Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies Korekcija, 21 TEMA

QUOTE(Bubbleghost @ 2013 12 30, 17:19)
Sveikos,
Pas mane nosis tikrai ilga ir su nemaza kauline kuprele.
Nepabijosiu, ir imesiu savo nosies foto. Ar yra kas turejo panasia nosi ir daresi operacija? Nes darbo nusimato nemazai. Ar likot patenkintos?
Labiausiai domina operacija pas S.V.
user posted image

nerodo nuotraukos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Malina4ka @ 2013 12 30, 20:57)
nerodo nuotraukos unsure.gif

Su Naujais ,mergaites 4u.gif
Atsakyti
Su naujais! Su Naujais pasikeitimais! 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Su naujaisiais! Sekmingu pasikeitimu 2014-siais 4u.gif

Gal kas pasidalintu su manimi ikioperacinemis baimemis? blush2.gif Visos, aisku, pergyvena, kad op. butu sekminga ir t.t. Bet ar kas turi tokia kvaila baime "ka aplikiniai pagalvos"...? kaip bendradarbiai ziures... o gimines... As vis bandau save nuteikti, kad cia gi labai faina, grazu bus. Na labai smagu suzinot, kad ne as viena tokia blink.gif
O dar smagiau butu suzinoti tikra patirti, ar labai pastebejo aplinkiniai pasikeitima.
Papildyta:
QUOTE(Malina4ka @ 2013 12 30, 11:43)
Sveikos, Man tai Sausio 6d. pas SV. Tik va be problemu negaliu.. susirgt turejau jau 24., ir vis dar nieko doh.gif  o jau arteja ta diena. Kaip supratau operuos ir jei susirgsiu tik sake anestezelogei pasakyt. bet straipsniuose skaiciau kad negalima darytis per mm. Ka patarsite? smile.gif))

Jei iki 06 d. neprisjungciau, linkiu jums stiptybes, kantrybes ir didziausios sekmes tadien. Zodziu, laikau "ciurikus" 4u.gif

Atsakyti
Per menstruacijas geriau operacijos nedaryti. Kraujas pasiruošęs ištekėt iš visur organizme. Įsipjaukit pirštą sirgdamos pamatysit kiek ilgai ir kaip kraujuos. Rimti chirurgai net nerizikuoja schmoll.gif 4u.gif sėkmės
Atsakyti
QUOTE(chaosasgalvoje @ 2014 01 03, 22:38)
Gal kas pasidalintu su manimi ikioperacinemis baimemis?  blush2.gif  Visos, aisku, pergyvena, kad op. butu sekminga ir t.t.  Bet ar kas turi tokia kvaila baime "ka aplikiniai pagalvos"...? kaip bendradarbiai ziures... o gimines...

Taip par ziauriai del sito pergyvenu. unsure.gif Daug visokiu minciu - niekaip is galvos neiseina. doh.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos smile.gif
Manes tai nelabai kamuoja tokios mintys, ka pagalvos bendradarbiai ar gimines. Darbe, manau, nelabai kas ir pastebes (aisku tik mano kabineto mergos, nes jos jau ir zino, kad bus operacija), o gimines jau 100 metu zino, kad noriu pasidaryti tokia operacija, tai kai pasakiau, tai nelabai ir atkalbinejo, tik poasake, kad isprotejau biggrin.gif , bet nelabai kreipiu demese ax.gif
Man darys sausio 10 diena, tai gerai dabar sergu mm, baigsis jau pirmadieni.

O kaip Malina4ka, ar viskas tvarkoj, ar prasidejo laiku mm?

Man tai baisiausias stresas, kaip sugis, kad nebutu jokiu komplikaciju tfu tfu tfu, o vaizdas vistiek turetu buti geresnis, nei dabar smile.gif
Ir dar neramina, kad netycia nesusizeisciau po OP arba nesuzeistu mazoji, nes ji megsta uz nosies griebti biggrin.gif , reikes saugotis nuo vaiku doh.gif

Zodziu, linkiu visoms tik grozio ir sekmes!!!

