Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies Korekcija, 21 TEMA

Sveikos, mergaites, o gal kuri daretes op. pas gyd.Roka Bagdona Klaipedoje?
Atsakyti
Sveiko, mielosios smile.gif Jau kokie treti metai galvoju apie operaciją.. Niekaip negaliu apsispręsti, ir jau nusibodo tas blaškymasis tarp noriu/nenoriu. Kaip jūs apsisprendėt? Kas paskatino nuspręsti, kad va viskas, tikrai darausi? Aš kasdien keičiu nuomonę biggrin.gif Jau pati sau nusibodau. Pasifdalinkit mintimis smile.gif Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, buvau net pamiršus apie nosies operaciją ir šias temas smile.gif man už 10 d. bus 3 metai po pirmosios op, pakartotinę dariau po 1,5 metų nuo pirmosios (kas pamena mano istoriją, tai žino apie po op atsiradusį gumbelį ant nosies). Op darė Jankūnas. Kol kas tpfu tpfu tpfu viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kataleja28 @ 2013 04 19, 18:06)
Nu ir man keista, kodel  niekur neminimas gyd. Kaikaris! Mano taip pat pirmas daktaras buvo Astrauskas, lygiai taip pat kaip ir tau, man liko tokie patys ispudziai po jo konsultacijos! smile.gif Paskui nuejau pas Kaikari, tai totaliai skirtingai pasijutau, visa konsultacija uztruko zymiai ilgiau, viska ispasakojo ir t.t., likau kaip ir patenkinta! Bet ar norejau nueiti  pas Viksraiti, vis del to nuejau ir pas ji, tai galiu pasakyti, kad patiko lygiai  taip pat kaip ir gyd, Kaikaris! uzsirasiau pas Viksraiti liepos men darytis pilna nosies korekcija, bet vis kazkas neduoda ramybes ar nesuklydau tarp Kaikario ir jo! smile.gif O del taves labai dziaugiuosi, kad tau pasiseke nosytes operacija!:)

As dariausi pas Viksraiti kovo menesi. Po operacijos nosis lyg ir normaliai atrode, tvarke pertvara, truputi vos matoma nosies kuprele (labiau tai nosies kaulo konturas is vieno ir kito sono matesi) ir prasiau galiuka patrumpint.
dziaugiuosi tik rezultatu is profilio, nes patrumpejo truputi ir nebesimato kauliuko is sono, tos a la 'kupreles' nu bet is priekio baklazanas/bulve, kaip as vadinu! nu rimtai kiek skaiciau ir domejausi, lietuvos chirurgai nemoka padaryti tos glamurines mazos nosytes, kaip pvz is meksikietisku serialu, visu aktoriu tokios mazos nosytes ir mazuciai labiau smailesni nosiu galiukai(ten 90% aktoriu su nosiu korekcijom).
as padariau isvadas, kad pats geriausias rezultatas pirma men po operacijos. viksraitis profili sutvarko, bet juk priekis daug svarbesnis!!! nesvarbu kad trumpesne, bet galas ne tiesus ir smailejantis o apvalus ir storas. butinai aptarkit kaip atrodys is priekio!!!
gal jau geriau bandykit pas vitku ar kaikari dar pasikonsultuoti, kuo daugiau skirtingu nuomoniu isgirsit, tuo maziau abejoniu turetu likti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emlina @ 2013 07 06, 00:55)
As dariausi pas Viksraiti kovo menesi. Po operacijos nosis lyg ir normaliai atrode, tvarke pertvara, truputi vos matoma nosies kuprele (labiau tai nosies kaulo konturas is vieno ir kito sono matesi) ir prasiau galiuka patrumpint.
dziaugiuosi tik rezultatu is profilio, nes patrumpejo truputi ir nebesimato kauliuko is sono, tos a la 'kupreles' nu bet is priekio baklazanas/bulve, kaip as vadinu! nu rimtai kiek skaiciau ir domejausi, lietuvos chirurgai nemoka padaryti tos glamurines mazos nosytes, kaip pvz is meksikietisku serialu, visu aktoriu tokios mazos nosytes ir mazuciai labiau smailesni nosiu galiukai(ten 90% aktoriu su nosiu korekcijom).
as padariau isvadas, kad pats geriausias rezultatas pirma men po operacijos. viksraitis profili sutvarko, bet juk priekis daug svarbesnis!!! nesvarbu kad trumpesne, bet galas ne tiesus ir smailejantis o apvalus ir storas. butinai aptarkit kaip atrodys is priekio!!!
gal jau geriau bandykit pas vitku ar kaikari dar pasikonsultuoti, kuo daugiau skirtingu nuomoniu isgirsit, tuo maziau abejoniu turetu likti.  4u.gif

