QUOTE(addicted @ 2006 05 25, 20:04)
Kremas riebiai odai,ziema gal kiek per sausas(per mazai dregmes duoda,bet vasara idealus
)

Si seruma esu gal 4 kartus nusipirkusi,man jis pats paciausias:

Si seruma esu gal 4 kartus nusipirkusi,man jis pats paciausias:

Turejau abu ir visai netiko mano odai. Bere, nieztejo. Teko grazinti, pakeite i DayWear krema, bet nuo jo lygiai tokia pati reakcija buvo... Gerai, kad Londone pirkau ir ten be jokiu gincu atgal prieme

QUOTE(princesyte @ 2007 01 24, 15:41)
Dabar turiu tusa MagnaScopic - labai labai geras
pries tai turejau kazkoki ilginanti tai irgi laaabai patiko

Sesuo naudoja tik Estee Lauder tusus, MagnaScopic - jai labiausiai patinka, nes palyginus lengvai nusivalo.
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 09 01, 21:50)
nusipirkau prausikli, seruma ir krema, kurie virsuj.

prausiklis siaubingas, visai man netinka, oda po jo lieka tarsi muilu nuprausta, tokia sausa, traukia ja, kvepia grynu muilu
serumas tikrai fainas, oda barchatine, kaip kazkas jau sake, kremas siaip sau, po visu ju panaudojimo jauciu, kad labai mazai drekinimo. reikes pabandyti paderinti su kita turima kosmetika
pirmas mano ispudis nelabai koks

prausiklis siaubingas, visai man netinka, oda po jo lieka tarsi muilu nuprausta, tokia sausa, traukia ja, kvepia grynu muilu

Prausiklis man patinka, naudoju jau antra pakuote... Tik ji reikia delnuose patrinti, kad putu atsirastu ir tada prausti veida.
Man visai patinka Estee Lauder seseliai, bet as juos nemokamai gavus, buna kartais akcijos - pirk du produktus ir gauk dovanu. Gal kad uz dyka, suluzo indeliai, bet seseliai vis tiek geri liko