Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies Korekcija, 21 TEMA

QUOTE(*dora* @ 2013 03 02, 14:59)
Rezultatas mane nuliudino... schmoll.gif  zodziu,turejau trikampio formos nosi, ilgoka,plati ir bulvinis galiukas.Siandien turiu trumpesne nosyte, bet dar platesne nei buvo pries tai, galiuko aplamai nerasta nes atrodo,kaip istines bumbulas, ziurint i save matau mergaite su parselio nosimi is filmo penelope  blink.gif Nosies sutrumpinimo kaina, ji tiesiog buvo sustumta,ko pasekoje ji siandien yra zymiai platesne,nors mano pagrindinis noras buvo susiaurinti ir sumazinti galiuka.Kadangi esu perskaiciusi visas forumo temas, tad zinau,kad nosies galiukas gali keistis tad labai viliuosi,kad ir man sumazes ir igaus forma, nors kaip zinia kitom merginom ir per metus laiko jis nepasikeicia, siuo atveju mano svajone taip ir liktu neissipildziusi...:-( nors pries operacija buvau ivertinusi savo galimybes, ir zinojau,kad is fideles nosies nepadarys demi more nosytes, bet toks rezultatas visiskai netenkina....:-(
Papildyta:

Manau,kad tikrai turejau sloga,nes tris dienas dienas nosis tikrai"varvejo", bet siandien jau viskas ok, ir kvepavimas puikus ir uzgulimo nera :-) bet vat kita beda dabar, nosis nei tinka, nei patinka:-(

Na, o kiek laiko praėjo po operacijos? Mano nosis prieš op buvo su labai didele kupra ir kreiva, nes buvo sulūžus, tai rezultatas mane jau tenkino po 2 savaičių, tik nuėmus įtvarus. Bet buvo tikrai bulbikė, galiukas buvo storesnis. Vienu momentu net buvo biški atsiradęs kreivumas, tiesa, matomas tik nuotraukose, bet dabar to nebėra. Nosis iki metų tikrai keičiasi, ypač galiukas. Man galutinai susiformavo ir nustojo keistis po pusantrų metų. Taigi jei tu po operacijos dar nesenai, raminkis ir lauk smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Ašara @ 2013 02 21, 18:50)
pagarsėjęs konkrečiai dėl nosies operacijų neigiamai ar aplamai veido plastikoj?
kad papus jis gerai didina, dar ne viskas-ši operacija plastikos chirurgijoj laikoma pačia nesudėtingiausia...

Na, aš pas jį dariausi nosies plastinę, tai likau labai net patenkinta smile.gif Ir kaip žmogus jis man patiko. Pamenu, prieš operaciją ėjau pas kelis chirurgus konsultacijai ir nė pas vieną nenorėjau operuotis, o va, nuėjau pas Papečkį ir jau po pirmos konsultacijos sutarėm datą. Tiesiog jaučiau, kad pas jį pasiseks ir viskas bus gerai, taip ir buvo.
Atsakyti
Sveikos merginos... taip ir nesulaukiau nuomoniu apie Renalda Vaiciuna, bet uzsirasiau op balandzio 2 dienai... Dabar mane domina ar ilgsai kencfiamas skausmas ir jauciamas diskomfortas po op ? ir po kiek laiko mazdaug vidutiniskai galima gristi i darba? nes nzn kuriam laikui imt atostogas?
Atsakyti
QUOTE(ruta840319 @ 2013 03 03, 19:45)
Sveikos merginos... taip ir nesulaukiau nuomoniu apie Renalda Vaiciuna, bet uzsirasiau op balandzio 2 dienai... Dabar mane domina ar ilgsai kencfiamas skausmas ir jauciamas diskomfortas po op ? ir po kiek laiko mazdaug vidutiniskai galima gristi i darba? nes nzn kuriam laikui imt atostogas?

Po operacijos didesnį diskomfortą jausi maždaug dvi savaites. Liečiant nosį maudimą šiokį tokį gali jaust ir ilgiau. Mėlynės išnyksta per porą trejetą savaičių. Bet aš kiek pamenu jau po savaitės, kai tik įtvarą pakeitė mažesniu, šuoliavau į paskaitas, bet tai man būtinai reikėjo. Šiaip, jei tik gali - pasiimk atostogas mėnesiui, ilgiau tikrai nereikės smile.gif O per mėnesį tinimai paslūgs, veidas normalizuosis, mėlynės dings smile.gif

Atsakyti
Aciu labai uz informacija ... tada teks kokias tris savaites prasytis, nes darys atvira op ... kad istinus nosis bus manes tai negasdina svarbu melynes dingtu... biggrin.gif nes dirbu su zmonemis smile.gif))
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Norejau pasiteirauti, ar kuri daretes pakartotine op pas Astrauska? Ir ar uz pakartotine op reikia moketi, nors nepavykisi op daktaro kalte?
Atsakyti
QUOTE(Draugeliuke @ 2013 01 28, 15:27)
As galvoju nejau nei vienas zmogus nera padaves subjaurojusio chirurgo i teisma ar kitokiu budu reikalaves atlyginti zala? Bent materialine... Tos, kurioms chirurgai  pasiule istaisyti klaida manau tikrai atsirastu, tik kazin ar kuri sutiko. Ar merginos bijo, kad padavus chirurga i teisma po to joks kitas Lietuvos chirurgas nesiims ju operuoti?

