Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

kiek laiko dygo bazilikai?

Labai grazios foto.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rdk: 14 vasario 2013 - 12:19
QUOTE(Rdk @ 2013 02 14, 13:18)
kiek laiko dygo bazilikai?

9 dienas, vakar išlindo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2013 02 14, 13:01)
Trupučiuką pasirodysim, išlindo daugiau daigelių, pajutau pavasarį  wub.gif  thumbup.gif

wub.gif kaip smagu kai viskas dygti pradeda thumbup.gif

Pas mane nuo sekmadienio vakaro jau sudyge rukola, salotos, vakar islindo bazilikai ir spinatai. Dar laukiu pomidoru papriku ir ciliu bet sitie dar nesirodo kol kas.

bazilikai ir spinatas vienas kitas islindes smile.gif
user posted image
salotos ir rukola (kurios nebus sansu jauciu isskirstyt doh.gif lotuliukas.gif )
user posted image

ir mano jau pirmieji pomidoriukai kiek paauge smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montera: 14 vasario 2013 - 13:17
Kokie pomidorai dideli wub.gif Ir šiaip kiek daug visko sudygę, pas mane smulkmė dar tik 000189.gif
Atsakyti
Nusipirkau kokosinių tablečių tai mastaus šiandien, Valentino dienos proga, naują gyvybę pradėt kurt ar rytoj g.gif biggrin.gif
Nusipirkau arbūzo ir meliono sėklų. Arbūzą rašo 3-4 mėnesį sėt, o melioną 4. Tai kažin palaukt iki kovo pradžios ar dabar su visais sėt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 02 14, 17:13)
Nusipirkau kokosinių tablečių tai mastaus šiandien, Valentino dienos proga, naują gyvybę pradėt kurt ar rytoj g.gif  biggrin.gif
Nusipirkau arbūzo ir meliono sėklų. Arbūzą rašo 3-4 mėnesį sėt, o melioną 4. Tai kažin palaukt iki kovo pradžios ar dabar su visais sėt?  g.gif

Manyčiau melionui ir arbūzui dar gerokai per anksti, daug vargo gali būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 02 14, 18:13)
Nusipirkau arbūzo ir meliono sėklų. Arbūzą rašo 3-4 mėnesį sėt, o melioną 4. Tai kažin palaukt iki kovo pradžios ar dabar su visais sėt?  g.gif

Aš meliono ir arbūzo irgi nesėčiau dar, o sėju aš tai visad kai nuotaika tam yra, su meile taip sakant drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na tada lauksiu nuotaikos, nes kol kas rankos nekyla.. biggrin.gif Reiks ta proga pasiplanuot kiek ko sėt, nes dar visai be planelio aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 02 14, 19:51)
nes dar visai be planelio aš smile.gif

Aš kai nepasiskaičiavus dorai prisisėjau, tai vakar kai susiskaičiavau supratau, kad pomidorų likutį turėsiu tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 02 14, 18:13)
Nusipirkau kokosinių tablečių tai mastaus šiandien, Valentino dienos proga, naują gyvybę pradėt kurt ar rytoj g.gif  biggrin.gif

o jau bandei ka nors is ju auginti? Balkone imanoma?
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 02 14, 19:31)
o jau bandei ka nors is ju auginti? Balkone imanoma?

Bandysiu va šiemet biggrin.gif Buvau radus, kad ant palangės tiesiog kažkam arbūziukas užuagęs buvo, net ne balkone. Aišku ne milžinas, bet vis. Draugė augino arbūzą, bet pas ją ten tamsiau nei pas mane ir rods dar kažkokių trukdžių buvo pilnai arbūzą prižiūrėt, tai užaugo kumščio dydžio. Smagu bus bent jau pabandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 02 14, 20:47)
Bandysiu va šiemet  biggrin.gif  Buvau radus, kad ant palangės tiesiog kažkam arbūziukas užuagęs buvo, net ne balkone. Aišku ne milžinas, bet vis. Draugė augino arbūzą, bet pas ją ten tamsiau nei pas mane ir rods dar kažkokių trukdžių buvo pilnai arbūzą prižiūrėt, tai užaugo kumščio dydžio. Smagu bus bent jau pabandyt  smile.gif

nugi ir mane sugundei ... tuoj puoliau ieskot melionu
http://www.ebay.co.u...=item25797fc058

http://www.ebay.co.u...=item25798dedeb

ir dar toki nuziurejau ax.gif kazin ar yra sansu uzaugint kazka...
http://www.ebay.co.u...=item257984967e
Atsakyti