Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(smilga1972 @ 2013 02 12, 17:46)
Mergaitės, kažkuri pernai ruošėsi sodinti vazoninius agurkus iš ebay. Kaži kaip sekėsi su jais  ax.gif ?

taigi cia as auginau Spacemaster 80 tipo vazoniai... bet ne savidulkiai ir vaisiai tokie dideli gan bet agurkai skanus. Augo gerai kol laikiau kambaryje daug agurku priskyniau. O laukia uzpuole mano amzina nelaime kazkokios museles ir galiausiai kai atviras balkonas vejai gerokai apdraske ir galiausiai miltlige uzpuole...
user posted image
tik siais metais maximum pora pasodinsiu ju ir tikriausiai tiesiai i maisus nes itariu anais metais ir vazonai biskuti mazoki buvo.
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 02 12, 20:01)
taigi cia as auginau Spacemaster 80 tipo vazoniai... bet ne savidulkiai ir vaisiai tokie dideli gan bet agurkai skanus. Augo gerai kol laikiau kambaryje daug agurku priskyniau. O laukia uzpuole mano amzina nelaime kazkokios museles ir galiausiai kai atviras balkonas vejai gerokai apdraske ir galiausiai miltlige uzpuole...
user posted image
tik siais metais maximum pora pasodinsiu ju ir tikriausiai tiesiai i maisus nes itariu anais metais ir vazonai biskuti mazoki buvo.

Supratau, tada nežaisiu visai schmoll.gif , dėl tiek neapsimoka vietos užimti g.gif . Geriau daugiau pomidorų ir paprikų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 02 12, 21:05)
Supratau, tada nežaisiu visai  schmoll.gif , dėl tiek neapsimoka vietos užimti  g.gif . Geriau daugiau pomidorų ir paprikų  thumbup.gif

as dabar seklas ir kornishonu gavau tik nezinau nei kokio dydzio krumas bus smile.gif Nes pirkau is ispanu ebay tai nebesigilinau i aprasyma vistiek kazkas uzaugs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 02 12, 20:11)
as dabar seklas ir kornishonu gavau tik nezinau nei kokio dydzio krumas bus smile.gif Nes pirkau is ispanu ebay tai nebesigilinau i aprasyma vistiek kazkas uzaugs  lotuliukas.gif

nu bus įdomu šiemet su bandymais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 02 12, 21:20)
nu bus įdomu šiemet su bandymais  lotuliukas.gif

nu jau tikrai tiek naujoviu siais metais uzsipirkau smile.gif dar reikia gelytes pasisodinti bet gal dar ankstoka?? turiu is anu metu seklu prisirinkus petuniju... ir uzsisakiau lobeliju keliu spalvu miksas.

Bet koki durnuma padariau su salotom ir rukola kad susodinau i tuos maziukus daiginimo vazoniukus bet jie neatsidalina doh.gif rukola ir salotos sudygo o spinatai bazilikai tai dar ne... nei dabar nuimt plevele nei tu izdygusiu laikyt ant radiatoriaus jiem gi sviesos jau reikia doh.gif
Atsakyti
sveikute, montera, įsiterpsiu: daigyklos plastmasinės lengvai persikerpa žirklėm - atkirpk tuos indukus, kur sudygo smile.gif

ar pasidžiaugei pernai čili varpeliais? gal laikai per žiemą? aš vieną vazoniuką čili de cayen pasilikau, laikau laiptinėj, sakau, gal greitesnis derlius bus.
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2013 02 13, 00:15)
sveikute, montera, įsiterpsiu: daigyklos plastmasinės lengvai persikerpa žirklėm - atkirpk tuos indukus, kur sudygo smile.gif

ar pasidžiaugei pernai čili varpeliais? gal laikai per žiemą? aš vieną vazoniuką čili de cayen pasilikau, laikau laiptinėj, sakau, gal greitesnis derlius bus.

Sveikute smile.gif

Nelabai daug uzaugo nes manau su vazoneliu pamazinau bet buvo derliaus smile.gif Grazuciai tokie. Nea per ziema nelaikiau nes jau ir taip neber kur apsikraut namie doh.gif

O daigyklos sitos is gan kietos plasmases po 10vnt
Bet jau nieko tokio visa parnesiau ant palanges nes per nakti ir bazilikai sudygo ir jau matau spinatas vienas kitas pradeda lysti.

Tik va rukola reikia jauciu is naujo i normalesni vazoneli pasodint is kart, nes per daug cia paberiau jos i ta daigykla tai bus be sansu atskirt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 02 13, 09:53)

Bet jau nieko tokio visa parnesiau ant palanges nes per nakti ir bazilikai sudygo ir jau matau spinatas vienas kitas pradeda lysti.

