Įkraunama...
Įkraunama...

Estee Lauder

As dabar naudoju sita kremuka, normaliai ir misriai odai. Patinka man jis 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2007 12 13, 21:07)
As dabar naudoju sita kremuka, normaliai ir misriai odai. Patinka man jis  4u.gif
user posted image

Naudojau ir as si kremuka - man jis tai nelabai, palieka plevele ant odos. Nors kvepia skaniai -agurkais. Po to pabanziau Day Wear Plus Sheer Tint Release - ir lengviau tepasi ir suteikia grazu atspalvi odai. thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2007 12 16, 05:52)
Naudojau ir as si kremuka - man jis tai nelabai, palieka plevele ant odos. Nors kvepia skaniai -agurkais. Po to pabanziau Day Wear Plus Sheer Tint Release - ir lengviau tepasi ir suteikia grazu atspalvi odai.  thumbup.gif

g.gif Kažkaip nepastebėjau jokios plėvelės, puikiai susigeria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2007 12 16, 12:32)
g.gif  Kažkaip nepastebėjau jokios plėvelės, puikiai susigeria smile.gif

Na, skirtingai odai skirtingi kremai tinka smile.gif
As vien jau del kvapo ta kremuka sunaudojau blush2.gif
Atsakyti
Dar naudoju Idealist Micro D, tai toks sildantis sveitiklis, isvalo poras ir pasalina negyvas lasteles. Pats procesas nelabai malonus, karsta ir persti siek tiek, bet efektas uztat koks!! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2007 12 16, 13:32)
g.gif  Kažkaip nepastebėjau jokios plėvelės, puikiai susigeria smile.gif

Man taip pat gerai susigeria, nelieko jokios pleveles ax.gif Kvapas man irgi patinka smile.gif
Atsakyti
Kolkas turiu tik Estee Lauder tusa, tik man jis norimo efekto neduoda, o siaip neblogas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raimundux @ 2007 12 21, 22:43)
Kolkas turiu tik Estee Lauder tusa, tik man jis norimo efekto neduoda, o siaip neblogas ax.gif

o koki turit?
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2007 12 13, 19:07)
As dabar naudoju sita kremuka, normaliai ir misriai odai. Patinka man jis  4u.gif
user posted image

as irgi ji naudoju, bet tik nakciai, dienai man per riebu. labai patinka thumbup.gif oda svelni ir pamaitinta
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2007 05 01, 15:15)
Dar naudoju  ta seruma smile.gif  man patinka kad ji uztepus oda lieka kaip barhatine
user posted image
Va ko ko o dekoratyvines nesu bandziusi, kazkaip, pas mus tokia konsultante  stovi kad koktu darosi doh.gif  Pamatai ir noras praeina su ja bendrauti unsure.gif

QUOTE(jurk @ 2007 11 26, 10:48)
Estee Lauder Idealist  thumbup.gif

gal žinot kokia kaina Lietuvoj Idealist'o, 50ml. g.gif ?
Atsakyti
gal kuri pamenat kiek Estee Lauder Double Wear pudra Sarmoj kainuoja?
Atsakyti
Siaip naudoju daug Estee Lauder produkcijos, bet tik todel kad darbe yra Estee Lauder centras ir pritaiko nuolaidas. Tusas atsieina apie 60lt. , kremai nuo 100 - 130lt., Idealist ir Advanced Night Repair serumai apie 130-150lt. Siaip LT net nesu bandzius pirkti, bet esu tikra kad daaaaug brangiau blush2.gif
O kur LT Estee Lauder perkat?
Atsakyti