Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai ir įtėviai kalba apie viską

QUOTE(arna @ 2013 03 15, 16:11)
thumbup.gif  Matai kokia gera tavo mažoji kaimynė. Mano šuo draugų vaiko bijojo, nes vaikas taikydavos šuniui įkąsti, tai tekdavo gelbėt šunį.  smile.gif

Labai džiaugiuos dėl zylutės ir dėl jūsų visų, kad radot vieni kitus.  4u.gif

Mano mažius ateina, atkiša užpakalį ir taisos ant kelių sėst, sako "mamos kezis". O šiaip retai mama vadina, vis "mamyte" ar dar saldžiau "mamulia"  bigsmile.gif Ir taip stebi mano reakciją. Mamyte tai iš sesės išmoko, o va antrą variantą sukūrė pats, nes aš jo vardui kartais tą priesagą pridedu.

šiuo metu sergam. Nuo vakar. Sloguojam, kosim. Iš kur, net neįsivaizduoju, nes visi likę sveiki.
Tavo šaunuolis yra nerealus. Ir koks jis man gražuolis. Paskambinsiu kurią dieną, dantukus parodysim.
Vakar atvežė pampersų dvi dėžes. Tai va ji atsiremia į jas, stumia per kambarį ir eina dviem. Kaip ji pasikeitė per tuos du mėnesius. Pasrsivežiau nesėdinčią.
Atsakyti
http://www.15min.lt/...tumas-56-316321
Atsakyti
Supratau, kad per keturis metus kažkas bus, arba nieko nebus. Bet labai noriu tikėti, kad kas nors bus.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2013 03 15, 17:27)
šiuo metu sergam. Nuo vakar. Sloguojam, kosim. Iš kur, net neįsivaizduoju, nes visi likę sveiki.
Tavo šaunuolis yra nerealus. Ir koks jis man gražuolis. Paskambinsiu kurią dieną, dantukus parodysim.
Vakar atvežė pampersų dvi dėžes. Tai va ji atsiremia į jas, stumia per kambarį ir eina dviem. Kaip ji pasikeitė per tuos du mėnesius. Pasrsivežiau nesėdinčią.

Sveikit. 4u.gif Gudrutė ji pas tave. Rado naują judėjimo būdą. thumbup.gif O kaip galimybės prasiplėtė...
Aš vis dar nesiliauju stebėtis, kiek mūsų mažiukai turi noro viską išmokti kuo greičiau. Jie kaip gėlės pražįsta namuose. Ir tą sakau visai nesaldindama, tik remdamasi savo patirtimi.
Atsakyti
Žirnio psichologė klausė,kaip vaikai sutaria tarpusavyje.Papasakojau,kad labai retai pykstasi,gražiai žaidžia.Tai ji sakė,kad skamba kaip iš fantastikos serijos.Bet šiandien po pusryčių susinešė į miegamąjį savo knygas-žaidė bibliotekom.Paskui namais su Bornais ir Anabelėmis.Papietavom.Tada apsirengė karnavaliniais rūbais,ką žaidė,nežinau.Paskui mergaitės darėsi šukuosenas.Prieš vakarienę jau kažko nepasidalino.Bet ko norėt?Mano bio būtų susiplakę bent du kartus per pusvalandį ax.gif
Atsakyti
Sveikutės. Dažnai paskaitinėju jus, tik kad parašyti nėra laiko smile.gif. Broliukas jau šešis dantukus turi, yra be galo linksmas, mielas ir ramus lialius. Miega visą naktį, jau tris savaites naktimis būna sausas pampersas ( naktį vieną kartą ant puoduko padarom ir viskas). Pipiriukė po pamokų nebe su manim pirmąją, o su Broliu lekia sveikintis, pusvalandžiui nešasi į savo kambarį pažaisti- garsai, lyg du bendraamžiai dūktų wink.gif
Su Pipiriuke sunkusis periodas po brolio atsiradimo lyg ir baigėsi. Aišku, dėmesio padidinto reikalauja, erzina brolį, atiminėja žaislus, bet taip vaikiškai, tikrai jokių paprasto vaiko ribų neperžengdama. Bet dar prieš gerą mėnesį buvo visko... Priėjom iki santykių aiškinimosi nuo pradžių pradžios...
Semestrą baigėm aukščiausiais įvertinimais, tik matematikos taisykles savo kuria, nors tu kąsmile.gif.
Atsakyti
QUOTE(jurgaite @ 2013 03 17, 20:53)
Sveikutės. Dažnai paskaitinėju jus, tik kad parašyti nėra laiko smile.gif. Broliukas jau šešis dantukus turi, yra be galo linksmas, mielas ir ramus lialius. Miega visą naktį, jau tris savaites naktimis būna sausas pampersas ( naktį vieną kartą ant puoduko padarom ir viskas).  Pipiriukė po pamokų nebe su manim pirmąją, o  su Broliu lekia sveikintis, pusvalandžiui nešasi į savo kambarį pažaisti- garsai, lyg du bendraamžiai dūktų wink.gif
Su Pipiriuke sunkusis periodas po brolio atsiradimo lyg ir baigėsi. Aišku, dėmesio padidinto reikalauja, erzina brolį, atiminėja žaislus, bet taip vaikiškai, tikrai jokių paprasto vaiko ribų neperžengdama.  Bet dar prieš gerą mėnesį buvo visko... Priėjom iki santykių aiškinimosi nuo pradžių pradžios...
Semestrą baigėm aukščiausiais įvertinimais, tik matematikos taisykles savo kuria, nors tu kąsmile.gif.