špinatus pirma kambaryje daigini? g.gif o nebus paskui sudėtinga jų persodint? Nes aš kažkaip buvau pasirįžus juos iškart vazonan sėt ir balkone palikt.. Tai dabar nebežinau kaip daryt, kad man jie tikrai sudygtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 02 13, 11:28)
špinatus pirma kambaryje daigini?  g.gif o nebus paskui sudėtinga jų persodint? Nes aš kažkaip buvau pasirįžus juos iškart vazonan sėt ir balkone palikt.. Tai dabar nebežinau kaip daryt, kad man jie tikrai sudygtų  biggrin.gif

anais metais irgi kambari daiginau viskas sudygo ir persodinau lengvai
Atsakyti

Sveikos mergaites 4u.gif
griztu ir as pas jus ax.gif sakykit, tai jus jau sejat blink.gif as kazkaip galvoju, kad dar anksti g.gif sako, pavasaris bus ilgas ir saltas, palangiu neturiu, puse nelabai sauleta, tai bandau laikytis biggrin.gif

QUOTE(Amise @ 2013 02 12, 14:11)
hmm.. aš pernai dalį sėjau į mažučius kubiukas kur su visa dėžute/šiltnamiu buvo pirkt senukuose ir į tabletes. Tai skirtumo labai lyg ir nesijautė..  unsure.gif

as irgi perku tuos maziukus kubiukus su dezutem, juos labai patogu persodint, pernai dar tableciu turejau smile.gif
pasiskaiciau, kad kalbat apie kokosines tabletes, tai vakar ermitaze nusipirkau dezute pabandymui. ale brangios gyvates doh.gif

QUOTE(Amise @ 2013 02 12, 14:30)
pffff..  blink.gif  Turėjau pernai Red robin (mainiausi), ale nebepamenu kuris ten buvo ir kaip derėjo  lotuliukas.gif

as siemet vel nusipirkau red robin, vakar su nuolaida gavosi kiek maziau nei 5lt 4u.gif
siemet bandysiu daug nebandytu veisliu bigsmile.gif
aztek, balconi red, balkonzauber, svyrancius-tumbling tom raudonus ir geltonus, beigi atsiustus is jav (buvo dovana prie pelargoniju seklu) balkoninius-tomato container choice vff hybrid g.gif
dar prie dovanu buvo pepper caballero hybrid g.gif
aisku, gi ir senuosius isbandytus vilma, venus ir bajaja smile.gif
mamai i soda daiginsiu tomato principe borghese, jie pailgi skirti dziovinimui, labai tokius megstam wub.gif

mergaites, dar vakar nusipirkau svyranciu braskiu temptation bigsmile.gif gal kas auginote, turite patarimu g.gif kada seti? panasu, kad reikia jau dabar?ar pirmais metais bus braskiu? ar laikomos per ziema g.gif raso, kad ilgai dygsta blink.gif 20-25d?
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2013 02 13, 10:36)

mergaites, dar vakar nusipirkau svyranciu braskiu temptation bigsmile.gif gal kas auginote, turite patarimu g.gif kada seti? panasu, kad reikia jau dabar?ar pirmais metais bus braskiu? ar laikomos per ziema g.gif  raso, kad ilgai dygsta  blink.gif 20-25d?

ant pakučio nėra parašyta? tongue.gif Draugė viena šnekėjo kad šiom dienom sės. Va dėl to kad neaišku ar pirmais metais bus braškių aš kol kas labai ir neskubu sėt. Tikiuos, kad mano turimos bus gerai peržiemoję, na o blogiausiu atveju teks pasieškot sodinukų unsure.gif

Dėl pavasario tai viena ausim girdėjau kad bus greit.. g.gif biggrin.gif Na o jei rimtai bus vėsu, tai pasidarysiu daigeliam balkone didesnį šiltnamiuką, galės sau gyvent.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 02 13, 11:51)
ant pakučio nėra parašyta?  tongue.gif Draugė viena šnekėjo kad šiom dienom sės.  Va dėl to kad neaišku ar pirmais metais bus braškių aš kol kas labai ir neskubu sėt. Tikiuos, kad mano turimos bus gerai peržiemoję, na o blogiausiu atveju teks pasieškot sodinukų  unsure.gif
Dėl pavasario tai viena ausim girdėjau kad bus greit..  g.gif  biggrin.gif Na o jei rimtai bus vėsu, tai pasidarysiu daigeliam balkone didesnį šiltnamiuką, galės sau gyvent.. biggrin.gif

parasyta 4u.gif vasario- kovo men smile.gif

pas mus nestiklintas balkonas, tai susaltu verysad.gif be to kaip visad, bus visko daug doh.gif nezinau, kaip sutalpinsiu iki iskeldinimo g.gif
o braskes sejot i tabletes? nepamenat? ar ilgai dygo g.gif
Atsakyti