Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

http://www.youtube.c...p;v=Ilxmkxfj7Mw
cia dar toki radau apie pomidorus. Puikiausiai auga dideli pomidorai kibiruose tik kad reikia dideliu kibiru ir tresti karta i savaite.

ir cia dar to pacio visi klipai. Ir visokiu receptu prideta ka is pomidoru cili daryt galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 02 18, 17:15)
cia dar toki radau apie pomidorus. Puikiausiai auga dideli pomidorai kibiruose tik kad reikia dideliu kibiru ir tresti karta i savaite.

na bet jiem iki black cherry ūgio dar trūūūksta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 02 18, 18:27)
na bet jiem iki black cherry ūgio dar trūūūksta  lotuliukas.gif

nu situ tai niekas nepralenks lotuliukas.gif Maniskis red cherry jau galvojau didelis buvo nes apie 2m uzaugo bet jusiskiai black tai is vis monstrai lotuliukas.gif

Turiu klausimeli. Cia ir klipe matos tie pomidoru laikikliai vieliniai.. kazin ar kur imanoma ju gaut nebrangiai. Nes kazka panasaus bauhofe ziurejau tai kosmines kainos ju ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montera: 18 vasario 2013 - 17:37
gal eitų nusipirkt prie visokių detalių kažką panašaus ir pačiam pasikonstruot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 02 16, 22:23)
jei reiks patarimų dėl dumplainio galėsiu padėt smile.gif Aš šiemet sėjau tik kelis daigelius vėliau mamai į šiltnamį pasodint. Visgi šiltnamyje jiem daaaaug labiau patiko nei pas mane balkone kibire vargt smile.gif

patirtis ir patarimai visuomet naudingi. Lauksim. O gal ir daugiau bus susigundžiusių šiuo vaisiumi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2013 02 18, 18:27)
patirtis ir patarimai visuomet naudingi. Lauksim. O gal ir daugiau bus susigundžiusių šiuo vaisiumi  thumbup.gif

aš juos labai mėgstu, tik va palyginus su tuo kas pas mamą šiltnamyje dėjos visai neapsimoka man augint balkone. Geriau jau pomidorą jo vieton. Arba kitąmet gal pabandysiu. Užtai kai užauga jau puslytės labai skaniai dvelkia balkonas dumplainiais wub.gif
Atsakyti
user posted image

Nusipirkau va toki siltnami, idomu kaip seksis jame auginti daigelius, isnesiu i balkona kai sniegas istirps, gal kas toki turi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyte16 @ 2013 02 18, 22:20)
user posted image

Nusipirkau va toki siltnami, idomu kaip seksis jame auginti daigelius, isnesiu i balkona kai sniegas istirps, gal kas toki turi? smile.gif

turim turim jau galvoju kad reikia is sklepo parsitempti bus patogiau ir namie daigus laikyt.
user posted image

visai geras dalykas as per vasara jame balkone prieskonius auginau nuo vejo apsaugo thumbup.gif
Atsakyti
Valioo, paprika sudygo 100% thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane Venusiukai 4 jau galvas iškėlę siūbuoja palei šviesą biggrin.gif Vienas Aztec'as ir pora Vilmukų stengias neatsilikt. Kiti kol kas snūduriuoja.. unsure.gif na bet tikiuos visi sudygs, nes "atsarginių" nepasisėjau.. Na bet jei ką bent jau laiko dar bus
Atsakyti
mergaites, o kur toki siltnamiuka pirkot? gal pamenat kiek kastavo g.gif visai noreciau, jei nelabai brangus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2013 02 19, 22:09)
mergaites, o kur toki siltnamiuka pirkot? gal pamenat kiek kastavo g.gif visai noreciau, jei nelabai brangus ax.gif

Ermitaze akcija dabar 30lt:)
Atsakyti