Aš bandysiu šiemet auginti šitas. Sako, kad galima auginti vazonuose, tai pabandysiu ir pamatysiu
. Dar nusipirkau paprastų žemaūgių paprikų, bet į jas didelių vilčių nededu, nes kas skirta tik daržui ar šiltnamiui, tai balkone nelabai dera
QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 11, 23:55)
Gal kas bandėte auginti šituos, sprendžiu kiek verta sėti: http://www.suttons.c...1345.htm#181345
as kaip tik vakar tas geltonas paprikas pasodinau. Tik jau ju seklos brangiai gavos. Pakelyje tik 7 seklos 2.99sv+siuntimas...
Tai vakar kaip vaistineje su pincetu po dvi seklytes pasodinau tu papriku ir pomidoriuku taip pat maziuku mazai seklu buvo...
http://www.ebay.co.u...=p2047675.l2562
as is cia pirkau tai visas tas pats asortimentas. Dar dovanu idejo pora pakeliu seklu. Viena morku... ir pomidoru kazkokiu Morgan
Taigi štaigi prisiduosiu su sarašiuku ką jau pasisėjau
Pomidorai: Vilma (jau kai kurie su antrais lapukais, palauksiu kol visi apsilapuos ir išpikiuosiu), Bajana, Aztek , Bazilikai Red Opal, Melisa, Ridikėliai French Breakfast, praeitų metų bandytus auginti čiliukus ornamental kokius tai, nebenorėjo jie dygti, tai dukart susėjau, dabar jau kabliukai kyšo
Crocus sativus irgi sukišau vakar, iš jų naiviai tikiuosi kada nors šafrano turėti nors ir mažą mažyti stiebuką
Dar ketinu ryt poryt (viena ausim girdėjau kad 13-14 ala geras laikas sėti
) tai va ketinu dar pasisėti tikrų levandų, pomidorų "yellow pearshaped", kvapiojo rozmarino, kvapiojo mairūno, raudonėlio ir arbatų - čiobrelio, ramunėlių, medetkų, jonažolių, šaltmėtės, krūminės perilės.
Noriu nusipirkti skanių gerai derančių žemuogių, nesvarbu ar šiais ar tik kitais metais derės, bet gal kas gali parekomenduoti kokią veislę? O taipogi laukiu ateinant gėlyčių įvairiausių iš ebay. Oj smagu kai pavasaris artėja
Papildyta:
Pas mamą savaitgalį buvom, tai pas ją netgi 2009 pasibaigusių galioti sėklų atradau
Bent jau kaip ji sako tai visaip būna, būna dygsta būna ne, o dažniausiai tiesiog mažiau sudygsta nei būna pasėta
Pomidorai: Vilma (jau kai kurie su antrais lapukais, palauksiu kol visi apsilapuos ir išpikiuosiu), Bajana, Aztek , Bazilikai Red Opal, Melisa, Ridikėliai French Breakfast, praeitų metų bandytus auginti čiliukus ornamental kokius tai, nebenorėjo jie dygti, tai dukart susėjau, dabar jau kabliukai kyšo
Dar ketinu ryt poryt (viena ausim girdėjau kad 13-14 ala geras laikas sėti
Noriu nusipirkti skanių gerai derančių žemuogių, nesvarbu ar šiais ar tik kitais metais derės, bet gal kas gali parekomenduoti kokią veislę? O taipogi laukiu ateinant gėlyčių įvairiausių iš ebay. Oj smagu kai pavasaris artėja
Papildyta:
QUOTE(aikstinga @ 2013 02 11, 17:59)
ir tik paskui pamaciau, kad pries 2m baigesi ju galiojimas, tai nezianu, ar isdygs man kas
Pas mamą savaitgalį buvom, tai pas ją netgi 2009 pasibaigusių galioti sėklų atradau
Apziurejau savo uzvakar vakare pasodintas selklas jau siandien radau salotu pridygusiu
Kokios man fainos tos salotos jau anais metais as jomis labai dziaudiausi ir skanios ir laaabai grazios 

tai dabar dar ir mixa nusipirkau keliu atspalviu, bet dar situ nauju nesodinau kol kas.
tai dabar dar ir mixa nusipirkau keliu atspalviu, bet dar situ nauju nesodinau kol kas.
QUOTE(Montera @ 2013 02 12, 10:39)
Apziurejau savo uzvakar vakare pasodintas selklas jau siandien radau salotu pridygusiu
Kokios man fainos tos salotos jau anais metais as jomis labai dziaudiausi ir skanios ir laaabai grazios 
Labai gražus vaizdelis
QUOTE(Eiryn @ 2013 02 12, 11:04)
Labai gražus vaizdelis
Bet tai kaip smagu, kad jau išdygo, spartuolės. Aš vakar susėjau salotytes
O kurios čia tokios skanios salotos? 
va kaip tik ir radau is sito pardavejo pirkau
http://www.ebay.co.u...=item5aebf60272
Nu labai gerai jos augo. Tokios traskios skanios.
Va dar radau foto anu metu su salotom:
QUOTE(Montera @ 2013 02 12, 11:18)

Kokios grazios salotos, pas mane tai jos istysdavo, nieko gero nesigaudavo, tai kazkaip ir nebesinori eksperimentuoti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 02 12, 11:27)
Kokios grazios salotos, pas mane tai jos istysdavo, nieko gero nesigaudavo, tai kazkaip ir nebesinori eksperimentuoti 
nu as jom nieko spec nedariau puikiai augo ir jos panasiai kaip kopustai suka viduri. Jos tokiais atskirais ritinukais ir auga. Tai labai graziai lovelyje atrode tokie kopustukai
QUOTE(Montera @ 2013 02 12, 11:18)
Vaaaaau kokio gražumo
QUOTE(Montera @ 2013 02 12, 09:39)
montera o is kur toki grazuoli stova pirkai
QUOTE(smilga1972 @ 2013 02 12, 06:55)
Aš bandysiu šiemet auginti šitas. Sako, kad galima auginti vazonuose, tai pabandysiu ir pamatysiu
. Dar nusipirkau paprastų žemaūgių paprikų, bet į jas didelių vilčių nededu, nes kas skirta tik daržui ar šiltnamiui, tai balkone nelabai dera 
Turiu ir aš šitas, bet kažkaip idomiai lietuiškuose aprašysmuose nėra info kad jos gali vazone augti, angliškuose kai kur yra minima, tai neaišku iš tikro kaip bus su jomis
Papildyta:
QUOTE(Montera @ 2013 02 12, 09:11)
as kaip tik vakar tas geltonas paprikas pasodinau. Tik jau ju seklos brangiai gavos. Pakelyje tik 7 seklos 2.99sv+siuntimas...
Tai vakar kaip vaistineje su pincetu po dvi seklytes pasodinau tu papriku ir pomidoriuku taip pat maziuku mazai seklu buvo...
Aš tai ermitaže pirkau tuos pomidorus, bet irgi nepigūs, 7 sėklytės be akcijos apie 7 litus kainuoja, man su akcija gavos apie 6. Tikiuos kad verti jie tos kainos
QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 12, 12:49)
Aš tai ermitaže pirkau tuos pomidorus, bet irgi nepigūs, 7 sėklytės be akcijos apie 7 litus kainuoja, man su akcija gavos apie 6. Tikiuos kad verti jie tos kainos
kurie čia?
Aš stengiuos susivaldyt lėkt į žaliąją stotelę sėklų ir tablečių pirkt.. reik dar pakentėt savaitėlę