Negirdėjau nei vienos istorijos, kur Lietuvos chirurgas tvarkydamas nosies galiuka padare grazute mazute, gražiai smailejancia ar grazie riesta. Ir mano atveju viksraitis ta galiuka tik sustume. Tapo didele bulve, visiškai be forme. As jo klausau ar išeitų suformuoti aštriu kampu nosyte, mano atveju labiau tinkanti keturmapi galiuka. Jo atsakymas: o tai ka reiškia keturkampe, tai čia reikia dar išimti is sonu kad jin atrodytų keturkampe.... Tai ka jam besakyti kai visiškai nesupranta... Ir aplomai viksraitis nesupranta veido proporciju, lipdo visom ta pačia nosį, net nepagalvofamas kad kitom netiks. Buvau konsultacijoj pas Vitku, tai jis ismatavo veido proporcinguma,kiek cm, parode kur viksraitis suklydo, lur persistenge ir pns. Atrodė daug profesionaliau.
Atsakyti
Operuojuosi ateinanti savaite pas D.Radzeviciu. Dabar esu siek tiek pasimetus, nes buvau tik vienoje konsultacijoje ir mes ten su juo nieko beveik nieko neapkalbejom, nei kaip as atrodysiu po op, nei ka jis man darys, tiesiog bendrai apziurejo nosi ir parode pavyzdzius savo darbu. Ta dabar taip iseina, be jokiu kalbu, tiesiai i operacine?? Visgi patikiu savo veida i jo rankas. Kas daresi pas ji labai noreciau pakalbeti, nes atsiliepimu internete beveik nera.
Ir dar, ar galima gauti pasto slaptazodi?? Labai noriu paziureti i jusu nosytes.
Atsakyti
Sveikos,
pries menesi pasidariau pakartotina nosies korekcija pas Jankuna. Su programa padare korekcijas ir atspausdino nuotrauka kaip atrodysiu. Ka zadejo, ta ir padare. Dabar atrodau kaip toje nuotraukoje. Beliko laukt kol praeis visi pamelynavimai ir tiketis kad neisimes kokie randejimo procesai, ar siaip organizmas neiskres kokio nors poksto.
Atsakyti
QUOTE(julyska @ 2013 07 08, 09:30)
Sveikos,
pries menesi pasidariau pakartotina nosies korekcija pas Jankuna. Su programa padare korekcijas ir atspausdino nuotrauka kaip atrodysiu. Ka zadejo, ta ir padare. Dabar atrodau kaip toje nuotraukoje. Beliko laukt kol praeis visi pamelynavimai ir tiketis kad neisimes kokie randejimo procesai, ar siaip organizmas neiskres kokio nors poksto.

O pirmąją darėtės irgi pas Jankūną? Kodėl reikėjo pakartotinės? Einu pas jį konsultacijai.
Atsakyti
QUOTE(K&A @ 2013 07 07, 22:34)
Operuojuosi ateinanti savaite pas D.Radzeviciu. Dabar esu siek tiek pasimetus, nes buvau tik vienoje konsultacijoje ir mes ten su juo nieko beveik nieko neapkalbejom, nei kaip as atrodysiu po op, nei ka jis man darys, tiesiog bendrai apziurejo nosi ir parode pavyzdzius savo darbu. Ta dabar taip iseina, be jokiu kalbu, tiesiai i operacine?? Visgi patikiu savo veida i jo rankas. Kas daresi pas ji labai noreciau pakalbeti, nes atsiliepimu internete beveik nera.
Ir dar, ar galima gauti pasto slaptazodi?? Labai noriu paziureti i jusu nosytes.

Cia ir yra didziausia klaida su Radzevicium. Nes jis kalba aptakiai, nieko negarantuoja ir nepasako kaip bus. O paskui per velu reiksti priekaistus, nes jokio akivaizdaus susitarimo nebuvo. Operavausi pas ji, tada po 8 metu ryzausi pakartotinei pas Kaikari. Radzevicius nepadare NIEKO, nes liko ir kuprele ir nosis nusileido, tai atrodziau kaip pries operacija jau po puses metu. Nepatariu nuosirdziai eit pas ji, bet linkiu visko geriausio jei apsisprendet.
Atsakyti
QUOTE(Angelique @ 2013 07 08, 19:03)
O pirmąją darėtės irgi pas Jankūną? Kodėl reikėjo pakartotinės? Einu pas jį konsultacijai.

pirmaja dare Papeckys. Antros reikejo, nes nusileido nosies galas ir siaip kaip bulba pasidare, be to vienoje puseje buvo tokia iduba pasidariusi. Jankunas nosies gala pakele, padare plonesni ir i iduba idejo audiniu is mano nosies galo.
Jankunas man labai patiko, stebuklu nezada, bet gerai dirba.
Atsakyti
QUOTE(julyska @ 2013 07 09, 15:19)
pirmaja dare Papeckys. Antros reikejo, nes nusileido nosies galas ir siaip kaip bulba pasidare, be to vienoje puseje buvo tokia iduba pasidariusi. Jankunas nosies gala pakele, padare plonesni ir i iduba idejo audiniu is mano nosies galo.
Jankunas man labai patiko, stebuklu nezada, bet gerai dirba.

Aš jau po konsultacijos pas Jankūna. Tikrai taip, stebuklų nežada, ypatingai, kai reikia koreguoti nedaug. Bet susidariau įspūdį, kad žmogus tikrai supranta , ką daro. Užsirašiau operacijai.
Greičiasiai apie jūsų atvejį ir buvo jis užsiminęs, nes pasakojo, kad taisė kolegos darytą nosytę, iš vienos vietos kažką išėmė, į kitą įdėjo smile.gif
Atsakyti
Pasiziurekite Holivudo zvaigzdziu nosiu korekcijas: http://www.cosmopoli...s.d?id=61780813
Cia labai matosi, kokios nosytes gaunasi priklausomai nuo rases. Cia toms, kurios svaigo apie braziliu nosytes smile.gif Is musu lietuviskos vargu ar iseis braziliska smile.gif Kaulu struktura, forma ir t.t
Atsakyti