Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(Eiryn @ 2013 02 01, 12:24)
bet ridikėliai jau visai rimti,

ir as bandziau ridikelius su salotom paseti, istyse siulai dabar, rausiu lauk ir nebezaisiu turbut biggrin.gif Krapai irgi i siulus pavirto, viskas isdygo, bet nezinant kas pasodinta, nepasakysi, kad ridikeliai, krapai ar salotos lotuliukas.gif , nezinau, ar as nemoku, kazka ne taip darau, bet derliui ate biggrin.gif
QUOTE(ZiLiute @ 2013 02 01, 16:07)

Užpernai išstypo kaip nendrės  doh.gif , vėliau persodinau į lauką, bet rūkai sugadino visą derlių  verysad.gif
jaučiu per šviesu ir per šilta mūsų namuose  g.gif

per sviesu negali buti, kitos su lempom sviecia, kad kuo daugiau sviesos gautu. Jei per silta ir sviesos mazai, tada stiebtis pradeda. O kada i lauka persodinot, kad rukai uzpuole g.gif Rudeniop?
Atsakyti
ridikėliai vazone man ir neaugo, siūliukai pasidarė ir viskas. o salotos tokios,krapai petražolės tai buvo gerai, pernai auginau ir. šiemet vėl užsimaniau bet jau kitko, sakau su pomidorais pasižaisiu, baziliku smulkiuoju, mėtom, kalendra.
Atsakyti
turiu ir as silpnybe augaliukam, kadangi kol kas salygu normaliai uzsiauginti darzoviu neturiu, auginu ant palangiu ir balkone ax.gif Vyras pernai jau bumbejo, kad pas kitus namie orchidejos zydi, o pas mane pomidorai noksta lotuliukas.gif Kazkodel labai nesiseka su krapais ir svogunu laiskais, nors sviesos pas mane daug, silta, bet viskas istysta, svoguno laiskai gaunasi siulo storumo... Gal patarsit, ka netaip darau? nes neuzilgo vel pradesiu seja, nesinori vel nusivilti
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2013 02 01, 22:07)
Vyras pernai jau bumbejo, kad pas kitus namie orchidejos zydi, o pas mane pomidorai noksta  lotuliukas.gif

tai pastatyk vieną orchidėją ir tegul džiaugias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 02 01, 23:11)
tai pastatyk vieną orchidėją ir tegul džiaugias  biggrin.gif

Yra pas mane tu geliu, bet kai prasideda seja, ant palangiu dedu daigelius, geles keliauja toliau nuo lango, tai vyras ir juokesi, kad pas kitus ant palangiu orchidejos zydi, o pas mus pomidorai lotuliukas.gif Tai sakau kaip tik pas mus egzotika, orchideju kiekvienam bute rastum, o va pomidorunevisur pamatysi lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, pagaliau vienas vilmukas išdygo, kitas irgi kalasi, o trečio nė kvapo (nors dvi sėklytės į vieną talpą įdėtos g.gif ). Nors, pradžiai dėl ankstumo užteks, o kitus pomidorus normaliai sėsiu kovo mėnesį mirksiukas.gif .
Oi, pamiršau pasigirti, kad mano pernykščiai laiškiniai česnakai atviram balkone dygsta thumbup.gif . Pasirodo išgyveno thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Niekuo nedengiau, prieš šalnas rudenį priliejau daug, paskui vėliau sniego užmečiau ir dabar žiū - žaliuoja keli lapeliai mažyčiai tarp senų nugeltusių thumbup.gif . Greit galėsiu ant sumuštinių pjaustyti clap.gif essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 02 vasario 2013 - 16:54
QUOTE(smilga1972 @ 2013 02 02, 16:50)
Na, pagaliau vienas vilmukas išdygo, kitas irgi kalasi, o trečio nė kvapo (nors dvi sėklytės į vieną talpą įdėtos  g.gif ). Nors, pradžiai dėl ankstumo užteks, o kitus pomidorus normaliai sėsiu kovo mėnesį  mirksiukas.gif .
Oi, pamiršau pasigirti, kad mano pernykščiai laiškiniai česnakai atviram balkone dygsta  thumbup.gif . Pasirodo išgyveno  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Niekuo nedengiau, prieš šalnas rudenį priliejau daug, paskui vėliau sniego užmečiau ir dabar žiū - žaliuoja keli lapeliai mažyčiai tarp senų nugeltusių  thumbup.gif . Greit galėsiu ant sumuštinių pjaustyti  clap.gif  essen.gif

Na va, o ka as sakiau biggrin.gif Ziurek , dar ir trecias iskis tuoj galva.