vat kokia pamaiva. Džiaugiesi čia tais dantim smile.gif . Juokauju. Mes daiginam daiginam ir niekaip išdaiginti negalim. Turim du, 8 pasiruošusius. Ir viskas. Brolis tai tavo šaunuolis- jis kanda, graužia- jam ir lenda. Panelytė gi, skauda ir nekanda. Jos i sidabriniu šaukšteliu nepamaitinsi, dabar turim visai jau tokius minkštus- kad neduok dieve neužgauti.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2013 03 17, 22:34)
vat kokia pamaiva. Džiaugiesi čia tais dantim smile.gif . Juokauju. Mes daiginam daiginam ir niekaip išdaiginti negalim. Turim du, 8 pasiruošusius. Ir viskas. Brolis tai tavo šaunuolis- jis kanda, graužia- jam ir lenda. Panelytė gi, skauda ir nekanda. Jos i sidabriniu šaukšteliu nepamaitinsi, dabar turim visai jau tokius minkštus- kad neduok dieve neužgauti.

Pamaima buvau, pamaiva ir mirsiu smile.gif
Kai kanda, tai iki kraujų. Atrado, kad kampu kąsti skaudžiausia. Tai kanda ir su pasimėgavimu laukia reakcijos. Ir tavęs laukia šitas malonumas. smile.gif
Atsakyti
kaip džiaugiausi šeštadienį ir sekmadienį. Dar ir šiandien prisiminus smagu. Buvom svečiuose. Ten susirenka su vaikais, didžioji dauguma vyresni už Jonę. Kai atvarėm gyvent į naują vietą esu rašiusi, kad vaikai liepdavo Jonei sakyt ir daryt nesąmones, o ji ir vykdydavo. Kiek aiškinau, kiek pykau, kiek rėkiau, man taip buvo pikta, kad ji pasiduoda. Sėdim svečiuose, o viena mam ir sako, kad jai dukra sakė, kad Jonė jau ne tokia įdomi kaip buvo. Kai paprašė pasakyti nesąmonę, tai ji atsakė, kad ji nesakys, nes negražu ir mama jai neleidžia, o kita mam dar pritarė, kad jai tą patį sūnus apie Jonę sakė. Kokia aš buvau laiminga. Kai ėjom namo Jonei sakiau, kad mano širdis dainuoja, kokia ji šaunuolė, jeigu nenori ji neturi sakyti ir turi tvirtai pasakyti NE. Tai ji irgi visa davolna kaip livaras. Vadinasi neišeina per kitą ausį ką pasakau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaite @ 2013 03 18, 06:29)
Pamaima buvau, pamaiva ir mirsiu smile.gif
Kai kanda, tai iki kraujų. Atrado, kad kampu kąsti skaudžiausia. Tai kanda ir su pasimėgavimu laukia reakcijos. Ir tavęs laukia šitas malonumas. smile.gif

jau geriau ji kąstų, ką dabar skauda, verkia ir serga. Ir taip dėl kiekvieno dančio. Jei taip ir toliau, tai prieš akis dar 17 ligų. Dėl tų dantukų.
Ir kai pagalvoji, kai pradeda tie dantukai dygti, tai su tuo ir pasibaigia visiškai nerūpestingo gyvenimo etapas biggrin.gif . Kad čia tik visų bėdų pradžia, tai skylė, tai raut, tai krinta, tai keivas, tai breketai, tai implantai, tai protezai. Tai taip skauda ir skauda tuos nasrus.
Atsakyti
Na va,pavalgėm vakarienę.Vaikai "Laukinį" su tėvu žiūri biggrin.gif Aš galiu su kompu šnekėt mirksiukas.gif Pasakojau apie baseiną?Tai jau susitvarkė thumbup.gif Tik kad galva šlapia pareina.Įsivaizduokit-nuo ryto taip pravaikšto.Jokia kepurė negelbėja.
Atsakyti
Globnamių puolimo kampanija įsibėgėja http://www.delfi.lt/...s.d?id=60962539

taupymo vajus ir čia
Atsakyti