Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

Labukas. Jei kas pirko Guerlain TERRA ORA, pasakykit kur pirkot? Nes uzejau i Kristiana, pasake kad nera ir nebus pas juos.......
Atsakyti
QUOTE(sulikand @ 2013 06 17, 14:06)
Labukas.  Jei kas pirko Guerlain TERRA ORA, pasakykit kur pirkot? Nes uzejau i Kristiana, pasake kad nera ir nebus pas juos.......

O Terra Neriolia yra? ar abieju nera? unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes, pries menesi nusipirkau Guerlain meteoritus ir sepeteli spec., bet nepasakyciau, kad labai jau suzavejo.. Tikejausi kazko labiau woow.. g.gif Turiu 02 beige smile.gif Sakyciau, netgi siek tiek pabalina veiduka g.gif Arba as per daug ju dedu biggrin.gif
Atsakyti
Ir aš kažko labai ypatingo nepastebėjau,nelabai mane jie sužavėjo schmoll.gif . Gerai,kad nedidelį kiekį pirkau pasibandymui.
Atsakyti
Turiu meteoritų 01 numeriuką, tai nelabai patiko pradžioj, bet dabar jau neįsivaizduoju kaip be jų smile.gif veidas gražiau atrodo su jais.
Atsakyti
Man irgi meteoritai 01 visai patinka... nenaudoju kasdien, bet kartais, kai jauciu, kad reikia kazko ekstra, uzsidedu. Man jie taip svelniai paskaistina veida. Gal labiau vakariniams makiazui tinka, nes pas mane indelyje labai nemazai tu blizganciu rutuliuku, ypac baltu/sidabriniu, o nedaug zaliu huh.gif

Dar isbandziau Gurlain Parure de Lumiere skysta pudryte (02 Beige Clar), tai visai nebloga, ypac vasarai. Ji tokia lengva ganetinai, bet man jos daug ir nereikia. Patinka, kad turi SPF 25. Raso, kad ji drekinanti, bet man to nesijaucia, noretusi daugiau dregmes...
Atsakyti
Na aš įsivaizduoju, kad meteoritai realiai nieko ir neturi daryti, išskyrus tai, kad suteikia veidui skaistumo, gyvumo, kuris nėra matomas akivaizdžiai....
O daugiau asmeniškai man jie kaip ir nereikalingi, bet turiu, nes gražus jų apipavidalinimas - dėžutė, burbuliukai... toks žaisliukas kosmetinėj wub.gif
Atsakyti
Gal kuri su super atmintim prisimena, kokios kainos +- Kristianoj šių produktų? 4u.gif

GUERLAIN Météorites Pearls Base Collector
user posted image

GUERLAIN Parure Gold Compact Foundation
user posted image

GUERLAIN Terra Ora Powder
user posted image

GUERLAIN Météorites Compact
user posted image

GUERLAIN Terra Nerolia 19g
user posted image
Atsakyti
Gisana, ar pas mus išvis yra vasaros kolekcija? g.gif
Atsakyti
Bronzeriu tikrai nera, nei Terra ora, nei Nerolia doh.gif klausiau Kristianoj apie Nerolia, tai net nebuvo apie tokia girdejusios.
Atsakyti
QUOTE(A_lika27 @ 2013 07 22, 19:58)
Bronzeriu tikrai nera, nei Terra ora, nei Nerolia  doh.gif  klausiau Kristianoj apie Nerolia, tai net nebuvo apie tokia girdejusios.

Nėra smile.gif aš klausiu, ar turi Terra Ora ar Terra Nerolia. Rodo man į Terracota ir 4 seasons bronzatus ir sako šitie. Omg omg. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 07 23, 09:12)
Nėra smile.gif aš klausiu, ar turi Terra Ora ar Terra Nerolia. Rodo man į Terracota ir 4 seasons bronzatus ir sako šitie. Omg omg.  biggrin.gif

Ir man taip pat buvo lotuliukas.gif as jau kai priejau prie stendo, supratau, kad ju nera, bet kai paklausiau apie Nerolia, tai is karto pripuole prie Terracota ir 4 season, bet dar pridure, kad Guerlain daugiau bronzeriu neturi. Tai as jau nesigincyjau doh.gif Nesuprantu, kodel mus taip skriaudzia ir neleidzia pasidziaugti groziu 4u.gif
Atsakyti