O as istraukiau visas ale salotas is lovelio, ir pasejau svogunus laiskinius.Dabar situ lauksiu, jauciu vel siulai islys lotuliukas.gif
Reikia mastyti, ka tada vietoj ju reikes sodinti, taip bezaizdama ir vasaros sulauksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 02 02, 17:20)
Na va, o ka as sakiau  biggrin.gif Ziurek , dar ir trecias iskis tuoj galva.

O as istraukiau visas ale salotas is lovelio, ir pasejau svogunus laiskinius.Dabar situ lauksiu, jauciu vel siulai islys  lotuliukas.gif
Reikia mastyti, ka tada vietoj ju reikes sodinti, taip bezaizdama ir vasaros sulauksiu  biggrin.gif

Man su salotom niekada nesisekė kiek bandžiau schmoll.gif . Net pernai lovelyje balkone - augo neblogai, bet buvo karčios. Sėjau mišinį juostelėmis, tai sudygo gerai, augo patenkinamai (vis dėlto ne daržas doh.gif ), bet gal sėklos tokios pasitaikė, nežinau g.gif . Šiemet tikrai vėl juostelėmis sodinsiu į lovelius, tik jau sėklas kitas pirkau - viltis durnių motina lotuliukas.gif . Ir dabar dar peranksti manau. Aš ruošiuosi sėti kaip ir lauke sėja, tai būna viskas ok mirksiukas.gif . Su ridikėliais nežaidžiu, nes neužaugs lovelyje, net nesitikėkite schmoll.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 02 vasario 2013 - 17:59
Mano vilmukai atsisako dygti. Bet nenuostabu- sėklos bilekokio senumo doh.gif Jei ką tai apseisiu aš be jų ir taip tų vazoninių pomidorų bus daugiau nei vazonų jiems turiu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 02, 18:21)
Mano vilmukai atsisako dygti. Bet nenuostabu-  sėklos bilekokio senumo  doh.gif Jei ką tai apseisiu aš be jų ir taip tų vazoninių pomidorų bus daugiau nei vazonų jiems  turiu irnesakyk.gif

o kaip suprasti atsisako? mano kazko irgi ilgai vietoj stovi, vos vos matosi kiti nauji lapeliai pradeda dygti, bet jau kelinta diena sitaip.Na kol kas dar nemire, bet laaabai pasyviai auga.Gal nesti kur silciau, i vonia kokia, bet tada vel negerai, stybti prades mazai sviesos gave.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 02 02, 19:03)
o kaip suprasti atsisako? mano kazko irgi ilgai vietoj stovi, vos vos matosi kiti nauji lapeliai pradeda dygti, bet jau kelinta diena sitaip.Na kol kas dar nemire, bet laaabai pasyviai auga.Gal nesti kur silciau, i vonia kokia, bet tada vel negerai, stybti prades mazai sviesos gave.

Nėra ko norėti - dar ne pavasaris, apsiniaukę, šviesos ir šilumos mažai g.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 02 02, 20:41)
Nėra ko norėti - dar ne pavasaris, apsiniaukę, šviesos ir šilumos mažai  g.gif .

O ir siaip dabar nereikia noret, kad augtu kaip uzvesti, juk tik ka issilupo is 'kiausinio'. I vonia nereikia perdaug silumos bus ir styps labai o beto sviesos juk nera ten, nebent jusu vonia su langu, bet vistiek jiems geriau ant palanges, cia as taip manau. Reikia ka padet po vazoneliais kad silciau butu saknelems, kokio putoplasto ar storesnio kartono nuo ko nors.
Atsakyti