Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies Korekcija, 21 TEMA

QUOTE(Malina4ka @ 2014 01 04, 16:00)
Priminkit ka Jums darys? gal ten nesudetinga kazkas.

Reikia gan daug trumpint, siaurinti galiuka... mano nosies pertvara - tiesi, bet vistiek sake reikes lauzyti, kitaip negaletu padaryti trumpos. Tai kazin kaip ten bus... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Malina4ka @ 2014 01 04, 16:04)
Na priekys tai joo,sugrieztejo merginos veido bruozai,  nelabai vykes. bet is sono tai idealiai sakyciau. Na palyginus kas buvo tai cia grazi nosyte smile.gif

Istikro tai is to viksraicio puslapio, man ne vienos paneles nosis is priekio nepatinka, is sono tai beveik visu idealus nosis, vat is priekio...
Atsakyti
Aš manau, kad iš priekio ir sunkiausia pagerinti vaizdą. Apie tokias nosis iš šono tai ir aš svajoju ir jau tiek būčiau laiminga ax.gif
Atsakyti
Istikro tai is to viksraicio puslapio, man ne vienos paneles nosis is priekio nepatinka, is sono tai beveik visu idealus nosis, vat is priekio...
[/quote]

na priekio kazkaip jis daryt nemoka unsure.gif ar ten jau tokios nosys kad idealiai negalima padaryt, ar cia mes per daug prikabus biggrin.gif
nes realiai paziurekit nuotraukas pvz is klubu kur imeta i facebooka ar delfi tai nu ner tobulu nosiuku.
Atsakyti
Dar klausymas merginoms kurios jau pasidare operacijas ka su savim pasiimt i klinika kad lengviau prabut tas sunkiausias dienas? Kas svarbiausia? zinau kad reikia paimt vazelino, po to geriau vandenuka koki gert per siaudeli kol dar tamponai bus. kas dar? smile.gif
Atsakyti
Sakykit, merginos, ar kai jums sudare eskizine nuotrauka busimos nosies, ji jums idealiai patiko? blink.gif Man siandien SV sudare, na bet neatrode man tai ideali nosis. Jau nekalbant apie tai, kad pati sau labai keistai atrodziau, bet tai gal normalu... Rode jis man ir kelias nuotraukas merginu nosiu, tai vienos nosis po operacijos buvo net grazesne nei eskize, ka jau kalbet apie "pries".. Kaip jums buvo?
Atsakyti
QUOTE(antica @ 2014 01 04, 21:33)
Sakykit, merginos, ar kai jums sudare eskizine nuotrauka busimos nosies, ji jums idealiai patiko?  blink.gif Man siandien SV sudare, na bet neatrode man tai ideali nosis. Jau nekalbant apie tai, kad pati sau labai keistai atrodziau, bet tai gal normalu... Rode jis man ir kelias nuotraukas merginu nosiu, tai vienos nosis po operacijos buvo net grazesne nei eskize, ka jau kalbet apie "pries".. Kaip jums buvo?

Man rode 4 variantus, galejau pati issirinkti. Nu man tai aisku patiko, nes nuotraukoj buvo lb lb maza, daili nosyte, bet zinokit tikrai nebus 100% taip kaip nuotraukoj, deja. Tad labai atidzai rinkites istaiga bei chirurga ir ne vien pagal suphotoshopintas nuotraukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rupee: 04 sausio 2014 - 22:27
QUOTE(Rupee @ 2014 01 04, 22:25)
Man rode 4 variantus, galejau pati issirinkti. Nu man tai aisku patiko, nes nuotraukoj buvo lb lb maza, daili nosyte, bet zinokit tikrai nebus 100% taip kaip nuotraukoj, deja. Tad labai atidzai rinkites istaiga bei chirurga ir ne vien pagal suphotoshopintas nuotraukas.

