jėėė..radau ermitaže black cherry. Na ant pakučio vis vien parašyta, kad balkoniniai, bet paminėta, kad aukštaūgiai. Tik dėl to kad jiem nereikia atramų tai nesutikčiau

QUOTE(Amise @ 2013 02 08, 18:37)
jėėė..radau ermitaže black cherry. Na ant pakučio vis vien parašyta, kad balkoniniai, bet paminėta, kad aukštaūgiai. Tik dėl to kad jiem nereikia atramų tai nesutikčiau 

Ekstremalė

QUOTE(smilga1972 @ 2013 02 08, 18:57)
kad skaaaanūs

QUOTE(Amise @ 2013 02 08, 19:28)
kad skaaaanūs
Na išsikerojęs šiek tiek šviesos suvalgys, bet už tai pomidoriukai niam niam
Be to aš tik vieną, kibire 

Man žiauriai skanūs kumato pomidorai, bet jų tai tikrai neužsiauginsiu balkone

QUOTE(smilga1972 @ 2013 02 08, 19:33)
o jei pabandyt?

Sveikos,
pas mane sudygo bazilikai, kiek lapeliu jie turetu tureti, kada galima pikiuoti? 2-3? kaip jie prigyja? Ar reik virsune jam nuznybti paaugusiam, kad i sonus kerotusi?
pas mane sudygo bazilikai, kiek lapeliu jie turetu tureti, kada galima pikiuoti? 2-3? kaip jie prigyja? Ar reik virsune jam nuznybti paaugusiam, kad i sonus kerotusi?
QUOTE(OVM @ 2013 02 07, 13:34)
Sveikos, kada protingiausia daiginti, sėti prieskonines žoles, ant palangės, balkone ? dėkui 

Sunku patarti. Žiūrint kokius prieskonius, nes prieskoniniai irgi skirtingi yra, kokios sąlygos, į kokią pusę langai ir balkonas, ar balkonas įstiklintas ar ne, kokios palangių galimybės, ar yra papildomas apšvietimas

Aš levandų be kovo nesėju- jos mėgėjos stypti, tiesa jų vazonuose ir neauginu. Vazoninius bazilikus ir petražoles jau pasisėjau ir jie jau dygsta, nes turiu lempas papildomam apšvietimui ir mėgstu ekperimentuoti, bei noriu anksčiau paragauti

QUOTE(Amise @ 2013 02 08, 19:39)
Tai kad sako jie užauga apie 1,5-2m į aukštį, tai kur jau ten balkone

QUOTE(smilga1972 @ 2013 02 08, 21:56)
tai mano black cherris irgi viršūne lubas pasiekęs buvo, tai lenkiau viršūnę žemyn

Siandien pastininke atnese didziaja dali uzsakytu seklu
Tai jau pirmadieni vaikus i darzeli ir uzsiimsiu sodinimu
Dar vienu tik raudonu pipiru reikia sulaukt.
Ir jau itariu reikia pomidorus ispikiuot nes jau tokie nemazi

Ir jau itariu reikia pomidorus ispikiuot nes jau tokie nemazi

QUOTE(Amise @ 2013 02 08, 19:39)
QUOTE(Amise @ 2013 02 08, 22:49)
tai mano black cherris irgi viršūne lubas pasiekęs buvo, tai lenkiau viršūnę žemyn
Tik va jo pliusas buvo kad lapijos neperdaugiausiai tai labai ir nemaišė 

Nu nežinau, gal šiemet dal nerizikuosiu

QUOTE(smilga1972 @ 2013 02 09, 11:42)
kas nerizikuoja tas nevalgo skanių pomidoriukų