Trupučiuką pasirodysim, išlindo daugiau daigelių, pajutau pavasarį
kaip smagu kai viskas dygti pradeda
Pas mane nuo sekmadienio vakaro jau sudyge rukola, salotos, vakar islindo bazilikai ir spinatai. Dar laukiu pomidoru papriku ir ciliu bet sitie dar nesirodo kol kas.
bazilikai ir spinatas vienas kitas islindes salotos ir rukola (kurios nebus sansu jauciu isskirstyt )
Nusipirkau kokosinių tablečių tai mastaus šiandien, Valentino dienos proga, naują gyvybę pradėt kurt ar rytoj Nusipirkau arbūzo ir meliono sėklų. Arbūzą rašo 3-4 mėnesį sėt, o melioną 4. Tai kažin palaukt iki kovo pradžios ar dabar su visais sėt?
Nusipirkau kokosinių tablečių tai mastaus šiandien, Valentino dienos proga, naują gyvybę pradėt kurt ar rytoj
Nusipirkau arbūzo ir meliono sėklų. Arbūzą rašo 3-4 mėnesį sėt, o melioną 4. Tai kažin palaukt iki kovo pradžios ar dabar su visais sėt?
Nusipirkau kokosinių tablečių tai mastaus šiandien, Valentino dienos proga, naują gyvybę pradėt kurt ar rytoj
Nusipirkau arbūzo ir meliono sėklų. Arbūzą rašo 3-4 mėnesį sėt, o melioną 4. Tai kažin palaukt iki kovo pradžios ar dabar su visais sėt?
Bandysiu va šiemet Buvau radus, kad ant palangės tiesiog kažkam arbūziukas užuagęs buvo, net ne balkone. Aišku ne milžinas, bet vis. Draugė augino arbūzą, bet pas ją ten tamsiau nei pas mane ir rods dar kažkokių trukdžių buvo pilnai arbūzą prižiūrėt, tai užaugo kumščio dydžio. Smagu bus bent jau pabandyt
Bandysiu va šiemet Buvau radus, kad ant palangės tiesiog kažkam arbūziukas užuagęs buvo, net ne balkone. Aišku ne milžinas, bet vis. Draugė augino arbūzą, bet pas ją ten tamsiau nei pas mane ir rods dar kažkokių trukdžių buvo pilnai arbūzą prižiūrėt, tai užaugo kumščio dydžio. Smagu bus bent jau pabandyt