Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

QUOTE(A_lika27 @ 2013 05 28, 22:24)
Jums gerai, o as vis dar negaliu nusiramint biggrin.gif Na bet dar tikiu, kad gyvai isbandysiu, nepatiks ir tada busiu rami  lotuliukas.gif
o kas liecia del meginuku, tai kiek esu pirkus Kristianoje, niekada negavau jokiu meginuku  unsure.gif  o Guerlain produktai nera is pigiu ir nepriklausomai kiek tu ju perki

Niu ir aš tikiuos kad gyvai pamačius neužpanorėsiu jos doh.gif biggrin.gif
Aš vakar kristianoj jamiau už 70Lt tai du mėginukus įdėjo blink.gif (armani kvepalų ir kažkokio kremo veidui, nors pirkinio suma juokinga)...
Atsakyti
Terracotta 4 Seasons spalva gana kvaila. Kaip bronzantas tinka tik labai šviesiai odai, plius tikrai rausva spalva gaunasi ant veido. Kaip skaistalai man išvis ji nepatiko. Bandant naudoti rožinį ketvirtį atskirai nuo kitų spalvų - nepatogu. O būtent skaistumui ir šviežiam vaizdui pilna kitų produktų, tikrai, kad ir tie patys meteoritai smile.gif
Terra Nerolia yra iš After Summer kolekcijos. Pasirodys kartu su Nerolia Bianca vasaros kvepalais. Ir tarp kitko, bronzantas turės tą patį kvapą ir gana stiprų (apelsinų žiedų). Iš esmės, ji manęs taip nesužavėjo, kaip Vasaros 2013 kolekcijos Terra Ora, kuri daug gražesnė ir praktiškesnė. smile.gif
Atsakyti
Apie Terra Nerolia kalba zymi blogere mikkasworld: http://www.youtube.c...h?v=5NfHZLbFzEs ( kas supranta rusiskai).. ji kaip tik siame video yra pasidaziusi siuo bronzantu.. man nerealiai grazu ir gaivu wub.gif wub.gif wub.gif o Terra Ora man atrodo tiktu tik kaip highlighteris.
Atsakyti
Prirodėt čia visokių grožių, tai ir Oros, ir Nerolios man prisireikė biggrin.gif tikiuosi atveš į Kristianą, eičiau pažiūrėt ax.gif o Guerlain neapsimoka beveik visko iš kosmetikos siųstis ax.gif nedidelis skirtumas nuo LT kainų.
Atsakyti
Terra Ora daugiau spindesį duoda visam veidui ir tinka visiems odos atspalviams. Bet labai gražiai veidas atrodo. O Nerolia gal ir geriau norint tikro bronzanto, bet man pirmiausia kvapas ne, nes nemėgstu citrusų, o ir pats produktas kažkodėl pigiai atrodo, palyginus su kitais Guerlain. Bet iš esmės abi pudros du skirtingi dalykai, su skirtingu efektu, tai kiekvienam asmeniškai jau čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta23 @ 2013 05 30, 08:36)
Apie Terra Nerolia kalba zymi blogere mikkasworld: http://www.youtube.c...h?v=5NfHZLbFzEs ( kas supranta rusiskai).. ji kaip tik siame video yra pasidaziusi siuo bronzantu.. man nerealiai grazu ir gaivu  wub.gif  wub.gif  wub.gif  o Terra Ora man atrodo tiktu tik kaip highlighteris.

Pas ja pirma karta ir uzmaciau Nerolia wub.gif man is karto labai patiko tas rudumas su persiku, o ant jos veido dar labiau ax.gif labai tikiuosi, kad isbandzius ant manes baisiai atrodys ir daugiau nenoresiu lotuliukas.gif

Jeigu kas uzmatys Kristianoje, saukit garsiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A_lika27: 30 gegužės 2013 - 11:06
Aš turiu Terra Azzura bronzantą ir skaistalus viename (2012 kolekcijos). Labai superinis dalykas. Matinis, duoda labai gražų atspalvį, svarbiausia nelabai intensyvų. Ir kvepia nepaprastai skaniai.
Tas Terra Nerolia iš principo labai panašus, tik kad išdėstymas indelyje skirtingas. Tokiu atveju, tikrai rekomenduoju.
Atsakyti
cia gražiai parodyta tera ora 4u.gif įdomu ar baltai odai tiktų g.gif

http://kosmetista.ru...chka/38574.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 30 gegužės 2013 - 18:32
QUOTE(style18 @ 2013 05 30, 19:32)
cia gražiai parodyta tera ora 4u.gif įdomu ar baltai odai tiktų g.gif
http://kosmetista.ru...chka/38574.html

Aš baltaodė (palyginimui - visos Guerlain pudros man per tamsios, naudoju Bourjois 123 51nr ir tai vos tamsoka), bet labai lengvai užtepus Terra Ora nepatamsina, tinka. Daugiau užtepus patamsina tonu, tada tepu ir ant kaklo, ir ant dekolte. Nu o jau normaliai pritepus, tai 2-3 tonais užsitamsina veidas. smile.gif
Atsakyti
Gal kuri naudojate Guerlain suteikiantį įdegį būtent skirtą kojoms?Kokie būtų atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2013 06 05, 15:51)
Gal kuri naudojate Guerlain suteikiantį įdegį būtent skirtą kojoms?Kokie būtų atsiliepimai?

O yra tokia priemone būtent kojoms?
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2013 06 06, 07:19)
O yra tokia priemone būtent kojoms?

Taip, Guerlain yra, įdomu bandžiusiųjų nuomonė 4u.gif
Atsakyti