Ir aš noriu pradėt derint maistą, nes kaktą ,,puošia" spuogai, amžinai kankina pilvo pūtimas ir žinoma norėtųsi atsikratyti riebaliukų nuo kaikurių vietų. Tai pradėsiu studijuot medžiagą. Bet yra vienas BET. Man 16 metų ir savaime suprantama maistas perkamas už tėvų pinigus. Galvoju prikalbint mamą irgi kartu su manim derint maistą, nes ji irgi norėtų atsikratyt svorio, bet su ja kiek sunkiau,nes ji neturi valios. Dažnai ji prisikrauna pilna lėkštę ir skundžiasi kaip jai sunku būna pavalgius

. Be to, mama dažnai netiki tuom ką aš sakau. Va šiandien paminėjau apie tą ciklą ir, kad ryte geriausia valgyti tik vaisius, nes neapsunkina virškinimo, bet jinai pasakė, kad čia nesamone, matai, jos direktorė irgi derina maistą ir pagal ją yra atvirkščiai.
Ir nežinau kaip su ją pakalbėt apie tai. Gal jūs, kaip suaugusios moterys, labiau ką nors patarsit. Galvoju, pažadėt jai, kad darysiu vakarienę, nes ji iš darbo grįžta 20 val, tai vakarienė dažniausiai būna vėlokai ir jinai būna pavargus, tad manau su tuom sutiktų.
Dar norėčiau paklausti, ar išlaidos maistui valagant pagal Šeltoną sumažėjo ar padidėjo, nes juk reikia daug daržovių ir vaisių, kad užtektų kiekvienai dienai
Atsiprašau, jei čia kiek ne į temą

, bet labai norėčiau jūsų patarimų.