTE (Makarska @ 2004 07 23, 11:52) |
Ne visada: pvz. aliejus kaloriju tikrai turi sociai, grudines koses irgi pakankamai kaloringos. |
na bet gi viska reikia naudoti su saiku


Visoms lieknejancioms lasisos su spinatu padazu receptas neseniai buvo isspausdintas LR. Pazodziui jo neprisimenu, bet viskas darosi mazdaug taip:
1. Lasisa supjaustyta gabalais, sluotele krapu, svogunu laisku, 3-4 gabalus saldytu spinatu ir sutarkuota sauksteli citrinos zieves sudedam i puoda su sultiniu ir verdam. Po 5-7 min lasisa isimam.
2. Apvirtas darzoves sumiksuojam, ipilam siek tiek skyscio jeigu reikia, idedam sauksteli garstyciu, ipilam grietineles, ispaudziam citrinos sulciu ir padazas gatavas.
Dedam zuvi i lekste apipilam padazu, o garnyrui - pakepinta saliero saknis (saliero saknis supjaustoma pirsteliais kaip bulves ir kepapa keptuvej kokias 5-7 min, kai suminksteja apibarstom druska).
Valgau ir liekneju
.
1. Lasisa supjaustyta gabalais, sluotele krapu, svogunu laisku, 3-4 gabalus saldytu spinatu ir sutarkuota sauksteli citrinos zieves sudedam i puoda su sultiniu ir verdam. Po 5-7 min lasisa isimam.
2. Apvirtas darzoves sumiksuojam, ipilam siek tiek skyscio jeigu reikia, idedam sauksteli garstyciu, ipilam grietineles, ispaudziam citrinos sulciu ir padazas gatavas.
Dedam zuvi i lekste apipilam padazu, o garnyrui - pakepinta saliero saknis (saliero saknis supjaustoma pirsteliais kaip bulves ir kepapa keptuvej kokias 5-7 min, kai suminksteja apibarstom druska).
Valgau ir liekneju

QUOTE (Noa @ 2004 07 22, 19:43) |
Pas mus is krano bega toks keistokas vanduo. Kai ji palieki puoduke, ant dugno kazkas balto nusistoja. Iki siol maniau, kad kalorijos? ![]() |
O pas mus rudos kalorijos nusistovi

Papildyta @ [mergetime]1090578715[[b]*eglek rgetime] [/b]
As verdu koses, man labai skanu, ir kaloriju nera jau ten labai
daug, verdu per pus piena su vandeniu. Is 100 gr ryziu oho kiek
koses iseina..., aviziniu dribsniu kose irgi.. Sveika, skanu ir ilgam sotu..
Dar visokie darzoviu troskiniai, tik bulviu nepadaugint.

Labai skanu: liesa varske, ant jos meriebios grietines truputy arba jogurto
be priedu, truputy cukraus ir ibrinkintu razinu. Niam niam
Tie ledai "Optim linija" yra pagaminti iš gyvulinių ir augalinių riebalų mišinio, kaip ir visi tie vadinamieji "sviestai", kur smulkesnėm raidelėm parašyta, kad tai tepamieji riebalų mišiniai. Todėl jie gal ir mažiau turi kalorijų, bet skonis tikrai neprilygsta tikriesiems pieniškiems ledams. "Rama" grietinėlė irgi pagaminta tuo pačiu principu. Beje, dar būtų gerai išgirsti Rasmos nuomonę, ar ten nėra kokių kensmingų E ir pan.
O Rokiškio fermentinis sūris, kuris mažai kaloringas, yra ypač neskanus, bent jau man. Kažkoks kietas, beskomis. Nu net nemoku pasakyti. Pirmą kartą, kai pamačiau, apsidžiaugiau, kad valgysiu nekaloringą sūrį, ne jį labai mėgstu, nusipirkau, paragavai ir išmečiau
O Rokiškio fermentinis sūris, kuris mažai kaloringas, yra ypač neskanus, bent jau man. Kažkoks kietas, beskomis. Nu net nemoku pasakyti. Pirmą kartą, kai pamačiau, apsidžiaugiau, kad valgysiu nekaloringą sūrį, ne jį labai mėgstu, nusipirkau, paragavai ir išmečiau

QUOTE (Makarska @ 2004 07 23, 04:11) |
Visoms lieknejancioms lasisos su spinatu padazu receptas neseniai buvo isspausdintas LR. Pazodziui jo neprisimenu, bet viskas darosi mazdaug taip: 1. Lasisa supjaustyta gabalais, sluotele krapu, svogunu laisku, 3-4 gabalus saldytu spinatu ir sutarkuota sauksteli citrinos zieves sudedam i puoda su sultiniu ir verdam. Po 5-7 min lasisa isimam. 2. Apvirtas darzoves sumiksuojam, ipilam siek tiek skyscio jeigu reikia, idedam sauksteli garstyciu, ipilam grietineles, ispaudziam citrinos sulciu ir padazas gatavas. Dedam zuvi i lekste apipilam padazu, o garnyrui - pakepinta saliero saknis (saliero saknis supjaustoma pirsteliais kaip bulves ir kepapa keptuvej kokias 5-7 min, kai suminksteja apibarstom druska). Valgau ir liekneju ![]() |
Lasisa - riebi zuvis (kaloriju joje sociai, tik sunui ir vyrui is jos patiekalus gaminu), o be to, joks padazas lieknejancioms nerekomenduojamas. Na, nebent padazas is vandens