Zinok manau, kad taip pilnai gali buti juk ju kasta nera didele. Ir jei tu turesi dideliu nemalonumu tai manau, kad kitas daktaras nelabai nores rizikuoti. Manau velniai nemate tu keliu tukst. juk ne vien pinigai cia egzistuoja.
Atsakyti
Sveikos,
ar galeciau i albuma ikelti savo foto? Noreciau suzinoti jusu nuomone ar verta tvarkytis nosyte? Dauguma sako, kad neprisigalvociau nesamoniu, bet cia manau siaip Lietuvoje toks poziuris i plastines operacijas. Turiu kuprele ir asimetrija ir priekio. Noreciau nuomenes ypac is tu, kurios turi panasia nosyte ir kokie rezultatai...
Atsakyti
QUOTE(Bitch_Intriguer @ 2013 03 02, 21:44)
Na, o kiek laiko praėjo po operacijos? Mano nosis prieš op buvo su labai didele kupra ir kreiva, nes buvo sulūžus, tai rezultatas mane jau tenkino po 2 savaičių, tik nuėmus įtvarus. Bet buvo tikrai bulbikė, galiukas buvo storesnis. Vienu momentu net buvo biški atsiradęs kreivumas, tiesa, matomas tik nuotraukose, bet dabar to nebėra. Nosis iki metų tikrai keičiasi, ypač galiukas. Man galutinai susiformavo ir nustojo keistis po pusantrų metų. Taigi jei tu po operacijos dar nesenai, raminkis ir lauk smile.gif
Papildyta:
Na, aš pas jį dariausi nosies plastinę, tai likau labai net patenkinta smile.gif Ir kaip žmogus jis man patiko. Pamenu, prieš operaciją ėjau pas kelis chirurgus konsultacijai ir nė pas vieną nenorėjau operuotis, o va, nuėjau pas Papečkį ir jau po pirmos konsultacijos sutarėm datą. Tiesiog jaučiau, kad pas jį pasiseks ir viskas bus gerai, taip ir buvo.

Na datą tai jis greit paskiria.Bet mano nuomonė apie jį kitokia.
Atsakyti
Mergaitės, buvau truputį dingusi, bet vėl seku šią temelę tik nebegaliu įeiti į paštą, gal galit kas atsiųsti į až. Anksčiau jis buvo su skaičiuku
Atsakyti
Labukas smile.gif

na ką, praėjo 4 mėnesiai po operacijos, kitą savaitę važiuosiu pasirodyti Vikšraičiui. Galiu pasakyti tiek, bendras rezultatas visai tenkina ypač, kai pagaliau pripratau prie savęs, bet trūkumų irgi yra.
Laukiu nesulaukiu, kada bent kiek pamažės nosies galiukas, nes tikrai bulviukas šioks toks. O didžiausia bėdele, kad šnervė viena turi gylesnį linkį nei kita. Na, nėra labai didelio skirtumo, bet manau, kad čia jau niekas nepasikeis.
Gerai, kad nebeturiu pagrindinio ilgos kuprotos nosies komplekso ir galiu puikiai kvėpuoti smile.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif

na ką, praėjo 4 mėnesiai po operacijos, kitą savaitę važiuosiu pasirodyti Vikšraičiui. Galiu pasakyti tiek, bendras rezultatas visai tenkina ypač, kai pagaliau pripratau prie savęs, bet trūkumų irgi yra.
Laukiu nesulaukiu, kada bent kiek pamažės nosies galiukas, nes tikrai bulviukas šioks toks. O didžiausia bėdele, kad šnervė viena turi gylesnį linkį nei kita. Na, nėra labai didelio skirtumo, bet manau, kad čia jau niekas nepasikeis.
Gerai, kad nebeturiu pagrindinio ilgos kuprotos nosies komplekso ir galiu puikiai kvėpuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(play_girl @ 2013 03 10, 18:10)
Labukas smile.gif

Gerai, kad nebeturiu pagrindinio ilgos kuprotos nosies komplekso ir galiu  puikiai kvėpuoti smile.gif

Sveikute, klausyk noriu pasiklausti del tos snerves, kaip suprasti turi gilesni linki? Mane kai operavo SV tai sake kad turejo bedu uzsiuti viena snerve, del to reikejo naktimis deti tamponelius suvilgytus aliejumi, kad tas audinis nesukietetu.. zodziu nzn kaip paaiskinti, bet mano viena puse yra kaip ir nusileidusi ir normali, o kita snerve dar atrodo istinusi, ir pvz kai bandau zaisti su snervem (jas "praskiest" biggrin.gif) tai viena normaliai o kita tokia kaip ir kieta, vietoj stovinti. Nezinau ar supratai.. Ir dar del to kad ta snerve dar istinusi, nosis atrodo palinkusi i kaire puse.. nezymiai , bet matosi, tai as labai tikiuosi, kad tas tinimas dar praeis? :? Man menuo ir savaite po op . O galiukas dar laikosi istines ane?

***** nesuprantu, ar cia musu chirurgai tokie ar kas.. Kiek as ziurejau video youtube apie rhinoplastika, tai ten po savaites dvieju kai nuimdavo itvara nesimatydavo jokiu patinimu nieko, ir nei tas nosies galiukas istines buvo nei ka, o pas mus ziuriu visom istine tie galiukai, tarp akiu taip pat istine.. keista kazkaip doh.gif
Atsakyti