Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

QUOTE(Noa @ 2013 10 31, 17:17)
Man nerealiai įdomu:
1. Kuo skirsis nuo dabartinių?
2. O tada seniesiems bus visur nuolaidos, ania? bigsmile.gif

Jei esminis skirtumas bus dėžutė, nes naujųjų dėžutė labai graži - gal verta prisigrobt senų, kai juos išpardavinės? bigsmile.gif

dezute tai tikrai fantastiska.. wub.gif wub.gif wub.gif
ir matau is nuotraukos 3 numeriukas meteoritu pasikeite...pridejo raudonai-roziniu ir tamsiai rudu burbuliuku...
o kitos dvi spalvos kaip ir buvo... na bent man jau is nuotraukos taip atrodo..
Atsakyti
Aš niekada į tą trečią nežiūrėjau - man tamsus atrodė... Bet dabar tai jau visai nutamsino, gal iki bronzerio jis datrauks? biggrin.gif

O įdomu, pačių bumbuliukų formulė pasikeitė ar ne? Ar bumbuliukai tie patys, tik jų komplektacija ir pakuotė kita?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 10 31, 17:37)
Aš niekada į tą trečią nežiūrėjau - man tamsus atrodė... Bet dabar tai jau visai nutamsino, gal iki bronzerio jis datrauks? biggrin.gif

O įdomu, pačių bumbuliukų formulė pasikeitė ar ne? Ar bumbuliukai tie patys, tik jų komplektacija ir pakuotė kita?

na vat as irgi nezinau del sudeties, bet pati turiu 3 numeriuka, jokio ten tamsumo nera... reikes parodyti bloge... smile.gif ten aplamai tik svytejimas, ir jis toks siltas i beige spalva. Bandziau parduotuveje 1 numeriuka, tai ten svytejimas rozinis.. smile.gif
Atsakyti
O aš apskritai turiu 2012 Terra Azurra limitkę, o etatinių meteoritų neturiu biggrin.gif Tai maniau, kad jie tiesiog skirtingo tamsumo, ir tiek biggrin.gif

O tai 2 numeris tada koks?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 10 31, 18:30)
O aš apskritai turiu 2012 Terra Azurra limitkę, o etatinių meteoritų neturiu biggrin.gif Tai maniau, kad jie tiesiog skirtingo tamsumo, ir tiek biggrin.gif

O tai 2 numeris tada koks?

vat kaip tik 2 numeriukas nesudomino, todel ir neziurejau... 4u.gif pagooglink..
bet kokiu atveju meteoritai spalvos neduoda, tik svytejima, bet svytejimas buna ivairus.. t.y. ivairiu spalvu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 10 31, 19:01)
vat kaip tik 2 numeriukas nesudomino, todel ir neziurejau... 4u.gif  pagooglink..
bet kokiu atveju meteoritai spalvos neduoda, tik svytejima, bet svytejimas buna ivairus.. t.y. ivairiu spalvu.. 4u.gif

O kad žinok kol googlinau, aš tų meteoritų išvis jokių nenorėjau, nes neįžvelgiau juose naudos lotuliukas.gif Šiaip ir turėdama ne kažką matau, tik kad kvepia ir smagu naudot biggrin.gif

Va tokie vaizdeliai manęs neuždega noru įsigyti produktą, juolab nematau aš skirtumo tarp 1 ir 2 biggrin.gif
O va trečiam matau vos vos spalvos. Užtai ir nenorėjau jo biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
As irgi turiu 3 nr meteoritu, tai jie tamsumo visai neduoda, tik svytejima smile.gif
Atsakyti
Mano limitkė irgi jokio tamsumo neduoda. Tai bet kodėl čia ant rankos matosi ryžumas? biggrin.gif
Nors teisybę pasakius, š čia, o ne tamsumas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 31 spalio 2013 - 19:24
Noa - kad Jūsų įdėtoje nuotraukoje ne Meteoritų perlai, o kompaktinė pudra, kuri net meteoritų švytėjimo neduodavo smile.gif
Man iš nuotraukos antras numeris naujų meteoritų atrodo matiškesnis nei dabartinių, bet sunku ką spręsti dar smile.gif
Atsakyti
Radau dar vieną parašymą apie naujus meteoritus:
http://www.chicprofi...pring-2014.html

Nieko gudraus čia nerašo, išskyrus tai, kad pakeitė formulę, ir naujieji meteoritai bus minkštesni ir lengviau tepami teptuku. Bet tai ar jie tada dėžutėj neapsitrins? Nesusiterlios vieni nuo kitų?

Tiksliai, ten pudra. Bet pačių meteoritų swach'o nuotraukų išvis nėra biggrin.gif Tik kur lyginami atskiri kamuoliukai. O kitų foto aplamai juoką sukelia biggrin.gif Pvz. 2013 Perles Du Paradis limitkė:
user posted image

Kito blogerio foto:
user posted image

2012 limitkė:
user posted image

Nesakykit, nelabai skatina pirkti, jei nežinai, kas do daikc lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 03 lapkričio 2013 - 22:00
Tai vienas iš produktų, kurį reik pačiai pabandyti, nes nuotraukose LABAI sunku perteikti jų vaizdą. Tai ne tas produktas, kuris duoda didelį vaizdą, kad labai matytųsi, daugiau sukuria bendrą skaistumo įvaizdį. Net nebandyčiau fotografuoti, nes tai "Misija neįmanoma" lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai vat būtent biggrin.gif
Kad net ir naudojant sunku pasakyt, ar ten labai efektas didelis, ar tiesiog esmė yra pats naudojimo malonumas. Nes jau ką ką, o juos tai naudoti labai smagu biggrin.gif
Atsakyti