Įkraunama...
Įkraunama...

Herberto Šeltono sveikos mitybos principai - 4

aha, o man paprika - lyg uždraustas vaisius ... t.y. negaliu jos visiškai valgyti - nevirškina nors tu ką. doh.gif o juk ji tokia skani, bet dėl skrandžio ramybės atsisakau net mažulyčio gabalėlio.... schmoll.gif
Atsakyti
Iš kur tiek valios begalinės biggrin.gif
Atsakyti
o sakykit tai kaip valgyt džiovintus vaisius? Atsisakiau cukraus, tad labai sunku isgyventi be saldumo... doh.gif Tiesiog tikriausiai vienus, o jei nori desertines varskes, tai tokia neymanoma, mes su niekuo nederes...
Atsakyti
shlepse, kai pasijunti blogai nuo vieno ar kito produkto, tai nė tos valios begalinės nereikia tongue.gif biggrin.gif kad tik daugiau nepajusti to blogumo, todėl ir vengi ax.gif

cereza, tikrai taip, džiovintus vaisius valgyti vienus , beje juose irgi nemažai cukraus yra mirksiukas.gif priklausomai kaip jie buvo džiovinami. Geriausiai rinktis natūraliai saulėje džiovinamus. O kad dėl cukraus poreikio, jį puikiai galima suvaldyti valgant šviežius vaisius thumbup.gif aš negaliu dienos pardėti be šviežių vaisių essen.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 03 24, 23:06)
shlepse, kai pasijunti blogai nuo vieno ar kito produkto, tai nė tos valios begalinės nereikia  tongue.gif  biggrin.gif  kad tik daugiau nepajusti to blogumo, todėl ir vengi  ax.gif

Bet man taip buna, kad kai labai ko noriu nesveiko, tai kad pasimirsta visi blogumai, o paskui kenciu doh.gif
Atsakyti
matai, man per n metų tas "malonumas" ohoho kaip įgryso, tai aš renkuosi gerą savijautą, nes paskanauti ir tada jau "kaput" skrandžiui visą parą ... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip gyvenat, ka valgot sv. Velykoms? biggrin.gif As kadangi kiausiniu nevalgau, tai pusryciams jau vaisiu pasitaisius smile.gif
Beje, siuo metu skaitau Dajamondu knyga "Sveikata visam gyvenimui". Labai ydomi, informatyvi, remiasi ir Seltono mitybos principu, juokinga kaina - 9,30 Lt smile.gif Gal kam butu ydomu paskaityt, jei truksta informacijos smile.gif Yra ir receptu 4u.gif
Atsakyti
Su Sv. Velykom!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
oi, gerai gyvenam, daržoves valgom ( negaliu jų atsivalgyti - na taip skanu jas stambiai supjausčius pakepti sausai orkaitėje su prieskoniais bei šlakeliu ger oaliejaus, o pabaigai dar parmezano užtarkuoti saujelę thumbup.gif )
Atsakyti
Maciau jau receptukus, vegetariska pica lauks isbandymo mano namuose greit biggrin.gif 4u.gif
Zydinti Orchideja, su Velykom ir tave 4u.gif
Siandien iskapsciau 3 metu senumo foto, tai labai greit motyvacija atsirado pasportuot fitness4.gif biggrin.gif
Atsakyti
O kaip beje su grybais? g.gif Zinau, kad Seltonas ju nerekomenduoja valgyt, bet su kuo dera be svieziu lapiniu salotu? g.gif Radau salotas is keptu portobelo grybu su kalafioru ir svogunu orkaitej ir sumaisyta viskas su svieziais salotu lapais. Kaip cia issisukus, kad butu kuo labiau suderintas g.gif Sury ir riesutus jau is recepto ir taip ismeciau ax.gif
Atsakyti
nežinau... nes grybai yra sunkiai virškinamas maistas g.gif vagyčiau su kuo lengvesnėmis daržovėmis mirksiukas.gif
Atsakyti