Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(smilga1972 @ 2013 02 03, 22:44)
Tai ieškai tik vazoninių mažiukų? Aš jų šiemet mažai sodinsiu,  geriau vietoj jų žemaūgių  užsiveisiu  mirksiukas.gif . Išbandysiu kaip seksis   mirksiukas.gif . 3 rūšių po 2 bandysiu auginti  žemaūgių ir kokius 5 vazoninius   mirksiukas.gif .

as viena rusi jau turiu dideliu. Ten sumaisytos seklos buvo pirkau gartenpearl o isaugo dideli pomidorai. Bet noreciau dar ir kokiu visai mazulyciu krumeliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montera: 03 vasario 2013 - 22:07
QUOTE(zikas1970 @ 2013 02 01, 20:52)
per sviesu negali buti, kitos su lempom sviecia, kad kuo daugiau sviesos gautu. Jei per silta ir sviesos mazai, tada stiebtis pradeda. O kada i lauka persodinot, kad rukai uzpuole  g.gif Rudeniop?

tais metais jau rugpjutis ukanotas buvo, rukai gal net pradzioj prasidejo. ir kaimynas stebėjosi, sako čia buvo gražūs pomidorai, o po nakties beveik visi pajuodavę buvo.

QUOTE(Amise @ 2013 02 03, 20:43)
Oho kokie jau dičkiai smile.gif Aš tai vasario pabaigon turbūt planuosiu sėtis. O kur pirkotės black cherry? Jei kuri pernai auginot. Aš pernai daigelį gavau iš draugės, o šiemet noriu pati užsiaugint nuo sėklytės. Senukuos ir ermitaže neradau. Turbūt žalios stotelėj tikrai bus?  g.gif

as va situ nusipirkau http://www.e-seklos....ai_black_cherry
bet jauciu cia bus tie patys ausktaugiai, kuriu pernai is mamos gavus buvau g.gif
Atsakyti
Kuo ilgiau skaitau tuo daugiau visko noriu biggrin.gif
Jau pradedu galvot, kad reikia pirkt ir augint, tik reiks ir antrą bakoną apkrauti, o pas mus šeimos pagausėjimas vasarą, tai nebus kur skalbinius džiovint tada doh.gif

O kada jau persodinti pomidorus? Pas mane tikrieji lapeliai jau rodosi, tai gal jau sodint g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZiLiute @ 2013 02 04, 08:53)

as va situ nusipirkau http://www.e-seklos....ai_black_cherry
bet jauciu cia bus tie patys ausktaugiai, kuriu pernai is mamos gavus buvau  g.gif

sitie tikrai aukstaugiai,
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 02 04, 11:15)
sitie tikrai aukstaugiai,

baika, nešiu į šiltnamį ax.gif verti dėmesio ir vietos.
Atsakyti
QUOTE(LabaiTyli @ 2013 02 04, 10:03)
Kuo ilgiau skaitau tuo daugiau visko noriu  biggrin.gif
Jau pradedu galvot, kad reikia pirkt ir augint, tik reiks ir antrą bakoną apkrauti, o pas mus šeimos pagausėjimas vasarą, tai nebus kur skalbinius džiovint tada  doh.gif

O kada jau persodinti pomidorus? Pas mane tikrieji lapeliai jau rodosi, tai gal jau sodint  g.gif

tai neskubekit taip jei nera labai jie sugrusti vienas prie kito
As sakiau kai jau antri tikri pasirodys tada gal bandysiu isskirti nors pas mane tam daiginimo indeli po 1 ir po 2 daigiukus tera tai vietos sociai
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 02 03, 21:26)
daug kur yra tu pomidoru, isiveskit ir ismes kuriose parduotuvese, paziurekit, kur prekiaujama ir rasit tikrai  4u.gif
Kaip pvz
http://www.sonis.lt/...herry-02-g.html

Bet šitie nors ir rašė, jog žemi pernai buvo aukšti ir daug kas skundėsi jais. Matyt kokia spausdinimo klaida įsivėlusi ant pakelio doh.gif Aš ir turėjau, auginau vazone tai vargo buvo... Dabar jau pakeistas matau parašymas ir nebeklaidins žmonių smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Montera @ 2013 02 03, 20:06)
Kaip smagu kad tema jau atsigavus visi sujudom su augaliukais smile.gif

Va maniskiai jau kokie grazuoliukai

Kokie jau nemaži ir mieli daigeliai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 04 vasario 2013 - 12:52
QUOTE(Montera @ 2013 02 04, 11:36)
tai neskubekit taip jei nera labai jie sugrusti vienas prie kito
As sakiau kai jau antri tikri pasirodys tada gal bandysiu isskirti nors pas mane tam daiginimo indeli po 1 ir po 2 daigiukus tera tai vietos sociai

Ačiū 4u.gif Tada dar palaikysiu kurį laiką ten kur yra ax.gif

Nusipirkau ir aš black ir red cherrių, bet paskaičius, kad labai aukšti nusprendiau nesodinti, vienus atidavaiu mamai, kitus anytai į šiltnamius. Dar reiks gerai pagalvot kaip viską ir taip sutalpint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LabaiTyli @ 2013 02 04, 13:50)
Ačiū  4u.gif  Tada dar palaikysiu kurį laiką ten kur yra  ax.gif

Nusipirkau ir aš black ir red cherrių, bet paskaičius, kad labai aukšti nusprendiau nesodinti, vienus atidavaiu mamai, kitus anytai į šiltnamius. Dar reiks gerai pagalvot kaip viską ir taip sutalpint  biggrin.gif

Nu jau sitie tai tikrai monstrai uzauga iki pat lubu... as jau ana kart savo red visakaip balkone prie sienu raisiojau..
Atsakyti
O agurkų nieks nesėjat? Neketinate auginti, ar nelabai įmanoma vazone?
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 04, 12:46)
Bet šitie nors ir rašė, jog žemi pernai buvo aukšti ir daug kas skundėsi jais. Matyt kokia spausdinimo klaida įsivėlusi ant pakelio  doh.gif Aš ir turėjau, auginau vazone tai vargo buvo... Dabar jau pakeistas matau parašymas ir nebeklaidins žmonių smile.gif

O aš dar kažkur buvau radus internete prie Black cherry prirašyt, kad balkoniniai ir bla bla, bet aukštaūgiai ir auga dideli. Tai toks logikos susikirtimas, kad jei balkoninis tai mažas juk turėtų būt biggrin.gif Na maniškis pernai gan smagiai kibire augo tai vieną paskanavimui pasisodinsiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Eiryn @ 2013 02 04, 13:34)

Auginau pernai, tik vėlgi gyveni ir mokais iš savo klaidų, tai aš juos laaabai perlaistydavau. Ko pasekoj sunkiau augo ir buvo kartūs. Šiemet vėl bandysiu kokį vieną ar pora. Ir juos dar galima augint tiesiog nusiirktam žemių maiše išsijovus skylutę daigeliui pasodint. Dėl laistymo jau reiktų domėtis, kaip ten tiksliau su tais auginimais maiše, tad google ar youtube tam reikalui tiks
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2013 02 04, 14:34)

kad agurkam dar labai anksti. Jie nemegsta daug persodinimu. As anais metais auginau bet kol namie augo tai priskynem bet kai i lauka isnesiau po kurio laiko miltlige uzpuole. Nu ir amzina kenkeju beda....
user posted image
user posted image
Atsakyti