Labukas. Jei kas pirko Guerlain TERRA ORA, pasakykit kur pirkot? Nes uzejau i Kristiana, pasake kad nera ir nebus pas juos.......
QUOTE(sulikand @ 2013 06 17, 14:06)
Labukas. Jei kas pirko Guerlain TERRA ORA, pasakykit kur pirkot? Nes uzejau i Kristiana, pasake kad nera ir nebus pas juos.......
O Terra Neriolia yra? ar abieju nera?

Ir aš kažko labai ypatingo nepastebėjau,nelabai mane jie sužavėjo
. Gerai,kad nedidelį kiekį pirkau pasibandymui.

Turiu meteoritų 01 numeriuką, tai nelabai patiko pradžioj, bet dabar jau neįsivaizduoju kaip be jų
veidas gražiau atrodo su jais.

Man irgi meteoritai 01 visai patinka... nenaudoju kasdien, bet kartais, kai jauciu, kad reikia kazko ekstra, uzsidedu. Man jie taip svelniai paskaistina veida. Gal labiau vakariniams makiazui tinka, nes pas mane indelyje labai nemazai tu blizganciu rutuliuku, ypac baltu/sidabriniu, o nedaug zaliu
Dar isbandziau Gurlain Parure de Lumiere skysta pudryte (02 Beige Clar), tai visai nebloga, ypac vasarai. Ji tokia lengva ganetinai, bet man jos daug ir nereikia. Patinka, kad turi SPF 25. Raso, kad ji drekinanti, bet man to nesijaucia, noretusi daugiau dregmes...

Dar isbandziau Gurlain Parure de Lumiere skysta pudryte (02 Beige Clar), tai visai nebloga, ypac vasarai. Ji tokia lengva ganetinai, bet man jos daug ir nereikia. Patinka, kad turi SPF 25. Raso, kad ji drekinanti, bet man to nesijaucia, noretusi daugiau dregmes...
Na aš įsivaizduoju, kad meteoritai realiai nieko ir neturi daryti, išskyrus tai, kad suteikia veidui skaistumo, gyvumo, kuris nėra matomas akivaizdžiai....
O daugiau asmeniškai man jie kaip ir nereikalingi, bet turiu, nes gražus jų apipavidalinimas - dėžutė, burbuliukai... toks žaisliukas kosmetinėj
O daugiau asmeniškai man jie kaip ir nereikalingi, bet turiu, nes gražus jų apipavidalinimas - dėžutė, burbuliukai... toks žaisliukas kosmetinėj

Gal kuri su super atmintim prisimena, kokios kainos +- Kristianoj šių produktų?
GUERLAIN Météorites Pearls Base Collector

GUERLAIN Parure Gold Compact Foundation

GUERLAIN Terra Ora Powder

GUERLAIN Météorites Compact

GUERLAIN Terra Nerolia 19g

GUERLAIN Météorites Pearls Base Collector

GUERLAIN Parure Gold Compact Foundation

GUERLAIN Terra Ora Powder

GUERLAIN Météorites Compact

GUERLAIN Terra Nerolia 19g

Gisana, ar pas mus išvis yra vasaros kolekcija?

QUOTE(A_lika27 @ 2013 07 22, 19:58)
Bronzeriu tikrai nera, nei Terra ora, nei Nerolia
klausiau Kristianoj apie Nerolia, tai net nebuvo apie tokia girdejusios.

Nėra

QUOTE(Gisana @ 2013 07 23, 09:12)
Nėra
aš klausiu, ar turi Terra Ora ar Terra Nerolia. Rodo man į Terracota ir 4 seasons bronzatus ir sako šitie. Omg omg. 

Ir man taip pat buvo