Visas sveikinu siandien tokia nuostabia diena!
Labutis! Taip visos nutilote... Saulute sviecia... i lauka kviecia...
Merginos, o jei nedaug vartosiu cesnakiuka ir svoguna, ar nieko? Cia kalbejausi su Irmulia, jog zmogui nei svogunas nei cesnakas netinka, bet man taip ju norisi, net poras nepadeda...
Bet pazengiau i prieki: juos vartoju mazesniu kiekiu...
Merginos, o jei nedaug vartosiu cesnakiuka ir svoguna, ar nieko? Cia kalbejausi su Irmulia, jog zmogui nei svogunas nei cesnakas netinka, bet man taip ju norisi, net poras nepadeda...
Zydinti Orhideja, viskas kas yra su saiku - yra sveika
patikėk, tai tikrai ne pagrindinis blogis, tiek česnakas, tiek ir svogūnas - geriau štai kokių miltinių kvietinių bulkų visam laikui atsiakyti, greito maisto, derinių bulvės ir mėsa, žuvis ir pan.
patikėk, tai tikrai ne pagrindinis blogis, tiek česnakas, tiek ir svogūnas - geriau štai kokių miltinių kvietinių bulkų visam laikui atsiakyti, greito maisto, derinių bulvės ir mėsa, žuvis ir pan.
QUOTE(irmulia @ 2013 03 16, 19:35)
Zydinti Orhideja, viskas kas yra su saiku - yra sveika
Taiiip!
anksčiau gerdavau šiltą/karštą vandenį su citrinos sultimis, o dabar jau senokai kaip geriu tik šaltą (tik šaltą) vandenį be nieko
nežinau kaip veikia, bet kitokio gerti negaliu
jei tik šiltesnis, jis mna tiesiog neskanu
ką tik atsikėlus išgeriu (visada, išimčių nebūna) stiklinę vandens, nes man jis padeda : atsibusti, teigiamai veikia virškinimo, šalinimo sistemą. o tik po to jau einu pusryčiauti vaisiais
Aisku... As pradedu vis dar nuo silto vandens del viduriu... O pusryciams pas mane obuoliukai. Stengsiuos ir toliau valgyti pusryciams vaisius. Kol kas patenkinta savimi del pusryciu. O, Irmulia, kaip toks salotu derinys su jogurtiniu uzpilu?
Ar geras?
Salotos su jogurtu - viskas ok, svarbu, kad salotose nebūtų ingredientų, kurie nedera su jogurtu ( čia žvilgtelk į tą derinukų sąrašą temos pirmoje žinutėje)
Prisijungsiu ir as prie jusu bei bandysiu propaguoti suderinta mityba
Sakykit kaip del tu svieziai spaustu sulciu, ar rytais galima vaisius su darzovemis maisyti, pvz apelsinu ir morku? Juk ir tas, ir tas priskiriamas prie vandeningo maisto, ar labai nedera? O jei i sultis iberus kvieciu selenu ar linu semenu, jau maistas skaitosi?
pagal Sheltona, vaisiu ir darzoviu (krakmolingu) negalima maisyti. o morkos - krakmolinga darzove.
valgyk vienus vaisius, jie isvis valgomi atskirai. arba susiplak kokteili. vaisiai su zalumynais (spinatai, salierai, lapinis kopustas, rukola, krapai, ir tt.) labai tinkami, energijos uztaisas - nors irgi ne visai pagal Sheltona.
bet krakmolingu darzoviu su vaisiais tikrai geriau nemaisyk.
valgyk vienus vaisius, jie isvis valgomi atskirai. arba susiplak kokteili. vaisiai su zalumynais (spinatai, salierai, lapinis kopustas, rukola, krapai, ir tt.) labai tinkami, energijos uztaisas - nors irgi ne visai pagal Sheltona.
bet krakmolingu darzoviu su vaisiais tikrai geriau nemaisyk.
Sveikos
Noriu prisijungti ir aš prie jūsų oficialiai, o neoficialiai esu jau prisijungus nuo praeito pavasario.. Tik žiemą nuklydus buvau, ir noriu vėl sugrįžti.. Pieno produktu vis dėlto nepavyksta atsisakyti, nes atrodo tada išvis nebūtų ką valgyti
nevalgau mėsos, tad bandau atrasti kitus skanius dalykėlius.. radau apie pieną, kad nereikia jo gerti, aš jo ir negeriu, nemėgstu, tačiau kaip liesa varškė? Su kuo ja galėčiau valgyti? Jei įsipjaustau į ją džiovintų abrikosų ar slyvų ir valgau vakarienei po sporto, ar viskas tvarkoje?
Noriu prisijungti ir aš prie jūsų oficialiai, o neoficialiai esu jau prisijungus nuo praeito pavasario.. Tik žiemą nuklydus buvau, ir noriu vėl sugrįžti.. Pieno produktu vis dėlto nepavyksta atsisakyti, nes atrodo tada išvis nebūtų ką valgyti
man varškė su vaisiais labai sunkiai virškinasi
geriausias išbandytas derinys, koks lengviausiai susivirškina - su šviežiomis vandeningomis daržovėmis, pvz. agurku
QUOTE(irmulia @ 2013 03 24, 14:52)
man varškė su vaisiais labai sunkiai virškinasi
geriausias išbandytas derinys, koks lengviausiai susivirškina - su šviežiomis vandeningomis daržovėmis, pvz. agurku