P.S. ir dar viena is baimiu: nezinau kaip seksis parvairuoti po OP is Kauno i Vilniu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiazuu @ 2014 01 04, 09:25)
Per menstruacijas geriau operacijos nedaryti. Kraujas pasiruošęs ištekėt iš visur organizme. Įsipjaukit pirštą sirgdamos pamatysit kiek ilgai ir kaip kraujuos. Rimti chirurgai net nerizikuoja schmoll.gif  4u.gif  sėkmės

Na kolkas nesusirgau, gal pratepsiu 2 dienas dar unsure.gif tik va dabar baisu kad nescia kartais nebuciau, tiek dienu veluoja biggrin.gif gal dar grisiu 6d ne su nauja nosim o su nauja zinia lotuliukas.gif
Papildyta:
as tai negaliu patiket kad jau greit ateis mano pasikeitimu diena biggrin.gif baisu kaip cia viskas bus, kaip jausiuos pabudus. Dar ziurineju paskutines nuotraukas nosiuku. Va pas viksraitis.com atsirado nauju foto, vat naujos tamsios mergaites patinka man nosiukas, toks restesnis. tai jau pasimeciau kokios noriu. Irgi pas ja ne is mazuju buvo nosis bet va kaip graziai sumazino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malina4ka @ 2014 01 04, 13:24)

Papildyta:
as tai negaliu patiket kad jau greit ateis mano pasikeitimu diena biggrin.gif baisu kaip cia viskas

O as dar pergyvenu, kaip is kauno i vilniu grizt. Gal geriau ten pasilikt, gal viesbutuka paziuret.. juk po 3-5 dienu reikes vel pas ji grizt, pasirodyti. Tad lengviau gal butu Kaune savaite praleisti... g.gif
kaip jus darysit?
Atsakyti
vaziuosiu i vln atgal, vaikinas nuves smile.gif o del to kad po 4 dienu reiks pasirodyt nieko man nesake g.gif nes sakiau jam kad esu is vln, tai sake tamponus kita diena istrauks ir po savaites gipsa nuims. arba as kazka praleidau
Atsakyti
QUOTE(Malina4ka @ 2014 01 04, 15:39)
vaziuosiu i vln atgal, vaikinas nuves smile.gif o del to kad po 4 dienu reiks pasirodyt nieko man nesake g.gif  nes sakiau jam kad esu is vln, tai sake tamponus kita diena istrauks ir po savaites gipsa nuims. arba as kazka praleidau

Aga g.gif gal man nedes gipso ?! Kazin, ar visada ta gipsa uzdeda? nieko neminejo kad su gipsu savaite teks sedeti
Papildyta:
QUOTE(Malina4ka @ 2014 01 04, 13:24)
Va pas viksraitis.com atsirado nauju foto, vat naujos tamsios mergaites patinka man nosiukas, toks restesnis. tai jau pasimeciau kokios noriu. Irgi pas ja ne is mazuju buvo nosis bet va kaip graziai sumazino smile.gif

Kad nosis gan didelis isejo, ar cia patinimas? g.gif Ir kreivokas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rupee: 04 sausio 2014 - 15:53
QUOTE(Rupee @ 2014 01 04, 15:52)
Aga  g.gif  gal man nedes gipso ?! Kazin, ar visada ta gipsa uzdeda? nieko neminejo kad su gipsu savaite teks sedeti

Priminkit ka Jums darys? gal ten nesudetinga kazkas.

Papildyta:

Kad nosis gan didelis isejo, ar cia patinimas? g.gif Ir kreivokas...
[/quote]

Na priekys tai joo,sugrieztejo merginos veido bruozai, nelabai vykes. bet is sono tai idealiai sakyciau. Na palyginus kas buvo tai cia grazi nosyte smile.gif Vat idomu kada cia visos nuotraukos padarytos.. bet tik nuemus gipsa tai abejociau nes dar patines turetu but veidas g.gif
Atsakyti