Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

Merginos, siandien apziurejau, kad man 4seasons apsinese tokiu sluoksneliu, kaip chanel skaistalai kad apsinesa. Cia normalu? Ar del prasto sepetelio gali taip buti (ecotools)?
Papildyta:
Merginos, siandien apziurejau, kad man 4seasons apsinese tokiu sluoksneliu, kaip chanel skaistalai kad apsinesa. Cia normalu? Ar del prasto sepetelio gali taip buti (ecotools)?
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 07 23, 14:26)

ta prasme, sunku juos ant šepetėlio paimti? pas mane su chanel ir El skaitalais tokia problema, aš su skustuku gillete perbraukiu ir tas sluoksnis nusiima biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gisana @ 2013 07 23, 10:12)
Nėra smile.gif aš klausiu, ar turi Terra Ora ar Terra Nerolia. Rodo man į Terracota ir 4 seasons bronzatus ir sako šitie. Omg omg.  biggrin.gif

tai reiškia mes daugiau žinom už juos apie jų produkciją lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 23 liepos 2013 - 14:17
QUOTE(style18 @ 2013 07 23, 14:19)
tai reiškia mes daugiau žinom už juos  apie jų produkciją lotuliukas.gif

Ir dar kup daugiau doh.gif ieskojau Dior pavasario kolekcijos duo bronzer, tai klausiau kristianoj, douglase ir visur i mane kaip i kliedincia kosmonaute ziurejo doh.gif Tas pats kai apie chanel kazkuri produkta domejaus, guerlain.... doh.gif
Jos tenzino tik tiek, kiek turi parduotuves vaztarasciuose, lentynose, paklausk ko nors is salies ir nei bum bum, o dar baisiau kai ima gincytis ir irodinet, kad to ar ano isvis nebuna doh.gif cool.gif
Atsakyti
Nzn ar sunkiai pasiima, nes tik 2 is 4 spalvu "apsinese" biggrin.gif lygtai normaliai kabina sepetys, tik indely negraziai atrodo biggrin.gif..
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 07 23, 15:42)
Ir dar kup daugiau  doh.gif  ieskojau Dior pavasario kolekcijos duo bronzer, tai klausiau kristianoj, douglase ir visur i mane kaip i kliedincia  kosmonaute ziurejo  doh.gif  Tas pats kai apie chanel kazkuri produkta domejaus, guerlain.... doh.gif
Jos tenzino tik tiek, kiek turi parduotuves vaztarasciuose, lentynose, paklausk ko nors is salies ir nei bum bum, o dar baisiau kai ima gincytis ir irodinet, kad to ar ano isvis nebuna  doh.gif  cool.gif

Gryna teisybė.

Bet, man atrodo, šito gero yra nordstrom.com, ten net rudeninės kolekcijos iš anksto būna... Bet dabar mačiau tik dior ir chanel.

http://shop.nordstro...?origin=leftnav

Tenka pirkti per tarpininkes...
Įdomu, kada ten būna nuolaidos?

Ir dar duty free dažnai būna. Tikrai mačia Antalijoj, bet manau, daug kur yra. jei žinot, kas skrenda, galima paprašyti, kad parvežtų. Ten biskutuką ir pigiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 23 liepos 2013 - 15:35
QUOTE(A_lika27 @ 2013 07 22, 18:58)
Bronzeriu tikrai nera, nei Terra ora, nei Nerolia  doh.gif  klausiau Kristianoj apie Nerolia, tai net nebuvo apie tokia girdejusios.

drinks_cheers.gif ir Météorites Pearls Base Collector taip pat nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 23 liepos 2013 - 17:23
Dabar nuolaida, gal sudomins, siuncia i LT :
http://www.escentual.../terracotta010/
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 07 23, 15:34)
Bet, man atrodo, šito gero yra nordstrom.com, ten net rudeninės kolekcijos iš anksto būna...

Yra Saksfifthavenue.com puslapiuke, tarpininkės turi -10% nuolaidą viskam.... Ne kažkiek, bet susitaupo litas kitas.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 07 23, 22:39)
Yra Saksfifthavenue.com puslapiuke, tarpininkės turi -10% nuolaidą viskam.... Ne kažkiek, bet susitaupo litas kitas.... ax.gif

Tai kad neapsimoka iš saks siųstis, jau geriau iš feelunique arba escentual, ten pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 07 24, 08:31)
Tai kad neapsimoka iš saks siųstis, jau geriau iš feelunique arba escentual, ten pigiau smile.gif

Paziurejau dabar kainytes abiejuose psl., tai escentual gaunasi pigiau. Ar kas nors siuntesi is ju?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 07 24, 10:02)
Paziurejau dabar kainytes abiejuose psl., tai escentual gaunasi pigiau. Ar kas nors siuntesi is ju?

Aš siunčiausi, viskas ok buvo smile.gif siuntimas 3 svarai.
Atsakyti
Tai kad man iš Escentual siuntimas gaunasi 17,45 svarų:
http://www.escentual...ery-information

Brangoka, nebent keliese susimesti mastau.gif

Ar čia ta prasme, kad siųstis per UK tarpininkes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 24 liepos 2013 - 09:40