QUOTE(*dora* @ 2013 03 02, 14:59)
Rezultatas mane nuliudino...
zodziu,turejau trikampio formos nosi, ilgoka,plati ir bulvinis galiukas.Siandien turiu trumpesne nosyte, bet dar platesne nei buvo pries tai, galiuko aplamai nerasta nes atrodo,kaip istines bumbulas, ziurint i save matau mergaite su parselio nosimi is filmo penelope
Nosies sutrumpinimo kaina, ji tiesiog buvo sustumta,ko pasekoje ji siandien yra zymiai platesne,nors mano pagrindinis noras buvo susiaurinti ir sumazinti galiuka.Kadangi esu perskaiciusi visas forumo temas, tad zinau,kad nosies galiukas gali keistis tad labai viliuosi,kad ir man sumazes ir igaus forma, nors kaip zinia kitom merginom ir per metus laiko jis nepasikeicia, siuo atveju mano svajone taip ir liktu neissipildziusi...:-( nors pries operacija buvau ivertinusi savo galimybes, ir zinojau,kad is fideles nosies nepadarys demi more nosytes, bet toks rezultatas visiskai netenkina....:-(
Papildyta:
Manau,kad tikrai turejau sloga,nes tris dienas dienas nosis tikrai"varvejo", bet siandien jau viskas ok, ir kvepavimas puikus ir uzgulimo nera :-) bet vat kita beda dabar, nosis nei tinka, nei patinka:-(

Papildyta:
Manau,kad tikrai turejau sloga,nes tris dienas dienas nosis tikrai"varvejo", bet siandien jau viskas ok, ir kvepavimas puikus ir uzgulimo nera :-) bet vat kita beda dabar, nosis nei tinka, nei patinka:-(
Na, o kiek laiko praėjo po operacijos? Mano nosis prieš op buvo su labai didele kupra ir kreiva, nes buvo sulūžus, tai rezultatas mane jau tenkino po 2 savaičių, tik nuėmus įtvarus. Bet buvo tikrai bulbikė, galiukas buvo storesnis. Vienu momentu net buvo biški atsiradęs kreivumas, tiesa, matomas tik nuotraukose, bet dabar to nebėra. Nosis iki metų tikrai keičiasi, ypač galiukas. Man galutinai susiformavo ir nustojo keistis po pusantrų metų. Taigi jei tu po operacijos dar nesenai, raminkis ir lauk

Papildyta:
QUOTE(Ašara @ 2013 02 21, 18:50)
pagarsėjęs konkrečiai dėl nosies operacijų neigiamai ar aplamai veido plastikoj?
kad papus jis gerai didina, dar ne viskas-ši operacija plastikos chirurgijoj laikoma pačia nesudėtingiausia...
kad papus jis gerai didina, dar ne viskas-ši operacija plastikos chirurgijoj laikoma pačia nesudėtingiausia...
Na, aš pas jį dariausi nosies plastinę, tai likau labai net patenkinta