Įkraunama...
Įkraunama...

Herberto Šeltono sveikos mitybos principai - 4

Visas sveikinu siandien tokia nuostabia diena! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutis! Taip visos nutilote... Saulute sviecia... i lauka kviecia... 4u.gif biggrin.gif
Merginos, o jei nedaug vartosiu cesnakiuka ir svoguna, ar nieko? Cia kalbejausi su Irmulia, jog zmogui nei svogunas nei cesnakas netinka, bet man taip ju norisi, net poras nepadeda... ax.gif Bet pazengiau i prieki: juos vartoju mazesniu kiekiu... smile.gif
Atsakyti
Zydinti Orhideja, viskas kas yra su saiku - yra sveika mirksiukas.gif

patikėk, tai tikrai ne pagrindinis blogis, tiek česnakas, tiek ir svogūnas - geriau štai kokių miltinių kvietinių bulkų visam laikui atsiakyti, greito maisto, derinių bulvės ir mėsa, žuvis ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 03 16, 19:35)
Zydinti Orhideja, viskas kas yra su saiku - yra sveika  mirksiukas.gif 

patikėk, tai tikrai ne pagrindinis blogis, tiek česnakas, tiek ir svogūnas - geriau štai kokių miltinių kvietinių bulkų visam laikui atsiakyti, greito maisto, derinių bulvės ir mėsa, žuvis ir pan.  mirksiukas.gif

Taiiip! smile.gif O kaip tu ziuri i tai jog ryte geriu silta vandeni... del viduriu... O kaip tave veikia tas saltas- ledinis vanduo??? Kodel ji geri pirma atsikelusi is miegu??? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
anksčiau gerdavau šiltą/karštą vandenį su citrinos sultimis, o dabar jau senokai kaip geriu tik šaltą (tik šaltą) vandenį be nieko thumbup.gif nežinau kaip veikia, bet kitokio gerti negaliu schmoll.gif biggrin.gif jei tik šiltesnis, jis mna tiesiog neskanu mirksiukas.gif ką tik atsikėlus išgeriu (visada, išimčių nebūna) stiklinę vandens, nes man jis padeda : atsibusti, teigiamai veikia virškinimo, šalinimo sistemą. o tik po to jau einu pusryčiauti vaisiais mirksiukas.gif
Atsakyti
Aisku... As pradedu vis dar nuo silto vandens del viduriu... O pusryciams pas mane obuoliukai. Stengsiuos ir toliau valgyti pusryciams vaisius. Kol kas patenkinta savimi del pusryciu. O, Irmulia, kaip toks salotu derinys su jogurtiniu uzpilu? smile.gif 4u.gif Ar geras? 4u.gif
Atsakyti
Salotos su jogurtu - viskas ok, svarbu, kad salotose nebūtų ingredientų, kurie nedera su jogurtu ( čia žvilgtelk į tą derinukų sąrašą temos pirmoje žinutėje) mirksiukas.gif
Atsakyti
Prisijungsiu ir as prie jusu bei bandysiu propaguoti suderinta mityba 4u.gif Sakykit kaip del tu svieziai spaustu sulciu, ar rytais galima vaisius su darzovemis maisyti, pvz apelsinu ir morku? Juk ir tas, ir tas priskiriamas prie vandeningo maisto, ar labai nedera? O jei i sultis iberus kvieciu selenu ar linu semenu, jau maistas skaitosi? smile.gif
Atsakyti
pagal Sheltona, vaisiu ir darzoviu (krakmolingu) negalima maisyti. o morkos - krakmolinga darzove.
valgyk vienus vaisius, jie isvis valgomi atskirai. arba susiplak kokteili. vaisiai su zalumynais (spinatai, salierai, lapinis kopustas, rukola, krapai, ir tt.) labai tinkami, energijos uztaisas - nors irgi ne visai pagal Sheltona.

bet krakmolingu darzoviu su vaisiais tikrai geriau nemaisyk.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Noriu prisijungti ir aš prie jūsų oficialiai, o neoficialiai esu jau prisijungus nuo praeito pavasario.. Tik žiemą nuklydus buvau, ir noriu vėl sugrįžti.. Pieno produktu vis dėlto nepavyksta atsisakyti, nes atrodo tada išvis nebūtų ką valgyti biggrin.gif nevalgau mėsos, tad bandau atrasti kitus skanius dalykėlius.. radau apie pieną, kad nereikia jo gerti, aš jo ir negeriu, nemėgstu, tačiau kaip liesa varškė? Su kuo ja galėčiau valgyti? Jei įsipjaustau į ją džiovintų abrikosų ar slyvų ir valgau vakarienei po sporto, ar viskas tvarkoje? blush2.gif
Atsakyti
man varškė su vaisiais labai sunkiai virškinasi mirksiukas.gif geriausias išbandytas derinys, koks lengviausiai susivirškina - su šviežiomis vandeningomis daržovėmis, pvz. agurku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 03 24, 14:52)
man varškė su vaisiais labai sunkiai virškinasi  mirksiukas.gif  geriausias išbandytas derinys, koks lengviausiai susivirškina - su šviežiomis vandeningomis daržovėmis, pvz. agurku  thumbup.gif

thumbup.gif man dar su paprika labai skanu thumbup.gif
Atsakyti