Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(milaaa @ 2013 02 13, 10:59)
parasyta 4u.gif  vasario- kovo men smile.gif

pas mus nestiklintas balkonas, tai susaltu verysad.gif be to kaip visad, bus visko daug doh.gif nezinau, kaip sutalpinsiu iki iskeldinimo g.gif
o braskes sejot i tabletes? nepamenat? ar ilgai dygo g.gif

aš saviškes tai iš močiutės pernai rudeniop prisikasiau daigelių biggrin.gif Jei sušalę visgi bus gal vėl bandyt pasikapstyt pas močiutę jei palikom kokių jaunų daigelių.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2013 02 13, 10:36)
mergaites, dar vakar nusipirkau svyranciu braskiu temptation bigsmile.gif gal kas auginote, turite patarimu g.gif kada seti? panasu, kad reikia jau dabar?ar pirmais metais bus braskiu? ar laikomos per ziema g.gif  raso, kad ilgai dygsta  blink.gif 20-25d?

Pernai vasario 11 sėjau Temptation- spėjo užaugti ir dar užderėti rudeniop 4u.gif Dabar anksčiau sėjau rusiškų sėklų braškes ,,Iskushenie", lyg ir bando dygti ax.gif Svarbiausias patarimas- reikia pašaldyti sėklytes prieš sėją įdėjus į drėgną medžiagytę 2-4 paras palaikyti šaldytuvo daržovių skyriuje, o po to sėti. Sėklų neužberti žemėmis. Jei kokybiškos sėklos- dygsta neblogai smile.gif Pirma žiema mano Temptatioon braškutėmis- įkasiau vazoniukus šiltnamyje, bus matyt ar išgyvens, nes neuždengiau daugiau niekuo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 02 13, 10:51)
ant pakučio nėra parašyta?  tongue.gif Draugė viena šnekėjo kad šiom dienom sės.  Va dėl to kad neaišku ar pirmais metais bus braškių aš kol kas labai ir neskubu sėt. Tikiuos, kad mano turimos bus gerai peržiemoję, na o blogiausiu atveju teks pasieškot sodinukų  unsure.gif
Dėl pavasario tai viena ausim girdėjau kad bus greit..  g.gif  biggrin.gif Na o jei rimtai bus vėsu, tai pasidarysiu daigeliam balkone didesnį šiltnamiuką, galės sau gyvent.. biggrin.gif

Sėjau pernai, dygo prastai - iš 8 sėklų išdygo 3 doh.gif (o už sėklas mokėjau 8Lt doh.gif ). Braškių buvo, tik daug vėliau pas mane, jau vasaros pabaigoj, rugsėjo mėn., nes sėjau tikriausiai pervėlai g.gif (kovo mė., bet dienos nepamenu - jau antroj pusėj).
Atsakyti
Gavau savo braškių kabyklas thumbup.gif

Va tokios buvo paveiksliuke, bet atkeliavusios tai dviem eilėm turi skylutes. tai viso 10 braškių pasodint galima.Na ir dar pačiam viršuj kokią vieną ar dvi. O kiek jom vietos šaknim reikia? g.gif Spėju teks nusipirkt tą braškių pakutį ir pasisėt kelias šviežias, nes tiek daug daigelių neturiu, o maišai du.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 02 13, 17:31)
Gavau savo braškių kabyklas  thumbup.gif

Va tokios buvo paveiksliuke, bet atkeliavusios tai dviem eilėm turi skylutes. tai viso 10 braškių pasodint galima.Na ir dar pačiam viršuj kokią vieną ar dvi. O kiek jom vietos šaknim reikia?  g.gif Spėju teks nusipirkt tą braškių pakutį ir pasisėt kelias šviežias, nes tiek daug daigelių neturiu, o maišai du.

user posted image

koks fainas maisas bigsmile.gif kur pirkai, kiek kainavo g.gif bet kaip tokiame paskui ziema issaugot g.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2013 02 13, 17:11)
koks fainas maisas bigsmile.gif kur pirkai, kiek kainavo g.gif bet kaip tokiame paskui ziema issaugot g.gif

Pirkau iš čia: http://www.ebay.co.u...=item2c6bab5e27 Tiksliau draugė iš UK nupirko ir man persiuntė smile.gif

O dėl žiemojimo tai manau guldyt ir apklostyt.. smile.gif Dar apie žiemojimą pasiskaičiau, kad augaliukus statyt labiau prie namo sienos, o aš atvirkščiai doh.gif (mat ten vietos daugiau buvo)

Dar va radau, kad žalioj stotelėj galima nusipirkt sodinukų braškių: http://www.seklos.lt...Braskes/page:1# bet kaip žinot kurioj yra,nuo kada ten pardavinėjami ir kokios kainos? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 02 13, 18:17)
Pirkau iš čia: http://www.ebay.co.u...=item2c6bab5e27 Tiksliau draugė iš UK nupirko ir man persiuntė  smile.gif

as jau pries du metus pirktus tokius turiu bet vis neprisiruosiu isbandyt nesugalvoju kur pakabint doh.gif
http://www.ebay.co.u...=item589b76689a
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 02 13, 16:31)

Va tokios buvo paveiksliuke, bet atkeliavusios tai dviem eilėm turi skylutes. tai viso 10 braškių pasodint galima.Na ir dar pačiam viršuj kokią vieną ar dvi. O kiek jom vietos šaknim reikia?  g.gif Spėju teks nusipirkt tą braškių pakutį ir pasisėt kelias šviežias, nes tiek daug daigelių neturiu, o maišai du.

Oi, kokie faini wub.gif Labai patogu ir talpu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 02 13, 16:31)

Fainos kabyklos 4u.gif

Pas mane Temptation augo 4 l vazonuose tai vos ne maži joms buvo- pilni šaknų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 13 vasario 2013 - 23:28
QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 13, 23:28)

Pas mane Temptation augo 4 l vazonuose tai vos ne maži joms buvo- pilni šaknų  doh.gif

Bėdutė g.gif O keli augaliukai vienam vazone?
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 02 13, 23:34)
Bėdutė  g.gif O keli augaliukai vienam vazone?

Vienas augaliukas. Bet ne visada laiku palaistydavau tai vargšės gal ir dėl to tų šaknų privarė blush2.gif Maiše auginant gal kitaip bus, ne taip greitai džius žemė ir neleis tų šaknų tiek g.gif
Atsakyti
Trupučiuką pasirodysim, išlindo daugiau daigelių, pajutau pavasarį wub.gif thumbup.gif

vilmukai, jau tikri dičkiai
user posted image

čiliukai
user posted image

tik ką išlindę bazilikai
user posted image

pomidoriukas aztek
user posted image

ir bajaja
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eiryn: 14 vasario 2013 - 12:03