Na man rode 2 varaintus. SV antras mano aplankytas chirurgas, pirmasis irgi jokiu stebuklu neparode. Suprantu, kad nebus grynai taip, kap nuotraukoje, bet noretusi bent joje matyti tikrai dailia nosyte. Juolab, kad mano variantas nera kazkoks sudetingas, pagrinde del galiuko daryti noriu..
Atsakyti
QUOTE(Malina4ka @ 2014 01 04, 17:12)
Dar klausymas merginoms kurios jau pasidare operacijas ka su savim pasiimt i klinika kad lengviau prabut tas sunkiausias dienas? Kas svarbiausia? zinau kad reikia paimt vazelino, po to geriau vandenuka koki gert per siaudeli kol dar tamponai bus. kas dar? smile.gif

Sveikos,

Irgi labai aktualu. Gal parasys kas jau po op. O kiek laiko po operacijos klinijoje busite?
Papildyta:
QUOTE(antica @ 2014 01 04, 21:33)
Sakykit, merginos, ar kai jums sudare eskizine nuotrauka busimos nosies, ji jums idealiai patiko?  blink.gif Man siandien SV sudare, na bet neatrode man tai ideali nosis. Jau nekalbant apie tai, kad pati sau labai keistai atrodziau, bet tai gal normalu... Rode jis man ir kelias nuotraukas merginu nosiu, tai vienos nosis po operacijos buvo net grazesne nei eskize, ka jau kalbet apie "pries".. Kaip jums buvo?

Gal normalu atrodyti sau keistai... gal labiau neiprastai nei keistai.
as i savo nuotraukas ziuriu kasdien jau koki men., tai jau pradedu jaustis tokia lotuliukas.gif bet kai pirma karta paziurejau, buvo neiprasta. tik negaleciau sakyt, kad man nepatiko. jei nepatinka, manyciau reiketu kalbetis su chirurgu, gal jis ne taip suprato jusu norus.
man asmeniskai, turinciai nosi su kuprele, butu katastrofa gauti riesta nosi smile.gif ta labai akcentavau chirurgui.
Atsakyti
QUOTE(chaosasgalvoje @ 2013 12 27, 18:17)
Sveiki,
Na gal atsiras bent viena, patenkinta/nepatenkinta Vitkaus darbu...? Nerandu komentaru apie ji... Kazkaip tusciai tiketi, kad didele kaina reiskia super rezultatus nesinori. Atsiliepkit kas nors.. ka...  4u.gif

Mane irgi tai domina, todel siek tiek paskaiciau ankstesnes temas. Radau dvi nares, kurioms reikejo pakartotines operacijos po jo operaciju. Siek tiek isgasdino, nes daugiau komentaru nelabai apie ji ir radau. Va cia vienos nares nuomone-
QUOTE(*Saulyte** @ 2012 02 20, 12:32)
Man Vitkus atkrito butent del to, kad sitam forume buvo daugiau merginu su nepasisekusiom operacijom. Net nepamenu ar buvo, kad labai kas nors dziaugtusi jo atlikta operacija. Gal jau ir nebera paciu senuju temu, bet kiek pamenu, tai pas Vitku sumoki nemaza suma, o operuoja jauni chirurgai, o ne pats Vitkus. Gal as ir klystu.

As nesu linkusi su ja sutikti, nes radau tik tas dvi nares, apskritai pas ji besidariusias ir abi, deja, su priekabem, bet juk tai nereiskia, kad 100proc jis blogai daro. Gal atsiras is senbuviu, kurios skaite, mate, girdejo apie jo pavykusius darbus? g.gif Temu nuo...iki skaityt siek tiek bijau, nes man jos ivaro nemazai streso ir baimes... As manau, kad komentaru apie ji mazai del kainos, nes ne kiekvienam ji ikandama, o tos, ktios "ikanda" hihihi.gif galbut yra kokios turtingos ir garsios, todel tikrai SM forumuose nesedi... Galbut naivi ta mano nuomone, bet vistiek esu linkusi taip manyt. O tai, kad operuoja ne pats Vitkus, manau, yra visiska nesamone g.gif Ne, bet narkozej vargu ar zinosi, kas daros kai uzmiegi hihihi.gif mazu liudininkus reiks vestis biggrin.gif
Atsakyti

Papildyta:
QUOTE(Malina4ka @ 2014 01 04, 17:12)
.

Na, ka... sekmes tau rytoj. Linkiu , kad lengvai ir greitai viskas praeitu. O svarbiausiai , kad grazi nosyte iseitu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rupee: 05 sausio 2014 - 17:26
O gal zinot/turit lengvai naudojama programa, kur galima pabanyti pasikoreguoti nosytes? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(antica @ 2014 01 05, 19:57)
O gal zinot/turit lengvai naudojama programa, kur galima pabanyti pasikoreguoti nosytes? ax.gif

Aha, man irgi būtų labai aktualu. 4u.gif
Atsakyti