Ajajai, kiek diskusijų privirė

Atsiprašau, neparašiau pirmoj žinutėj, kad tai iš sfiksų temos iškeltos žinutės, kurias tikrai norėjau išsaugoti ateičiai (tą patarė ir forumo Administracija, skaičiusi sfinksų temą dėl tam tikrų priežasčių). Gal tada būtų mažiau nesusipratimų dėl paskelbtų kainų
Paprasčiausiai norėjau parodyti ir kitą pusę - "žalio" pirkėjo, kuris staiga susidomėjo katinais ir nori įsigyti kačiuką. Mielos veisėjos, nereikia virti tik savo katile, kur viskas žinoma apie parodas, investicijas, veislės gerinimą ir t.t. Pagalvokite, kad yra ir paprastų žmonių, kurie niekada nėra girdėję apie Jūsų problemas ir kaip galima būtų jiems mandagiai kultūringai tai paaiškinti
QUOTE(Toumei @ 2013 01 13, 20:10)
Tokią temą turėtų kurti moderatorė ir įkelti ją aukštai prie svarbiausių temų ir neleisti niekam ja diskutuoti, nes čia galo nėra.
Šią temą aš ir sudariau iš jau parašytų žinučių. Tik ji ir skirta diskusijoms. Tikrai nematau reikalo neleisti diskutuoti - tai absurdiška. Ginčuose gimsta tiesa
Šunų forume tokia tema yra ir ji labai grai pasiteisino. Kodėl katėse turėtų būti kitaip?
QUOTE(Toumei @ 2013 01 13, 21:37)
Šiaip tai kykute prašė leidimo pasinaudoti mano parašytiems apskaičiavimams publikuoti šioje temoje, kuo skiriasi daugintojo ir veisėjo darbas. Tai, manau, kad greitu metu, ji tuos apskaičiavimus ir įdės, suprasdama veisėjus, o jūs galėsite toliau eiti už daugintojus, va tada ir galės žmonės atsirinkinėti, kai matys tiek veisėjų argumentus, tiek jūsų.
Paskaičiavimus tuoj įdėsiu. Bet tikrai patariu ir veisėjoms - paskaityti pirmąsias žinutes ir pabandyti įsiklausyti į paprastus protingo "žalio", nesusijusio su veisimu žmogaus motyvus - jie nėra tik
Sierovass mintys, realybėje tokių žmonių tikrai daug, tik ne visi moka mintis išreikšti taip aiškiai ir motyvuotai.
QUOTE(Sierovasss @ 2013 01 14, 02:02)
Norėčiau priminti - kad aš čia neatėjau. Mumis čia ismetė Kykute, išplėšdama dali diskusiju is sfinksų temos.
Šitą patvirtinu - tai tikrai nebuvo žmonių, kurių žinutės dabar yra temoje, prašymas. Tai man labai gaila informacijos, kurią laikau turinčia išliekamąją vertę ir reikalinga forumui ateityje.
Ir dar - įžeidinėjimų nepakęsiu