QUOTE(chaosasgalvoje @ 2013 12 27, 18:17)
Sveiki,
Na gal atsiras bent viena, patenkinta/nepatenkinta Vitkaus darbu...? Nerandu komentaru apie ji... Kazkaip tusciai tiketi, kad didele kaina reiskia super rezultatus nesinori. Atsiliepkit kas nors.. ka...
Mane irgi tai domina, todel siek tiek paskaiciau ankstesnes temas. Radau dvi nares, kurioms reikejo pakartotines operacijos po jo operaciju. Siek tiek isgasdino, nes daugiau komentaru nelabai apie ji ir radau. Va cia vienos nares nuomone-
QUOTE(*Saulyte** @ 2012 02 20, 12:32)
Man Vitkus atkrito butent del to, kad sitam forume buvo daugiau merginu su nepasisekusiom operacijom. Net nepamenu ar buvo, kad labai kas nors dziaugtusi jo atlikta operacija. Gal jau ir nebera paciu senuju temu, bet kiek pamenu, tai pas Vitku sumoki nemaza suma, o operuoja jauni chirurgai, o ne pats Vitkus. Gal as ir klystu.
As nesu linkusi su ja sutikti, nes radau tik tas dvi nares, apskritai pas ji besidariusias ir abi, deja, su priekabem, bet juk tai nereiskia, kad 100proc jis blogai daro. Gal atsiras is senbuviu, kurios skaite, mate, girdejo apie jo pavykusius darbus?

Temu nuo...iki skaityt siek tiek bijau, nes man jos ivaro nemazai streso ir baimes... As manau, kad komentaru apie ji mazai del kainos, nes ne kiekvienam ji ikandama, o tos, ktios "ikanda"

galbut yra kokios turtingos ir garsios, todel tikrai SM forumuose nesedi... Galbut naivi ta mano nuomone, bet vistiek esu linkusi taip manyt. O tai, kad operuoja ne pats Vitkus, manau, yra visiska nesamone

Ne, bet narkozej vargu ar zinosi, kas daros kai uzmiegi

mazu liudininkus reiks vestis