Įkraunama...
Įkraunama...

Estee Lauder

QUOTE(addicted @ 2006 05 25, 20:04)
Kremas riebiai odai,ziema gal kiek per sausas(per mazai dregmes duoda,bet vasara idealus  wub.gif )
user posted image

Si seruma esu gal 4 kartus nusipirkusi,man jis pats paciausias:
user posted image

Turejau abu ir visai netiko mano odai. Bere, nieztejo. Teko grazinti, pakeite i DayWear krema, bet nuo jo lygiai tokia pati reakcija buvo... Gerai, kad Londone pirkau ir ten be jokiu gincu atgal prieme thumbup.gif

QUOTE(princesyte @ 2007 01 24, 15:41)
Dabar turiu tusa MagnaScopic - labai labai geras biggrin.gif pries tai turejau kazkoki ilginanti tai irgi laaabai patiko ax.gif 

Sesuo naudoja tik Estee Lauder tusus, MagnaScopic - jai labiausiai patinka, nes palyginus lengvai nusivalo.

QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 09 01, 21:50)
nusipirkau prausikli, seruma ir krema, kurie virsuj.
user posted image

prausiklis siaubingas, visai man netinka, oda po jo lieka tarsi muilu nuprausta, tokia sausa, traukia ja, kvepia grynu muilu  doh.gif serumas tikrai fainas, oda barchatine, kaip kazkas jau sake, kremas siaip sau, po visu ju panaudojimo jauciu, kad labai mazai drekinimo. reikes pabandyti paderinti su kita turima kosmetika  unsure.gif  pirmas mano ispudis nelabai koks

Prausiklis man patinka, naudoju jau antra pakuote... Tik ji reikia delnuose patrinti, kad putu atsirastu ir tada prausti veida.

Man visai patinka Estee Lauder seseliai, bet as juos nemokamai gavus, buna kartais akcijos - pirk du produktus ir gauk dovanu. Gal kad uz dyka, suluzo indeliai, bet seseliai vis tiek geri liko smile.gif
Atsakyti
O serumas Idealist nuo kokio amzhiaus rekomenduojamas? ir kiek suprantu ji naudoti galima kas diena ? pasiskaiciau aprasyma Estee Lauder puslapyje ir nepasidare aiskiau... g.gif
Atsakyti
Pirkau savaitgalį Idealist, bet dabar jau kitokioj pakuotėj. Tokioj kvadratinėje, stiklinėje.
Patinka kol kas, lauksim efekto po mėnesiuko, nes ir tą prausiklį prigriebiau, ir kremą.
(Tą apsauginį, kur agurkais kvepia). Kremas tai riebokas, blizga iš karto, tai naudoju nakčiai. O prausiklis visai fainas,-skalsus.
Atsakyti
wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(septyniuke @ 2008 02 20, 23:37)

buna toks skeltas i tamsesne ir sviesesne spalva thumbup.gif
man patinka, nes neblizgus. galima drasiai diena naudoti ir nesvyteti kaip kaledinei eglutei smile.gif
Atsakyti
Žiūriu atgijo temelė, tai gal atsilieps kuri nors žinanti nuo kokio amžiaus Idealist'a patartina mozotis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hasiukas @ 2008 02 21, 15:03)
Žiūriu atgijo temelė, tai gal atsilieps kuri nors žinanti nuo kokio amžiaus Idealist'a patartina mozotis  g.gif

Man Idealist davė kaip nuo 25 metų. Bet konsultantės ir stipriausius kremus nuo raukšlių nuo 25 siūlo, taip kad nežinau, ar verta tikėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2007 12 12, 20:56)
Sveikos,
Advanced night repair galima naudoti nuo 25m. Jei oda riebi/misri tai nakciai Advanced Night Repair serumas ir paakiu kremas, o diena Idealist serumas. Jei oda sausoka, tada ir dienai ir nakciai Advanced Night Repair seruma tepti, o ant jo krema - tik sustiprina kremo poveiki. Darbovietieje yra iskures Estee Lauder centras, tai man taip patare - kol kas esu labai patenkinta.  thumbup.gif

Man šis kremukas super thumbup.gif , o ir blizga taip dailiai.Tik jis toks truputį drėgnokas lieka atrodo,bet ryte oda minkštutė fainutė..
Tušas Projectionist taip pat tenkina -nenubėga,lengvai valosi,tinka jautrioms akims.
Akių valiklio turiu 30 ml buteliuką-skalsus,neerzina odos,negraužia akių kaip kai kurie.Na pas mane jautrios akys tai tiesiog džiaugiuosi , kad man tinka.
Atsakyti
Labai saunus sios firmos blizgesiukai lupoms thumbup.gif
Sios firmos esu isigijusi pieneli makiazui valyti, tai man jis tikrai nekoks schmoll.gif
Atsakyti
o as isbandziau MagnaScopic tusa ir esu be galo juo patenkinta, tikrai nekeisiu dabar i kita thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(justina_r @ 2008 02 29, 02:21)
o as isbandziau MagnaScopic tusa ir esu be galo juo patenkinta, tikrai nekeisiu dabar i kita  thumbup.gif

kuom jis toks geras? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnė @ 2008 02 29, 01:24)
kuom jis toks geras? bigsmile.gif

nu jau labai graziai blakstienos atrodo wub.gif ir pailgina ir apimti padidina na tikrai atrodo Magna biggrin.gif
Atsakyti