Įkraunama...
Įkraunama...

Nekaloringi patiekalai

QUOTE (Makarska @ 2004 07 23, 11:14)
Mano vyrui patinka merginos a'la Beata Cickauskaite is Maximanijos clap.gif . Ir as tuom laaabai dziaugiuosi, nes nereikia parintis del kaloriju, o geriau ziureti i produktu maistine sudeti: vitaminus, baltymus ir pn. tongue.gif .

na man daug kas sako, net patys vaikinas, kad jiems nepatinka labai plonos mergos ir pan, na bet nors tai ir banaliai skamba,bet vistiek as rupinuosi ne del kitu, o del saves
Atsakyti
saldytu sulciu leduose riebalu isvis nera!
Atsakyti
QUOTE (leduke @ 2004 07 23, 11:27)
saldytu sulciu leduose riebalu isvis nera!

thumbup.gif tikra tiesa clap.gif skanaus wink.gif
Atsakyti
Agniux, man labiau patiku moteru poziuris i save toks: sveika ir liekna. Man nepriimtina susiformavusi nuostata: sportuoju, kad buciau kuda, valgau, kad buciau kuda ir pn. As visa tai daryciau, pirmiausiai, kad buciau sveika rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE (Makarska @ 2004 07 23, 11:34)
Agniux, man labiau patiku moteru poziuris i save toks: sveika ir liekna. Man nepriimtina susiformavusi nuostata: sportuoju, kad buciau kuda, valgau, kad buciau kuda ir pn. As visa tai daryciau, pirmiausiai, kad buciau sveika rolleyes.gif .

thumbup.gif pritariu clap.gif
bet sutik, kad dauguma nekaloringo maisto yra ir sveikas smile.gif
Atsakyti
Ne visada: pvz. aliejus kaloriju tikrai turi sociai, grudines koses irgi pakankamai kaloringos.
Atsakyti
QUOTE (Makarska @ 2004 07 23, 11:52)
Ne visada: pvz. aliejus kaloriju tikrai turi sociai, grudines koses irgi pakankamai kaloringos.

na bet gi viska reikia naudoti su saiku thumbup.gif o laselis aliejaus nepakenks, juk tai reikalinga organizmui. net ir laikantis dietos tokie dalykai reikalingi, kad organizmas galetu atlikti visas funkcijas, kad ir lieknejimo rolleyes.gif
Atsakyti
Visoms lieknejancioms lasisos su spinatu padazu receptas neseniai buvo isspausdintas LR. Pazodziui jo neprisimenu, bet viskas darosi mazdaug taip:

1. Lasisa supjaustyta gabalais, sluotele krapu, svogunu laisku, 3-4 gabalus saldytu spinatu ir sutarkuota sauksteli citrinos zieves sudedam i puoda su sultiniu ir verdam. Po 5-7 min lasisa isimam.
2. Apvirtas darzoves sumiksuojam, ipilam siek tiek skyscio jeigu reikia, idedam sauksteli garstyciu, ipilam grietineles, ispaudziam citrinos sulciu ir padazas gatavas.

Dedam zuvi i lekste apipilam padazu, o garnyrui - pakepinta saliero saknis (saliero saknis supjaustoma pirsteliais kaip bulves ir kepapa keptuvej kokias 5-7 min, kai suminksteja apibarstom druska).

Valgau ir liekneju wink.gif .
Atsakyti
QUOTE (Noa @ 2004 07 22, 19:43)
Pas mus is krano bega toks keistokas vanduo. Kai ji palieki puoduke, ant dugno kazkas balto nusistoja. Iki siol maniau, kad kalorijos? blink.gif

O pas mus rudos kalorijos nusistovi blink.gif
Papildyta @ [mergetime]1090578715[[b]*eglek rgetime] [/b]
As verdu koses, man labai skanu, ir kaloriju nera jau ten labai
daug, verdu per pus piena su vandeniu. Is 100 gr ryziu oho kiek
koses iseina..., aviziniu dribsniu kose irgi.. Sveika, skanu ir ilgam sotu..

Dar visokie darzoviu troskiniai, tik bulviu nepadaugint. essen.gif

Labai skanu: liesa varske, ant jos meriebios grietines truputy arba jogurto
be priedu, truputy cukraus ir ibrinkintu razinu. Niam niam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglek: 23 liepos 2004 - 12:34
QUOTE (eglek @ 2004 07 23, 12:27)
O pas mus rudos kalorijos nusistovi blink.gif

sad.gif bet gal nors riebalu nera wink.gif
Atsakyti
Tie ledai "Optim linija" yra pagaminti iš gyvulinių ir augalinių riebalų mišinio, kaip ir visi tie vadinamieji "sviestai", kur smulkesnėm raidelėm parašyta, kad tai tepamieji riebalų mišiniai. Todėl jie gal ir mažiau turi kalorijų, bet skonis tikrai neprilygsta tikriesiems pieniškiems ledams. "Rama" grietinėlė irgi pagaminta tuo pačiu principu. Beje, dar būtų gerai išgirsti Rasmos nuomonę, ar ten nėra kokių kensmingų E ir pan.
O Rokiškio fermentinis sūris, kuris mažai kaloringas, yra ypač neskanus, bent jau man. Kažkoks kietas, beskomis. Nu net nemoku pasakyti. Pirmą kartą, kai pamačiau, apsidžiaugiau, kad valgysiu nekaloringą sūrį, ne jį labai mėgstu, nusipirkau, paragavai ir išmečiau sad.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo langana: 23 liepos 2004 - 12:57
QUOTE (Makarska @ 2004 07 23, 04:11)
Visoms lieknejancioms lasisos su spinatu padazu receptas neseniai buvo isspausdintas LR. Pazodziui jo neprisimenu, bet viskas darosi mazdaug taip:

1. Lasisa supjaustyta gabalais, sluotele krapu, svogunu laisku, 3-4 gabalus saldytu spinatu ir sutarkuota sauksteli citrinos zieves sudedam i puoda su sultiniu ir verdam. Po 5-7 min lasisa isimam.
2. Apvirtas darzoves sumiksuojam, ipilam siek tiek skyscio jeigu reikia, idedam sauksteli garstyciu, ipilam grietineles, ispaudziam citrinos sulciu ir padazas gatavas.

Dedam zuvi i lekste apipilam padazu, o garnyrui - pakepinta saliero saknis (saliero saknis supjaustoma pirsteliais kaip bulves ir kepapa keptuvej kokias 5-7 min, kai suminksteja apibarstom druska).

Valgau ir liekneju wink.gif .

Lasisa - riebi zuvis (kaloriju joje sociai, tik sunui ir vyrui is jos patiekalus gaminu), o be to, joks padazas lieknejancioms nerekomenduojamas. Na, nebent padazas is vandens laugh.gif smile.gif
Atsakyti