Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

QUOTE(Aliona_aa @ 2013 10 22, 22:13)
Limited edition produktu nelabai padirbineja 4u.gif
kaip gaila kad as kremus praleidau, kazin o naujienos i maila apie ispardavimus ateina? smile.gif  nes tiek viskuo norejau, bet viskas buvo jau ispirkta, tai teko tik bronzanta prigrebti...

galima uzsisakyti naujienas i emaila ir ju puslapyje raso apie sekanciu ispardavimus keliom dienom i prieki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 10 22, 18:03)

Elvita norėjo kažko kompaktinio, kad pakeistų trečio numerio standartinius meteoritus, nes pirmi jai per šviesūs. Tai betgi šitas daiktas yra trečio numerio:
http://www.sephora.c...5?skuId=1304955

Aciu uz info mirksiukas.gif Uzsisakiau dabar BB kremuka ir terracota light, ziuresiu kaip bus, jei netiks, tuomet pirksiu siuos meteoritus.
Dar laukiu naujuju seseliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 23 spalio 2013 - 08:00
Įkėliau į bandymų temą, bet keliu ir čia, nes buvo norinčių atsiliepimų 4u.gif ant pavadinimo paspaudus, galima bus pamatyti daugiau nuotraukų smile.gif

Guerlain Terra Ora Sculpting Powder
Guerlain Terra Ora kontūravimo pudra. Ją sudaro dvi dalys:
• Viduryje esanti spalva yra skirta šviesinimui (pvz. nuotraukose skruostikaulio viršuje), ji blizgi, spalva šilta auksinė.
• Aplink esanti spalva yra beveik matinė (nors iš tikro satininė tekstūra ir šiek tiek blizga) šilta ruda, skirta tamsinimui (pvz. nuotraukose skruostikaulio apačioje).
Nuotraukose parodytos abi spalvos, dienos šviesoje ir su blykste.
Abi spalvos yra puikiai pigmentuotos ir labai gerai ir lengvai sklaidosi. Tekstūros abiejų labai patinka, galėčiau pavadinti aksominėmis smile.gif Produktas laikosi visą dieną. Pakuotė yra medinė apvali dėžutė, kurios abi dalis jungia magnetinis uždarymas. Kitoje dalyje yra veidrodėlis. Nepatogu šiek tiek, jog visiškai viena dalis atsiskiria nuo kitos, galėtų būti įprastinė atsidaranti pakuotė. Tačiau vis tiek man šis produktas labai labai patinka, duočiau 10/10 smile.gif ir dar labai skaniai kvepia. 11/10 biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai gražus wub.gif

Tos vasarinės limitkės visos iš atsiskiriančių dangtelių.

*****, gal ir man reikia, turiu Terra azura - 2012 limitkė, bet ji visa matinė. O aš taip blizgučių noriu biggrin.gif

O koks kvapas? kaip meteoritų ar tas kitas? Susipainiojau jau, kurio čia kvapas kitoks...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 10 25, 23:40)
Labai gražus wub.gif

Tos vasarinės limitkės visos iš atsiskiriančių dangtelių.

*****, gal ir man reikia, turiu Terra azura - 2012 limitkė, bet ji visa matinė. O aš taip blizgučių noriu biggrin.gif

O koks kvapas? kaip meteoritų ar tas kitas? Susipainiojau jau, kurio čia kvapas kitoks...

Kvapas kitas nei meteoritų smile.gif
Atsakyti
Jergutėliau kaip gražu wub.gif
Man visas grožis tuose įspaustuose raštuose, kurie nežinia po kiek pabraukimų nusitrins g.gif Va Dior NUDE tai esu jau išlesus daugiau nei pusę, o visi gražieji įspaudai kaip neliesti atrodo blink.gif drinks_cheers.gif O iš Guerlain gražuolių įspaudų girdėjau ne kas, greit nusitrina po kelių brūkštelėjimų... unsure.gif tai va mokant apie 200Lt už krebutę norisi ja kuo ilgiau gražią apturėt biggrin.gif
Atsakyti
Man kai Ora nekainavo 150Lt, tai gali ir greičiau nusitrint irnesakyk.gif biggrin.gif o šiaip tai taip, nusitrina greit drinks_cheers.gif ne po kelių brūkštelėjimų aišku, bet gana greit smile.gif bet aš to asmeniškai minusu nelaikau rolleyes.gif
Atsakyti
Tai man atrodo, tie visi reljefai visada nusitrina, o kaip jie nenusitrins? Va kai spalvos maišytos, kaip travel meteorituose, tada naudok kiek nori, raštas matosi. O kai raštas - iškilimai, taigi aišku, kad naudojant jie susilygins. O tas šviesus viduriukas tikriausiai liks.
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 10 28, 10:45)
Man kai Ora nekainavo 150Lt, tai gali ir greičiau nusitrint  irnesakyk.gif biggrin.gif o šiaip tai taip, nusitrina greit  drinks_cheers.gif ne po kelių brūkštelėjimų aišku, bet gana greit smile.gif bet aš to asmeniškai minusu nelaikau  rolleyes.gif

Gisana, o kur pirkot uz tokia kaina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2013 10 28, 14:52)
Gisana, o kur pirkot uz tokia kaina? smile.gif

escentual.com, nuolaida buvo smile.gif
Atsakyti
Pavasaris 2014 - nauji meteoritai doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AnnaKonda @ 2013 10 31, 15:36)
Pavasaris 2014 - nauji meteoritai  doh.gif
user posted image

Man nerealiai įdomu:
1. Kuo skirsis nuo dabartinių?
2. O tada seniesiems bus visur nuolaidos, ania? bigsmile.gif

Jei esminis skirtumas bus dėžutė, nes naujųjų dėžutė labai graži - gal verta prisigrobt senų, kai juos išpardavinės? bigsmile.gif
Atsakyti